SabotazNic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, The_Judas είπε Η πλειοψηφία των νέων παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια υστερεί στο θέμα του tutorial. Να πω πως στο outlast trials εχει παραδοξως καλο tutorial, πριν μπεις στα πραγματικα trials (απο τα πιο προσφατα που επαιξα και θυμαμαι)
Sprou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, optimus prime είπε Όχι,τουλαχιστον εγώ μέχρι εδώ που έχω φτάσει δεν έχω βρει κάποιον τρόπο να το καταφέρω.. Μόνο όταν πουλάς σε vendor μπορείς να επιλέξεις να πουλήσεις κατευθείαν από το inventory του Lego.. Thanks mate Έχω αρκετές απορίες προσπαθω μέσω γοογλη να τις λύσω..Ειδικά με το upgrade του ship έχω χαθεί λίγο. Δύο ωρίτσες περιπλανιέμαι στην Atlantis..Πολλά υποσχόμενο και χαοτικό. Απολαμβάνω μέχρι στιγμής τα digipicks και τις κλειδαριες🤗 Όσον αφορά τα backgrounds και traits επέλεξα κάτι με καρδούλες μπας και δω φως 😁 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από Sprou
comfuzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Μουγκός είναι ο χαρακτήρας μας και σε αυτό το παιχνίδι;
Sprou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, comfuzio είπε Μουγκός είναι ο χαρακτήρας μας και σε αυτό το παιχνίδι; Ναι και στο first person είναι μισός από το πουλί και κάτω.. κλασικά Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από Sprou
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μην βιαστείτε με τα main quests,πάρτε τον χρόνο σας και οτι σας καθετε πηγαινετε... Just now, comfuzio said: Μουγκός είναι ο χαρακτήρας μας και σε αυτό το παιχνίδι; Ναι.. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από optimus prime
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπον, το δοκιμασα σε Xbox series X, μαγικες οι εικονες, αλλα απογοητευση τα 30fps. Ειναι απαλευτο. Το εβαλα στο PC, και πιανω 38-40 fps καταπληκτικα. 1
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Ntinaras said: Λοιπον, το δοκιμασα σε Xbox series X, μαγικες οι εικονες, αλλα απογοητευση τα 30fps. Ειναι απαλευτο. Το εβαλα στο PC, και πιανω 38-40 fps καταπληκτικα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δλδ.. Τουλάχιστον η tv σου κάνει καλό interpolation να το ενεργοποιήσεις? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από optimus prime
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δλδ.. Τουλάχιστον η tv σου κάνει καλό interpolation να το ενεργοποιήσεις? Καλα που μου το θυμισες, θα το δοκιμασω. Γενικα λεω να περιμενω κανα patch και κανα driver update, γιατι αλλιως δενε. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από Ntinaras
dalan2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @xtrmsnprκαι οι υπολοιποι προφανως εβγαλε η amd σημερα driver... Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από dalan2007
_Theo_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Μόλις έφτιαξα τον χαρακτήρα. Αυτό για μένα είναι το πιο δύσκολο σημείο σε κάθε rpg χαχα. Diplomat, Dream Home, Wanted, Adoring fan Ο Adoring fan θα εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα σπάει μπάλες όμως, για αυτό δεν τον επέλεξα. 1 ώρα πριν, Zus είπε Στη μία ωρίτσα που έπαιξα φαίνεται ικανοποιητικό και δεν τα κλαίω τα 52€. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται. Ούτε πώς αλλάζω weapon, ούτε πώς healάρομαι, ούτε που πάνε τα 4. Απαράδεκτο tutorial... Μια από τα ίδια και εγώ, δεν ξέρω την τύφλα μου.
Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, Sprou είπε Όσον αφορά τα backgrounds και traits επέλεξα κάτι με καρδούλες μπας και δω φως 😁 Μιας και μιλάμε κλασσικά για παιχνίδι που μαζεύεις ότι σηκώσεις και το βάρος παίζει ρόλο, θα πρότεινα να βάλεις στο weight lifting να μπορείς να σηκώνεις περισσότερα πράγματα.
_Theo_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Αφήστε τις διπλωματιες και ελάτε να γίνουμε πειρατές και ναρκο εμπορες...... Καλά εσύ όπως το πας θα κάνεις το σκάφος σου Noor1. 1 ώρα πριν, Sprou είπε Απολαμβάνω μέχρι στιγμής τα digipicks και τις κλειδαριες🤗 Δεν έχω καταλάβει πως κάνεις lockpicking. 2
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, _Theo_ said: Καλά εσύ όπως το πας θα κάνεις το σκάφος σου Noor1. Στο Star Citizen συνέχεια στην φυλακή την βγαζω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα