Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Γιατι ναι μεν θα σου μπουσταρουν το framerate αλλα απο την αλλη εχουν αρκετο ghosting,flickering και shimmering.

Εχω δοκιμασει και ειναι ψιλο μουφα το Implementation τους..

Ο αλλος που θα του το πληρωσει εαν θες βεβαια εχει κανει πιο σωστη δουλεια..

εγώ που το δοκίμασα δεν είδα κάτι τέτοιο πάντως το μονο που παρατήρησα σε κάποια σημεία είναι ότι πέφταν πολύ τα fps πριν το fg δε γινόταν... κατά τα αλλα ίδια εικόνα με περισσότερα fps

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
54 minutes ago, Tambas91 said:

εγώ που το δοκίμασα δεν είδα κάτι τέτοιο πάντως το μονο που παρατήρησα σε κάποια σημεία είναι ότι πέφταν πολύ τα fps πριν το fg δε γινόταν... κατά τα αλλα ίδια εικόνα με περισσότερα fps

Τοτε προφανως εχουμε διαφορετικη ευαισθησια στο να διακρινουμε αυτα τα πραγματα..

Δημοσ.

Μπορεί το παιχνίδι να φαίνεται βαρετό στην αρχή, αλλά περιμένετε να πάρετε τη πρώτη σας δύναμη και να κάνετε τα εισαγωγικά quests. 

• Like 3
Δημοσ.
Spoiler

2 ώρες πριν, dream21 είπε

Εντάξει είμαστε;

Καλα, το να βαζουμε ατομα που λιγο πολυ αυτη ειναι η δουλεια, οτι επαιξαν ηδη 24+ ωρες, ειναι ψιλο ακυρο. Κανενας μας δεν εχει τοσο χρονο για ενα παιχνιδι, εκτος αν εισαι ανεργος/σε αδεια, και δεν εχεις καμια αλλη υποχρεωση (οικογενεια, σπουδες κτλ).

Θα φανει σε 7-10 μερες αν θα κρατησει το ενδιαφερον μιας και ακομα δεν εχει ανοιξει για ολους. Παντως, τα νουμερα του steam θεωρω οτι δεν θα αλλαξουν παρα πολυ, ηδη αυτοι επρεπε να πληρωσουν οποτε τι 70, τι 100 (ή και λιγοτερα απο allkeyshop) για early access. 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Τοτε προφανως εχουμε διαφορετικη ευαισθησια στο να διακρινουμε αυτα τα πραγματα..

μπορεί να είναι και αυτό! μπορεί επίσης να έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι επειδή είναι επί πληρωμή είναι καλύτερο...

Δημοσ.
11 minutes ago, SabotazNic said:
  Reveal hidden contents

Καλα, το να βαζουμε ατομα που λιγο πολυ αυτη ειναι η δουλεια, οτι επαιξαν ηδη 24+ ωρες, ειναι ψιλο ακυρο. Κανενας μας δεν εχει τοσο χρονο για ενα παιχνιδι, εκτος αν εισαι ανεργος/σε αδεια, και δεν εχεις καμια αλλη υποχρεωση (οικογενεια, σπουδες κτλ).

Θα φανει σε 7-10 μερες αν θα κρατησει το ενδιαφερον μιας και ακομα δεν εχει ανοιξει για ολους. Παντως, τα νουμερα του steam θεωρω οτι δεν θα αλλαξουν παρα πολυ, ηδη αυτοι επρεπε να πληρωσουν οποτε τι 70, τι 100 (ή και λιγοτερα απο allkeyshop) για early access. 

Μπες μια στο account του να δεις τι εχει ανεβασει μεχρι και σημερα και τι εχει πει για το Starfield αλλωστε Ο Ντέιβιντ Σκοτ Τζάφι σαν σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών και άρρηκτα συνδεδεμένος με τις σειρές Twisted Metal και God of War δεν θα ελεγε οτι ναναι. Ειναι πολυ προσεκτικος σε αυτα που γραφει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dream21 είπε

Μπες μια στο account του να δεις τι εχει ανεβασει μεχρι και σημερα και τι εχει πει για το Starfield αλλωστε Ο Ντέιβιντ Σκοτ Τζάφι σαν σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών και άρρηκτα συνδεδεμένος με τις σειρές Twisted Metal και God of War δεν θα ελεγε οτι ναναι. Ειναι πολυ προσεκτικος σε αυτα που γραφει.

Αν προσέξεις, δεν αναφέρθηκα στο αν είναι υπέρ ή όχι της μιας πλατφόρμας. Είδα το προφίλ του. Απλά όλοι αυτοί οι Game devs, θεωρώ ότι παίρνουν και τον χρόνο τους να παίξουν και άλλα παιχνίδια. Δεν γίνεται να δημιουργείς συνέχεια καινούργια πράγματα

Δημοσ.

Μόνο εμένα όλη αυτή η συζήτηση και η βαβούρα στο ιντερνετ για το Starfield με τους μισούς να το αγαπούν και τους άλλους μισούς να το κοροϊδεύουν δεν με αποθάρρυνε καθόλου να το παίξω;

Παίζω Armored Core 6 αυτή τη στιγμή και κάθε φορά που είμαι στο garage σκέφτομαι να παίξω το Starfield όταν τελειώσω με αυτό το παιχνίδι. Δεν το έχω αγοράσει ακόμα.

