xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δε γίνεται δουλίτσα όμως έτσι, Τρώω άπειρα κρασαρίσματα από τον amd driver. Κάποιες φορές έχω κάνει save, κάποιες άλλες χάνω πολύ progress.
Daredevil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 το πολύ καλό έιναι το ότι όσο παίζεις γίνεται καλύτερο, οι πρώτες 10 ώρες είναι έτσι κ' έτσι 2 minutes ago, xtrmsnpr said: Δε γίνεται δουλίτσα όμως έτσι, Τρώω άπειρα κρασαρίσματα από τον amd driver. Κάποιες φορές έχω κάνει save, κάποιες άλλες χάνω πολύ progress. δοκίμασε ddd, και install από την αρχή του driver.
Tambas91 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δε γίνεται δουλίτσα όμως έτσι, Τρώω άπειρα κρασαρίσματα από τον amd driver. Κάποιες φορές έχω κάνει save, κάποιες άλλες χάνω πολύ progress. και εμενα μου είχε φάει πάντως κάτι random κρασαρισματα με το που έφυγα από τον δεύτερο πλανήτη σταμάτησαν.. έβαλα και το dlss mod και ένα reshade δε ξέρω τι μπορεί να έφταιγε...
enable_your_mind Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πλεον στις 15 ωρες και βρηκα 2-3 glitches... Ηταν to good to be true για να μην εχει καθολου.. Αλλα δεν χαλασε καμια εμπειρια.. Μια χαρα παει το παιχνιδι Επισης ανεβηκε ακομα παραπανω στην εκτιμηση μου , το cyberpunk που δεν εχει loading screens , σε σχεση με το τι γινεται εδω.. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από enable_your_mind
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Επισης ανεβηκε ακομα παραπανω στην εκτιμηση μου , το cyberpunk που δεν εχει loading screens , σε σχεση με το τι γινεται εδω.. Δεν ξέρω αν το έχει πει κανείς ήδη, αλλά με τόσα loading screens είναι Chunks - Starfield Areas.
just_a_dude Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Είναι ακριβώς ίδιο με το Outer Worlds. Μπαίνεις στο διαστημόπλοιο loading, πας σε άλλον πλανήτη, loading. Μπαίνεις σε ένα μεγάλο κτήριο, loading. κτλ. Σαν μια μεγάλη εκδοχή του Outer Worlds παίρνω την αίσθηση ότι είναι (και απ' το gameplay γενικά), στο πιο σοβαρό. Το Outer Worlds είχε και κάποια "παιδικά" στοιχεία.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν ξέρω αν το έχει πει κανείς ήδη, αλλά με τόσα loading screens είναι Chunks - Starfield Areas. Δεν λέω, είναι κάπως ενοχλητικό το loading areas, αλλα χίλιες φορες δευτερόλεπτα loading παρα non-stop stutterfest, που είναι απίστευτα πιο ενοχλητικό.
just_a_dude Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν λέω, είναι κάπως ενοχλητικό το loading areas, αλλα χίλιες φορες δευτερόλεπτα loading παρα non-stop stutterfest, που είναι απίστευτα πιο ενοχλητικό. Ή για να φτιάξω και λίγο κλίμα αντιπαράθεσης και χωρίς loading και όχι stutterfest, όπως το CP77 (Σοβαρά πάντως. Στην αρχή δεν ξέρω πως ήταν αλλά πλέον το CP77 μπάλα πάει, ειδικά με FG)
valantis544 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι οπου πεφτει κατω απο 40 δεν ειναι. Στα υπολοιπα για μενα παει ομορφα. 1
optimus prime Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, just_a_dude said: Είναι ακριβώς ίδιο με το Outer Worlds. Μπαίνεις στο διαστημόπλοιο loading, πας σε άλλον πλανήτη, loading. Μπαίνεις σε ένα μεγάλο κτήριο, loading. κτλ. Σαν μια μεγάλη εκδοχή του Outer Worlds παίρνω την αίσθηση ότι είναι (και απ' το gameplay γενικά), στο πιο σοβαρό. Το Outer Worlds είχε και κάποια "παιδικά" στοιχεία. Aυτο εδω εχει Space Combat ομως και το gameplay του ειναι κλασεις ανωτερο απο το Outer οπου εκει ο χαρακτηρας σου δεν εχει jetpack και κινειται σαν ελεφαντας. Ουτε gravity εχουν οι πλανητες του Outer,ουτε οutpost φτιαχνεις,ουτε διαστημοπλοια... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από optimus prime 1
xartemporas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 https://gr.ign.com/starfield/110017/news/to-starfield-perilambanei-aphieroma-se-fan-pou-pethane-prin-ten-kuklophoria-tou-paikhnidiou 2
just_a_dude Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, optimus prime είπε Aυτο εδω εχει Space Combat ομως και το gameplay του ειναι κλασεις ανωτερο απο το Outer που εκει ο χαρακτηρας σου δεν εχει jetpack και κινειται σαν ελεφαντας. Ουτε gravity εχουν οι πλανητες του Outer,ουτε οutpost φτιαχνεις,ουτε διαστημοπλοια... Ακριβώς. Γι' αυτό είπα μεγάλη εκδοχή. Όχι μεγάλη μόνο σε μέγεθος κόσμου αλλά και σε content γενικά. Είναι shooter rpg που τυχαίνει να συμβαίνει στο διάστημα. Όπως δηλαδή το Outer Worlds. Αν είχε και κάποια space sim στοιχεία το είχα πάρει ήδη. Τώρα θα περιμένω λίγο patches και να πέσει η τιμή. Αλλά σίγουρα είναι πιο πολλά αυτά που μου αρέσουν βλέποντας videos και streams απ' το game, παρά αυτά που δεν μου αρέσουν. Τώρα πήρε σειρά το Hogwarts που θα το ψειρίσω και αυτό, μετά το Liberty, οπότε έχουμε δρόμο για το Starfield. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, valantis544 είπε Ναι οπου πεφτει κατω απο 40 δεν ειναι. Στα υπολοιπα για μενα παει ομορφα. Δεν αντιλέγω σε αυτό, απλά το smooth experience αποτελείται από stable τουλάχιστον 60fps, no stutter, no lag. Χαίρομαι που δεν σε ενοχλεί και απολαμβάνεις το game, αλλα είναι απαράδεκτο για το gpu σου τέτοια fps. Τουλάχιστον σε 1080p θα έπρεπε να έχεις stable 60fps. 1
omghi2u Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Ειναι αστειο ομως.. πως πεσανε ολοι και ξεσκισανε την CDPR και για το cyberpunk2077 και εδω δεν τρεχει καστανο, σαλακι και ρουφηγμα δυνατο. Eιναι αστειο πως ξεφωλιασαν ολοι την bioware για το andromeda και το κακο facial animation το 2017... και εδω με bugthesda και loading screen simulator με γραφικα 2014 σαλακι και ρουφηγμα δυνατο. Συνεχισε toddαρε, σε 25 χρονια θα εχεις βγαλει και την 14η εκδοση του starfield definitive/immaculate/superb/supreme/annual/anniversary edition και ποιος σε πιανει. 6 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα