Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tablet είπε

πια εκδοση ειναι αυτη; η Premium?

δεν εχω καταλάβει ακόμα τι ειναι το bonus ,δεν νομίζω να ειναι η premium

Δημοσ.

Το κατεβάζω τώρα. Αν είναι π@παριά τύπου no man's sky θα το πληρώσετε πολύ ακριβά με το hype που έχετε δημιουργήσει!

Δημοσ.
15 minutes ago, Zus said:

Το κατεβάζω τώρα. Αν είναι π@παριά τύπου no man's sky θα το πληρώσετε πολύ ακριβά με το hype που έχετε δημιουργήσει!

Aς προσεχες..

Δημοσ.

Εντάξει, τι να πω; Το παιχνίδι είναι έπος. Massive όπως το περίμενα, αχανές, καλοφτιαγμένο με άπειρες επιλογές εξερεύνησης και όχι μόνο. Σε ρουφάει στο κόσμο του, θες διαρκώς να εξερευνείς και να ανακαλύπτεις νέα πράγματα. Βέβαια είμαι στην αρχή ακόμα, μόλις έφτασα στην New Atlantis και δεν ξέρω τι να πρωτό κάνω. 

Σημαντικά bugs δεν συνάντησα, υπάρχουν όμως κάποια εδώ και εκεί. Η απόδοση χάλια, μέχρι στιγμής έχω 60-70 fps σε 1440p, res scale 70% και medium preset με FSR 2 στο On. Επίσης να σημειώσω ότι το Tutorial είναι άθλιο και ελλιπές και τα πιο πολλά πράγματα πρέπει να τα ανακαλύψεις από μόνος σου. 

Τα γραφικά είναι συμπαθητικά προς το καλό, δεν τα λες ούτε χάλια αλλά ούτε και αριστουργηματικά.

Όσοι περιμέναν ένα space sim καλύτερα να το σκεφτούν ξανά πριν το αγοράσουν. 

Λογικά μετά από κάμποσα patches θα είναι αυτό που πρέπει να είναι ιδίως σχετικά με την απόδοση.

Μέχρι στιγμής πολύ καλό.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Δεν εχει σχεδον καμια σχεση με το NMS περαν του space theme. Μετα τις πρωτες 15 ωρες γινεται πολυ δυνατο! 

Οσο προχωραω και αντιλαμβανομαι το μεγεθος του παιχνιδου, εκπλησσομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έφτιαξα τον χαρακτήρα. Αυτό για μένα είναι το πιο δύσκολο σημείο σε κάθε rpg χαχα.

Diplomat, Dream Home, Wanted, Adoring fan

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Στη μία ωρίτσα που έπαιξα φαίνεται ικανοποιητικό και δεν τα κλαίω τα 52€.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται. Ούτε πώς αλλάζω weapon, ούτε πώς healάρομαι, ούτε που πάνε τα 4.

Απαράδεκτο tutorial...

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Zus είπε

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται. Ούτε πώς αλλάζω weapon, ούτε πώς healάρομαι, ούτε που πάνε τα 4.

Απαράδεκτο tutorial...

Η πλειοψηφία των νέων παιχνιδιών  τα τελευταία χρόνια υστερεί στο θέμα του tutorial.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Just now, Sprou said:

Σε οποιαδήποτε σημείο του χάρτη μπορείς να πάρεις πράματα από το σκάφος σου;;

Όχι,τουλαχιστον εγώ μέχρι εδώ που έχω φτάσει δεν έχω βρει κάποιον τρόπο να το καταφέρω.. 

Μόνο όταν πουλάς σε vendor μπορείς να επιλέξεις να πουλήσεις κατευθείαν από το inventory του Lego..

4 minutes ago, Zus said:

Απαράδεκτο tutorial...

Στα παιχνίδια τις Bethesda τα όπλα και τα healing items  πρέπει να τα κάνεις favourite για να μπουν σε shortcut.

Επεξ/σία από optimus prime

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...