Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, SabotazNic said:

Εκτος του οτι αναφερει σε pc (μιας και ειμαστε στο section του pc), το cp δεν ετρεχε καθολου καλα στις last gen και ηταν λαθος τους που εκανα dev και εκει. Για αυτο και το dlc ειναι current gen. Τουλαχιστον η εκδοση της κονσολας με pc ειχε αρκετες διαφορες, μεχρι και rt.

Στο starfield δεν υπαρχει καμια δικαιολογια γιατι να τρεχει στο xsx με 30 fps/4k και στο pc να δυσκολευεται με >3070

4k δεν τρέχει στις κονσόλες ούτε για πλάκα :) συστηματα έγραψε όχι pc.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Daredevil είπε

4k δεν τρέχει στις κονσόλες ούτε για πλάκα :) συστηματα έγραψε όχι pc.

Ουτε και το sf ειναι στα 4κ. Upscaled και τα 2

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Νομίζω μόνο σε αυτά που είναι από mission boards.

Ωραία ευχαριστώ! Όντως αυτά έχει μόνο! Πέταξα ένα σορό 😁.

Πήρα καταλάθος faction quest για τους freestar ranger αλλά δε θέλω να μπω σε αυτούς. Δυστυχώς αυτό δε φεύγει από τη λίστα.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

image.png.05684561a0175d21233a1dcec38baad8.pngΕπιτέλους το δίνει και το amdrewards! δεν μου έχει Mail ή κάτι άλλο, απλά μπήκα και είχε claim on steam

και καλά πάει το pre-load, κοντά στα 15' το σύνολο

image.png.e65865eb3c797ceefa2718fe8291fb87.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ω ναι και εγώ το ενεργοποίησα μόλις από το κινητό γιατί είμαι στην δουλειά (όντως mail δεν ήρθε κουλό...)

Επεξ/σία από dalan2007
Δημοσ.

Επειδή λέτε για Cyberpunk, σίγουρα ήταν πολύ πιο ελαφρύ σε απαιτήσεις από τουτω εδώ. Εκτός και αν σύγκρινεται Cyberpunk RT Psycho. Χωρις RT ήταν παβαλαφρο, νερό πήγαινε. Στο starfield παλεύω να κλειδώσω 60 fps με 4090 και γραφικά του 2007. Τι σύγκρινεται τώρα, lol. 

• Like 2
Δημοσ.
10 hours ago, xtrmsnpr said:

Συγνώμη μάλλον δεν είχες δει πόσο άθλια έτρεχε το cyberbug, ούτε και τα άπειρα bugs. Τι λέμε τώρα. Οι λίστες των fix κάθε patch ήταν τεράστια για να φτάσει εκεί που είναι το παιχνίδι τώρα.

Το starfield τρέχει οκ! Ακόμα και οι διακυμάνσεις των fps δε προκαλούν καν stutter. Σε αυτό πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στην bugthesda. Έχει προβλήματα? Ναι έχει! Αλλά μη τα συγκρίνουμε με το cb και το χρέπι που ήταν.

Είναι απλώς τρομερά βαρύ.

Αλλά κάπου ωπα με τη loading screens καραμέλα. Μιλάμε για κάποια δευτερόλεπτα και αν το κάνεις και σωστά από έναν πλανήτη στον άλλον δε χρειάζεται να δεις παρά 1 cutscene. (Ελπίζω πάντα να μιλάμε για παιχνίδι σε nvme, αλλιώς δε ξέρω γιατί μιλάμε ακόμα). Το Andromeda δεν είχε καν facial expressions και θα παραμείνει το πιο άσχημο παιχνίδι εβερ.

--------

τον driver να τον ξαναπεράσω με ddu οκ, αλλά είναι γνωστό θέμα στην AMD και το παιχνίδι ότι κάνει timeout. Άρα δε θα λύσει και τίποτα.

Βασικά δε πρέπει να ξοδέψεις skill point για το επόμενο level όταν κάνεις τα prerequisites που ζητάει το προηγούμενο? Έτσι έχω καταλάβει, γιατί δε μπορώ να αναβαθμίσω κάποιο skill αν δεν έχω διαθέσιμο skill point.

ξεκλειδώνει η δυνατότητα να ξοδέψεις skill point για να το κανεις update :) οπότε πρέπει να παρακολουθείς τι πρέπει να κάνεις (π.χ. με το boost pack, χοροπηδαω αβερτα την ωρα της μαχης)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Herald είπε

Επειδή λέτε για Cyberpunk, σίγουρα ήταν πολύ πιο ελαφρύ σε απαιτήσεις από τουτω εδώ. Εκτός και αν σύγκρινεται Cyberpunk RT Psycho. Χωρις RT ήταν παβαλαφρο, νερό πήγαινε. Στο starfield παλεύω να κλειδώσω 60 fps με 4090 και γραφικά του 2007. Τι σύγκρινεται τώρα, lol. 

