Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Το άνοιξα και γω, δεν έπαιξα όμως πέραν του αρχικού. Μου κάνει εντύπωση που δεν κάνεις άμεσα create char αλλά το κάνεις αφού κάνεις λίγο mining.
Δλδ παθαίνεις ατύχημα με αμνησία και όταν ξυπνήσεις, εκεί θυμάσαι πως είσαι εμφανισιακά; 
άντε η προσωπικότητα το δέχομαι να πεις ότι άλλαξε μετά από ατύχημα αλλά η εμφάνιση; άντε ουλές κτλ, ατύχημα ήταν αλλά πως από Ασιάτης έγινες πχ Αφρικανός; 

Τεσπά, μετά τις 17:00 θα το λιώσω, απλά αυτό τώρα για αρχή με έκανε και γέλασα.
Θα έπρεπε να είναι αρχή το πως είναι χαρακτήρας σου, μετά το mining intro και ΜΕΤΑ να διαλέγεις τις ιδιαιτερότητες (για μένα πάντα).
Ποια είναι καλά από αυτά για αρχή;

Δεν είχες ατύχημα, είδες κάτι σαν ''όραμα'' και λιποθύμησες. Όταν ξυπνάς, σε ρωτάει αν θυμάσαι πως είσαι..Και έτσι φτιάχνεις εσύ ''ό,τι θυμάσα''ι :P

Μόλις τώρα, Herald είπε

Eγώ στη laptopαρα μου προσπαθώ να ξεκολλήσω από τα 40αρια αλλά δύσκολο, όλα low και 50% fsr resolution, από 36 έως 55 βλέπω. 6900hs + 6700s. Πρώτη φορά τέτοια χάλια σε παιχνίδι, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό.  

Δεν είναι για low-mid PCs το παιχνίδι. Όταν βλέπετε lock στα 30FPS στα PS5/XSX να είστε προετοιμασμένοι, γενικά..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 minute ago, Psycho_Warhead said:

Δεν είναι για low-mid PCs το παιχνίδι. Όταν βλέπεται lock στα 30FPS στα PS5/XSX να είστε προετοιμασμένοι, γενικά..

Ρε σύ εδω παίζω cod multiplayer cyberpunk και spiderman στο laptop και πάει ευθεία. Τούτω εδώ απλά δεν scalari, όσο και να ρίξεις settings μπουκωμένο είναι. 

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Δεν είχες ατύχημα, είδες κάτι σαν ''όραμα'' και λιποθύμησες. Όταν ξυπνάς, σε ρωτάει αν θυμάσαι πως είσαι..Και έτσι φτιάχνεις εσύ ''ό,τι θυμάσα''ι :P

Και δεν θυμάμαι την εθνικότητα μου; ούτε καν μπορώ να με δω στον καθρεύτι;
Έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι απλά σε λάθος σειρά τα γεγονότα όχι ότι είναι κακή ιστορία κτλ
Γι'αυτό είπα και μέρες πριν, δεν παίζει ρόλο πόσα μάτια το είδαν αλλά αν αυτά τα μάτια ξέρουν τι είδαν και αυτό ας πούμε κάνει μπαμ.
Το εύκολο, κάνεις char create εμφανισιακά, λιποθυμάς και όταν ξυπνάς θυμάσαι το πως είσαι στα άλλα χαρακτηριστικά.
πάνω από 1" δεν ήταν όλο αυτό

Δημοσ.
37 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Ούτε με σφαίρες δεν παίζει με αυτό το rig να έχεις 60fps στις πόλεις η σε πλανήτες με vegetation. Indoors, ίσως. Θα έπρεπε να έχεις τόσα fps, αλλα δεν έχεις.

εγω λεω τι μου γραφει το afterburner & το nvidia panel...... τωρα και 1 fps να εχω το παιχνιδι τρεχει αερα στο pc μου.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, sellsoap είπε

εγω λεω τι μου γραφει το afterburner & το nvidia panel...... τωρα και 1 fps να εχω το παιχνιδι τρεχει αερα στο pc μου.......

Αέρας, βούτυρο, έχουμε χάσει την μπάλα. Aμα δεν έχεις stable 60fps min τότε δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Τα οποια δυστυχώς δεν έχεις. Κανε post New Atlantis screenshot.

Υπάρχουν άπειρα videos στο YT με ότι setup θες, οποτε no reason να γραφεις φαντασίες.

Spoiler

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Καλά από bugs έχει ήδη βρήκα άλλο, κάνω την πρώτη μάχη στο διάστημα, νικάω και μου λέει πάνε κοντά και πάτα "Ε" για να πας για loot. το κάνω αλλά δεν είχα πάει πολύ κοντά, οπότε κάθησα αμέσως για να το πάω πιο κοντά. Αυτό λοιπόν έκανε trigger το επόμενο event....και αυτά είναι μόνο στην αρχή

Δημοσ.
1 minute ago, comfuzio said:

Καλά από bugs έχει ήδη βρήκα άλλο, κάνω την πρώτη μάχη στο διάστημα, νικάω και μου λέει πάνε κοντά και πάτα "Ε" για να πας για loot. το κάνω αλλά δεν είχα πάει πολύ κοντά, οπότε κάθησα αμέσως για να το πάω πιο κοντά. Αυτό λοιπόν έκανε trigger το επόμενο event....και αυτά είναι μόνο στην αρχή

Kανενας δεν ειπε οτι δεν εχει..

Δημοσ.
9 minutes ago, optimus prime said:

Kανενας δεν ειπε οτι δεν εχει..

Γιατί είπα εγώ κάτι τέτοιο;
Αυτό που λέω είναι ότι έχει bugs από την αρχή του, στο κομμάτι που είναι γραμμικό και όλοι το περνάμε θέλουμε δεν θέλουμε και αν έχει εδώ bugs, πως θα είναι πιο κάτω;
Βέβαια είναι καλό που έχει, δεν θα ήθελα να χάσει το nickname bugthesda 

Δημοσ.
27 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Αέρας, βούτυρο, έχουμε χάσει την μπάλα. Aμα δεν έχεις stable 60fps min τότε δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Τα οποια δυστυχώς δεν έχεις. Κανε post New Atlantis screenshot.

Υπάρχουν άπειρα videos στο YT με ότι setup θες, οποτε no reason να γραφεις φαντασίες.

Reveal hidden contents

Άμα έχει 70-90 στις πόλεις ρίχνει αβέρτα και σε μένα με 12900k + 4090. Μια χαρά

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν νομίζω να λέει ο άνθρωπος για 4κ ρε.

Για κανά 720p λέει μαλλον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέω να κυλήσω κι εγώ σήμερα, αν ο καιρός επιτρέψει να έρθει ο νέος SSD M2. Μέχρι στιγμής παίρνει πολύ καλό average στα Steam reviews σε μεγάλο δείγμα χρηστών (τα μεμονωμένα reviews δεν τα πολυεμπιστεύομαι).

ps: τι καλά τα PC games να είχαν ξεχωριστή συζήτηση για specs, performance issues κλπ... Βλέπω πάλι να έχουμε τα περισσότερα σχόλια για fps και μόνο.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Herald είπε

άντε πάλι τα ίδια... 5700x > 12900k χώνεψε το να τελειώνουμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...