Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zus είπε

Όσοι το παίζετε ήδη, από πού το πήρατε με δεδομένο ότι κυκλοφορεί μεθαύριο;

Κυκλοφορεί σε early access μέσω της deluxe edition από 1 Σεπτέμβρη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zus είπε

100 € ; TYN...

Το'χω βρει με 72€ . Αλλά το 'χω βρει και με μηδεν ευρώ για την δοκιμή 😛 

Πάντως η Deluxe θαρρώ περιλαμβάνει και το story expansion που θα κυκλοφορήσει αργότερα.

Στις 3/9/2023 στις 4:06 ΜΜ, Cubicolor είπε

image.png.deff2fd69b1d5fc3e454b6aab280f714.png

image.png.4a6777af60e82253f1d43129f1263c59.png

Το τεστ τους για την RTX 4080 είναι ψευδές (ή είναι λανθασμένο με κάποιο μαγικό τρόπο). Είμαι με υποδεέστερο θεωρητικά επεξεργαστή (13700Κ) και με RTX 4080. ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ δεν είχα AVERAGE (1440p Ultra native res) 59 που υποδεικνύουν τα chart τους, ούτε στην κλασική "benchmark" περιοχή.

Τώρα, να'χαν CPU Bottleneck με τον 7800Χ3D? Πολύ αμφιβάλλω..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχήματα έχει ή πηγαίνεις με το peugeot 2;

Y.Γ. Γιατί είναι τόσο δύσκολο για όλα σχεδόν τα games να φτιάξουν ένα σωστό χάρτη; Βλέπω του starfield στο twitch και μου έρχεται ναυτία.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.

Το παιχνιδι οσο παιζεις τοσο μεγαλυτερο γινεται.. Δεν εχω κανει καθολου main quests  , (λιωνω με οτιδηποτε αλλο )  και μου αρεσει που πολλα απλα quests  ενω δεν τους φενεται , τελικα στη πορεια αρχιζουν να συνδεονται μεταξυ τους και οδηγουν σε ωραιες ιστοριες αναλογα τι θα αποφασισεις..

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν αντιλέγω σε αυτό, απλά το smooth experience αποτελείται από stable τουλάχιστον 60fps, no stutter, no lag. Χαίρομαι που δεν σε ενοχλεί και απολαμβάνεις το game, αλλα είναι απαράδεκτο για το gpu σου τέτοια fps. Τουλάχιστον σε 1080p θα έπρεπε να έχεις stable 60fps.

Συμφωνοι σε ολα. Σε 1080 μπορει να τα κραταει δεν ξερω.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω εχω κανει μονο 2 main αποστολες, εχει τοσα factions με φοβερο στορυ που εχω απορροφηθεί. 

Επισης το perk συστημα ειναι φανταστικο, για να ανεβασεις ενα skill πρεπει να το χρησιμοποιεις για να σου επιτρέψει να πας στο επομενο lvl.Πχ θες να κουβαλας παραπάνω, πρέπει να κανεις ενα χιλιομετρο φορτωμένος και μετά ξεκλειδώνει το update κτλ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, omghi2u είπε

Ειναι αστειο ομως.. πως πεσανε ολοι και ξεσκισανε την CDPR και για το cyberpunk2077 και εδω δεν τρεχει καστανο, σαλακι και ρουφηγμα δυνατο. Eιναι αστειο πως ξεφωλιασαν ολοι την bioware για το andromeda και το κακο facial animation το 2017... και εδω με bugthesda και loading screen simulator με γραφικα 2014 σαλακι και ρουφηγμα δυνατο.

Συνεχισε toddαρε, σε 25 χρονια θα εχεις βγαλει και την 14η εκδοση του starfield definitive/immaculate/superb/supreme/annual/anniversary edition και ποιος σε πιανει.

Συγνώμη μάλλον δεν είχες δει πόσο άθλια έτρεχε το cyberbug, ούτε και τα άπειρα bugs. Τι λέμε τώρα. Οι λίστες των fix κάθε patch ήταν τεράστια για να φτάσει εκεί που είναι το παιχνίδι τώρα.

Το starfield τρέχει οκ! Ακόμα και οι διακυμάνσεις των fps δε προκαλούν καν stutter. Σε αυτό πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στην bugthesda. Έχει προβλήματα? Ναι έχει! Αλλά μη τα συγκρίνουμε με το cb και το χρέπι που ήταν.

Είναι απλώς τρομερά βαρύ.

Αλλά κάπου ωπα με τη loading screens καραμέλα. Μιλάμε για κάποια δευτερόλεπτα και αν το κάνεις και σωστά από έναν πλανήτη στον άλλον δε χρειάζεται να δεις παρά 1 cutscene. (Ελπίζω πάντα να μιλάμε για παιχνίδι σε nvme, αλλιώς δε ξέρω γιατί μιλάμε ακόμα). Το Andromeda δεν είχε καν facial expressions και θα παραμείνει το πιο άσχημο παιχνίδι εβερ.

--------

τον driver να τον ξαναπεράσω με ddu οκ, αλλά είναι γνωστό θέμα στην AMD και το παιχνίδι ότι κάνει timeout. Άρα δε θα λύσει και τίποτα.

41 λεπτά πριν, cyberguy είπε

Επισης το perk συστημα ειναι φανταστικο, για να ανεβασεις ενα skill πρεπει να το χρησιμοποιεις για να σου επιτρέψει να πας στο επομενο lvl.Πχ θες να κουβαλας παραπάνω, πρέπει να κανεις ενα χιλιομετρο φορτωμένος και μετά ξεκλειδώνει το update κτλ

Βασικά δε πρέπει να ξοδέψεις skill point για το επόμενο level όταν κάνεις τα prerequisites που ζητάει το προηγούμενο? Έτσι έχω καταλάβει, γιατί δε μπορώ να αναβαθμίσω κάποιο skill αν δεν έχω διαθέσιμο skill point.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Το Cyberbug ειχε gamebreaking bugs, αλλά ετρεχε πένα σε σωρεία συστημάτων με απενεργοποίημενο το RT. 

Δεν υπάρχει σύγκριση καν. 

Οι απαιτήσεις του SF ειναι του στυλ "ενα γυρο πιτα απολα :7.5€ κύριος" 

• Like 2
Δημοσ.
3 minutes ago, seithan said:

Το Cyberbug ειχε gamebreaking bugs, αλλά ετρεχε πένα σε σωρεία συστημάτων με απενεργοποίημενο το RT. 

Δεν υπάρχει σύγκριση καν. 

Οι απαιτήσεις του SF ειναι του στυλ "ενα γυρο πιτα απολα :7.5€ κύριος" 

όχι στις κονσόλες δεν έτρεχε, αποσύρθηκε κι απο τα stores τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Daredevil είπε

όχι στις κονσόλες δεν έτρεχε, αποσύρθηκε κι απο τα stores τους. 

Εκτος του οτι αναφερει σε pc (μιας και ειμαστε στο section του pc), το cp δεν ετρεχε καθολου καλα στις last gen και ηταν λαθος τους που εκανα dev και εκει. Για αυτο και το dlc ειναι current gen. Τουλαχιστον η εκδοση της κονσολας με pc ειχε αρκετες διαφορες, μεχρι και rt. Προσωπικα το επαιξα day 1 με 3070 και χαμηλο rt  σε 1440

Στο starfield δεν υπαρχει καμια δικαιολογια γιατι να τρεχει στο xsx με 30 fps/4k και στο pc να δυσκολευεται με >3070

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...