Μόλις σκάσουν 5 npc και ένα κλικ πιο βαριά γραφικά το performance είναι αντίστοιχο με CP77 RT + Psycho, σε σημεία που έχει περισσότερα npc, πολύ πιο πολύπλοκα γραφικά συν το RT από πάνω.

Το ότι παίζει από 50 μέχρι και 120 ανάλογα που είσαι τα λέει όλα, κάποια πράγματα είναι πολύ κοστοβορα σε αυτή την παλαιολιθική μηχανή.

Πραγματικά το μόνο που το σώζει είναι ότι δεν έχει stuttering, που βρωμάει dx11 μηχανή, μασκαραμενη σε dx12.

Δημοσ.
9 minutes ago, Razor333 said:

Μόλις σκάσουν 5 npc και ένα κλικ πιο βαριά γραφικά το performance είναι αντίστοιχο με CP77 RT + Psycho, σε σημεία που έχει περισσότερα npc, πολύ πιο πολύπλοκα γραφικά συν το RT από πάνω.

Το ότι παίζει από 50 μέχρι και 120 ανάλογα που είσαι τα λέει όλα, κάποια πράγματα είναι πολύ κοστοβορα σε αυτή την παλαιολιθική μηχανή.

Πραγματικά το μόνο που το σώζει είναι ότι δεν έχει stuttering, που βρωμάει dx11 μηχανή, μασκαραμενη σε dx12.

Έχει stuttering απλά όχι σε βαρβατα cpu. Αν έχεις τέρας cpu τα traversal stutters μετατρεπονται απλά σε fps drop που δεν το πολύ καταλαβαίνεις. Αλλά στον 5600h στο laptop το έκανε το stutter του κανονικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

freestar ranger

Έμπα, έχει πλάκα 😛 

Σε ότι αφορά τις απαιτήσεις του παιχνιδιού 

Πάντα το νόμισμα έχει 2 όψεις. Όχι; 

Το παιχνίδι είναι του 2023 και δυστυχώς αυτό το "βασιζόμαστε σε upscaling" έχει γίνει καραμέλα δίχως τελειωμό. Να σημειώσω πως, όπως είναι λογικό, δε μπορούμε να θέλουμε μία ζωή να ζητάνε κάρτες 5ετίας (αν και στα Minimum είναι η 1070Ti  κι έχω την ειλικρινή περιέργεια να το δοκιμάσω και στην 1080Ti). Και απ'την άλλη είναι αδικαιολόγητα βαρύ , γιατί αν εξαιρέσεις το art style που είναι ωραίο, τα γραφικά του είναι...10 ετίας. Δεν το κάνουν τα γραφικά μόνο βαρύ, βέβαια (υποθέτω - ψάχνω να βρω δικαιολογία 😛  😛 )

Ισορροπείται απ'αυτό που είπες κι εσύ Άκη, ότι δεν υπάρχουν stutters αλλά θες ικανό συνδυασμό hw για αυτό. Προσέξτε, λέω ικανό , δεν λέω τέρας. 

Δεν μπορώ να βλέπω youtubers όπως οι HUB να έχουν ΤΟΣΟ λάθος μετρήσεις πάντως.

Πολύς κόσμος και βάζω στοίχημα, πολύς κόσμος κι εδώ, πιστεύει αυτό που βλέπει. Τεστάρουν new atlantis (την κατά γενική ομολογία benchmark city- αν και η ΝΕΟΝ θα μπορούσε για να δείξει πως δεν υπάρχει πολύ consistent συμπεριφορά στο παιχνίδι) και βγάζουν 7800Χ3D@rtx4080 ultra native res , 59 fps average , όταν εγώ, ο ίδιος, σε ένα benchmark run δικό μου σε όλη την πόλη, έχω 74 και σε κανένα ποτέ σημείο τα average δεν ήταν κάτω από 70. Αυτό το gap δε μπορεί να'γινε από cpu bottleneck, πόσο μάλλον τον 7800Χ3D που'ναι πιο δυνατός. Ούτε η ZOTAC κάνει καμιά τεράστια διαφορά, στα 2775Mhz τρέχει και η μνήμη στα ίδια με όλες. Ο CPU μου δεν είναι overclocked και if anything, με την σκατομητρική μου, χάνω και επιδόσεις.
Επίσης σε ούτε ένα σημείο δεν είδα να πέφτει απ'τα 60, που για να ΄χεις AVG 59, σημαίνει ότι έπεφτε αρκετά. Τι ακριβώς συνέβη στο Run τους; Ψάχνω να βρω το πιο intensive σημείο τριγυρνώντας απεδω κι επεκει και δεν το βρίσκω. 

Επεξ/σία από tommybertsen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...