Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Tambas91 said:

το ξέρω και αυτό που βρήκα εγώ καμια σχέση με το πρώτο είχε μέσα έτοιμα και τα bench για craft... το θέμα είναι ότι άμα πας σε καμια 20αριά να το δηλώσεις τα 13k θα γίνουν 260k βεβαια δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα σε κάτι άλλο εκτος από το μαγαζί που πρέπει να δηλωθεί για να γίνει upgrade

Nαι μπορεις να επωφεληθεις με το να τα πουλας οσα δεν σου κανουν..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε θέμα απόδοσης δείχνει ότι οι CPUs της Intel θα πάνε καλύτερα. O i9 13900k ( όπως και ο 13700) είναι αρκετά πιο γρήγορος από τον Ryzen 7 7800x3d.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Tablet είπε

εχω ενα steam account turkish  και ειδα το Starfileld 1299 TL=45€ αλλα απο eneba δεν βρισκω αντιστοιχες steam gift cards, εχει κανεις καμια eneba εναλλακτικη;;

για steam απο cdkeys 52e + bonus 

το εχω ενεργοποίηση χωρίς πρόβλημα Global region

image.jpeg.02cc3ab1141a96734655275075cc07e7.jpeg

Επεξ/σία από sharke
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://gr.ign.com/starfield/110084/news/kapoios-kataphere-na-termatisei-to-starfield-se-ligotero-apo-3-ores

Ο τύπος παίζει και να χέστηκε επάνω στην καρέκλα έτσι όπως το πήγε τεζα

Δυνατός παίκτης 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Με όλα low 1080p fsr στην πόλη ούτε με τα κυάλια δεν βλέπει τα 60fps και δεν λένε τίποτα τρελό τα graphs, ενώ στο RDR2 στο Saint Denis native ultra/high πιάνει 70+fps. :D 😂

Το παίζω από τη Παρασκευή, και με σχεδόν όλα high εκτός από 2-3 med (particle, volumetric & κάποιο άλλο) & FSR on, μου τρέχει με 70-90 fps..... μέσα στη πόλη βούτυρο,  χωρίς κολλήματα κλπ. Εχω 3060ti & Ryzen 5600. Nαι τα graphs eείναι ωραία αλλά όχι τίποτα τρελό, ειδικά στη πόλη, Στους πλανήτες είναι καλύτερα, έχει και αυτό το cinematic grain και είναι ωραία. Αυτό που με χαλάει τρομερά είναι οι φάτσες στους διαλόγους......είναι γραφικά 10ετίας τα πρόσωπα.......

Επεξ/σία από sellsoap
  • Like 1
Δημοσ.

Το άνοιξα και γω, δεν έπαιξα όμως πέραν του αρχικού. Μου κάνει εντύπωση που δεν κάνεις άμεσα create char αλλά το κάνεις αφού κάνεις λίγο mining.
Δλδ παθαίνεις ατύχημα με αμνησία και όταν ξυπνήσεις, εκεί θυμάσαι πως είσαι εμφανισιακά; 
άντε η προσωπικότητα το δέχομαι να πεις ότι άλλαξε μετά από ατύχημα αλλά η εμφάνιση; άντε ουλές κτλ, ατύχημα ήταν αλλά πως από Ασιάτης έγινες πχ Αφρικανός; 

Τεσπά, μετά τις 17:00 θα το λιώσω, απλά αυτό τώρα για αρχή με έκανε και γέλασα.
Θα έπρεπε να είναι αρχή το πως είναι χαρακτήρας σου, μετά το mining intro και ΜΕΤΑ να διαλέγεις τις ιδιαιτερότητες (για μένα πάντα).
Ποια είναι καλά από αυτά για αρχή;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, sharke είπε

για steam απο cdkeys 52e + bonus 

το εχω ενεργοποίηση χωρίς πρόβλημα Global region

image.jpeg.02cc3ab1141a96734655275075cc07e7.jpeg

πια εκδοση ειναι αυτη; η Premium?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, sellsoap είπε

Το παίζω από τη Παρασκευή, και με σχεδόν όλα high εκτός από 2-3 med (particle, volumetric & κάποιο άλλο) & FSR on, μου τρέχει με 70-90 fps..... μέσα στη πόλη βούτυρο,  χωρίς κολλήματα κλπ. Εχω 3060ti & Ryzen 5600.

Ούτε με σφαίρες δεν παίζει με αυτό το rig να έχεις 60fps στις πόλεις η σε πλανήτες με vegetation. Indoors, ίσως. Θα έπρεπε να έχεις τόσα fps, αλλα δεν έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ στη laptopαρα μου προσπαθώ να ξεκολλήσω από τα 40αρια αλλά δύσκολο, όλα low και 50% fsr resolution, από 36 έως 55 βλέπω. 6900hs + 6700s. Πρώτη φορά τέτοια χάλια σε παιχνίδι, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό.  

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...