Δημοσ.
2 hours ago, Tambas91 said:

μπορεί να είναι και αυτό! μπορεί επίσης να έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι επειδή είναι επί πληρωμή είναι καλύτερο...

Οπως σου ειπα το εχω δοκιμασει και για αυτο κατεληξα στου Pure Dark..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mια τυπικη μερα στο Starfield...

Ξεκιναω να τελειωσω ενα side quest απο χθες...

Με το που το τελειωνω λεω να παω να κανω ενα βημα σε Main Quest το οποιο το εχω παρατημενο απο προχθες.

Με το που φτανω στον πλανητη και παω προς το quest mark πετυχαινω εναν npc.

Κατσε να του μιλησω να δω τι θελει...

Με στελνει να παω να βοηθησω μια θειτσα σε μια φαρμα σε εναν αλλον πλανητη..

Φτανω κανω αυτα που θελει και στο βαθος με το scanner βλεπω κατι ενδιαφερον..

Παω προς τα εκει και βρισκω ενα βιολογικο εργαστηριο με κατι ''παλιοπαιδα''.

Τους γαζωνω,ψαχνω το εργαστηριο και βρισκω ενα permanent boost stat για τον χαρακτηρα μου.

Βγαινω εξω και βλεπω στον οριζοντα κατι,παω προς τα εκει και ειναι ενα διαστημοπλοιο προσγειωμενο.

Μπαινω μεσα τους γαζωνω οσους ηταν εκει και παιρνω το διαστημοπλοιο..

Παω σε μια γιαρδα και το καταχωρησα και ειναι πλεον δικο μου..

Λεω τωρα ευκαιρια να παω επιτελους να συνεχισω το main quest με το νεο μου οχημα...

Εκει κοντα βρισκω ενα terminal,παταω να δω τι εχει και μου βγαζει ενα συμβολαιο να μεταφερω κατι εμπορευματα σε εναν πλανητη.

Φτανω εκει και βρισκω μια αποικια ,μπαινω μεσα στο κτηριο και βλεπω εναν τυπο να κανει tour σε κατι τουριστες.

Τον αφηνω να τελειωσει και παω και του μιλαω..

Μου λεει εαν θες δωσε μου 100 credits να σε κανω και εσενα ενα tour στις εγκαταστασεις της αποικιας.

Του λεω δεν πας καλα(persuade) και μου την κανει τζαμπα..

Μετα απο 1 ωρα tour με παει σε ενα μερος οπου εχει ενα resource το οποιο δεν το ειχα πετυχει μεχρι τωρα στο παιχνιδι.

Το αποτελεσμα ειναι οτι μετα απο ολα αυτα ειχα φαει 5 ωρες και το main mission παλι δεν καταφερα να το συνεχισω..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μπαινω μεσα τους γαζωνω οσους ηταν εκει και παιρνω το διαστημοπλοιο..

Παω σε μια γιαρδα και το καταχωρησα και ειναι πλεον δικο μου..

αυτό δε συμφέρει γιατί σε κάθε νέο προορισμό που πας πρέπει να το καταχωρείς πάλι εγώ έκλεψα ένα που είχε από τον δεύτερο πλανήτη και το καταχώρησα 2 φορες οποτε μάλλον δεν αξίζει καλύτερα να το πουλήσεις btw έχω κλέψει 4-5 το ένα ήταν πολύ τούμπανο :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Tambas91 said:

αυτό δε συμφέρει γιατί σε κάθε νέο προορισμό που πας πρέπει να το καταχωρείς πάλι εγώ έκλεψα ένα που είχε από τον δεύτερο πλανήτη και το καταχώρησα 2 φορες οποτε μάλλον δεν αξίζει καλύτερα να το πουλήσεις btw έχω κλέψει 4-5 το ένα ήταν πολύ τούμπανο :P 

Το θεμα ειναι να μην κατοχυρωνεις οποιο σου καθεται,μονο τα καλα.

Εγω αυτο που πετυχα ηταν πολυ καλυτερο απο αυτο που ειχα και μου κοστισε μονο 13 χιλιαρικα.

Του εριξα και αλλα 6000 να το μονταρω λιγο και ολα καλα..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Το θεμα ειναι να μην κατοχυρωνεις οποιο σου καθεται,μονο τα καλα.

Εγω αυτο που πετυχα ηταν πολυ καλυτερο απο αυτο που ειχα και μου κοστισε μονο 13 χιλιαρικα.

το ξέρω και αυτό που βρήκα εγώ καμια σχέση με το πρώτο είχε μέσα έτοιμα και τα bench για craft... το θέμα είναι ότι άμα πας σε καμια 20αριά να το δηλώσεις τα 13k θα γίνουν 260k βεβαια δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα σε κάτι άλλο εκτος από το μαγαζί που πρέπει να δηλωθεί για να γίνει upgrade

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...