seithan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Συνήθως η bugthesta στα παιχνίδια της, έχει την φαιανη ιδεα να ρενταρει τεράστιες εκτάσεις + shadows χωρίς σωστό μοντέλο lod. Μπορεί ο ένοχος να είναι ο ιδιος κ εδώ. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, comfuzio said: και καλά πάει το pre-load, κοντά στα 15' το σύνολο 5530 rip? 😛
noFEARgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.nexusmods.com/starfield/mods/773?tab=description Inventory ui Για αλλη μια φορα οι modders πρεπει να το φτιαξουν. Δεν ξερω γιατι οι bethesda εχει free pass τοσα χρονια για τετοια θεματα . 1 1
comfuzio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 17 minutes ago, Thresh said: 5530 rip? 😛 Spoiler Καλά ναι το 5530 είναι σκουπίδι από τα λίγα! Πριν λίγες μέρες πήγα να κατεβάσω το RDR2 που είναι 125gb κοντά στα 90GB τα έπαιξε. Σήμερα τουλάχιστον το κατέβασα το παιχνίδι αλλά από το 90% του κατεβάσματος δεν λειτουργούσε τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν είναι θέμα του fritz ή από καμπίνα αλλά 2/2 μου το έχει κάνει με πατημένη γραμμή το άτιμο! Γενικά κατεβάζω πολύ, φαντάσου τραβάω 500gb~1tb σε backups από dedicated servers προς το synology στο σπίτι αλλά εκεί δεν πάει πατημένο στα 1000 και δεν κάνει αυτά τα τρελά του! Να μπει επιτέλους ΟΝΤ να κάνω ένα pfsense vm σε κάνα mini pc με 2x2.5gbps ports και να ούτε να ξαναδώ fritz 1
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chrisde είπε Free fg mod για όποιον ενδιαφέρεται. Αμάν κλάμα τώρα! Κακώς το δίνεις εδώ μέσα. Εδώ θέλουμε να πληρώνουμε τα πάντα! Τόσο κόπο έριξε αυτός που το έφτιαξε 🤡. 2 ώρες πριν, cyberguy είπε ξεκλειδώνει η δυνατότητα να ξοδέψεις skill point για να το κανεις update οπότε πρέπει να παρακολουθείς τι πρέπει να κάνεις (π.χ. με το boost pack, χοροπηδαω αβερτα την ωρα της μαχης) Το ίδιο πράγμα λέμε. 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Έμπα, έχει πλάκα 😛 Μπορώ να μπω σε διαφορετικά factions? ---- Η Bethesda πρέπει να σταματήσει να βάζει όριο χρημάτων στους traders! Ή αν βάζει να έχουνε 20-25k ή παραπάνω πάνω τους. Για να πουλήσω πράγματα μου βγαίνει η πίστη. Δηλαδή τόσα χρόνια φτάνει με αυτή τη βλακεία. Δε γίνεται να πουλιέται πχ ένα όπλο που έχω 9k και ο trader να έχει 5k πάνω του. Ένα workaround είναι, να κάθομαι έξω από τον πλανήτη και να μιλάω σε σκάφη και να πουλάω σε αυτούς. Αλλά τα αγοράζουν σε τιμή χώμα. Και τα buying stations στα αεροδρόμια έχουν λίγα χρήματα αλλά οκ το καταπίνουμε εκει. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 2
liakinen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Tablet είπε Το λεμε και παιχνιδι της χρονιας;;; 😉 7
Tablet Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, liakinen είπε 😉 οχι με τιποτα, καμια σχεση.. Το επαιξα λιγο, χαοθηκα, το εβγαλα 😅
liakinen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Tablet είπε οχι με τιποτα, καμια σχεση.. Το επαιξα λιγο, χαοθηκα, το εβγαλα 😅 Βάλε το DoS2 να πάρεις τα μπόσικα 😋 και δοκίμασε ξανά. 1
Tablet Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, liakinen είπε Βάλε το DoS2 να πάρεις τα μπόσικα 😋 και δοκίμασε ξανά. αυτο δεν το ηξερα, ίσως πιο βατώ για ξεκινημα 😃 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από Tablet
optimus prime Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, xtrmsnpr said: Αμάν κλάμα τώρα! Κακώς το δίνεις εδώ μέσα. Εδώ θέλουμε να πληρώνουμε τα πάντα! Τόσο κόπο έριξε αυτός που το έφτιαξε 🤡. Aυτα τα mods που εσυ νμζεις οτι θα σου λυσουν το προβλημα στην ουσια ειναι δωρο αδωρον. Γιατι ναι μεν θα σου μπουσταρουν το framerate αλλα απο την αλλη εχουν αρκετο ghosting,flickering και shimmering. Εχω δοκιμασει και ειναι ψιλο μουφα το Implementation τους.. Ο αλλος που θα του το πληρωσει εαν θες βεβαια εχει κανει πιο σωστη δουλεια.. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από optimus prime
Tablet Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 εχω ενα steam account turkish και ειδα το Starfileld 1299 TL=45€ αλλα απο eneba δεν βρισκω αντιστοιχες steam gift cards, εχει κανεις καμια eneba εναλλακτικη;;
optimus prime Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 42 minutes ago, Tablet said: Το λεμε και παιχνιδι της χρονιας;;; Οχι δεν ειναι,αλλα για αυτο που κανει ειναι καλο..
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Tablet είπε εχω ενα steam account turkish και ειδα το Starfileld 1299 TL=45€ αλλα απο eneba δεν βρισκω αντιστοιχες steam gift cards, εχει κανεις καμια eneba εναλλακτικη;; Δε θα ξαναβρείς φτηνές gift cards από Τουρκία. Δεν δίνει το steam άλλο πια στη Τουρκία. Γύρισε το account σε Ινδία, δε θα χρειάζεσαι να αγοράζεις κάρτες, αλλά θα πληρώνεις με Skrill και όλα οκ. Πιο ακριβά από Τουρκία, αλλά πιο φτηνά από μας τις πιο πολλές φορές. @optimus prime 0 f given μπρουλη μου 3
enable_your_mind Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 53 minutes ago, Tablet said: Το λεμε και παιχνιδι της χρονιας;;; Ειναι ενα παρα πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα δεν ειναι αριστουργημα.. Αλλα και παλι ειναι πολυ fun to play και αυτο μετραει .. Και εγω bg3 για παιχνιδι της δεκαετιας οχι μονο της χρονιας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα