Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ε ιδανικά ναι αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά (ultra vs optimized) αν παίζεις στα αλήθεια και δεν ψειρίζεις τη μαϊμού. Θέλω να πω υπάρχουν λύσεις. 

το θεμα ειναι οτι  τα νεα παιχνιδια  γονατιζουν και την  πιο ακριβη  καρτα και ακομα ειναι η αρχη  φιλε μου

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Cubicolor είπε

Τραγικο   για να παιξεις το παιχνιδι αυτο  σε 1440π΄ σε  high και σε  ultra χρειαζεσαι απο  4080  και πανω..

ολες οι αλλες  καρτες  δεν κανουν

Με 3060 στα high και 1440 ultrawide και παιζει 60 fps μεσα στα κτιρια και 45+ στα υπολοιπα. New Atlantis παιζει 30 με 35. Δεν ειναι τρελλα νουμερα, αλλα παιζει fluid παντου χωρις σκαλωμα.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, valantis544 είπε

Με 3060 στα high και 1440 ultrawide και παιζει 60 fps μεσα στα κτιρια και 45+ στα υπολοιπα. New Atlantis παιζει 30 με 35. Δεν ειναι τρελλα νουμερα, αλλα παιζει fluid παντου χωρις σκαλωμα.

αλλα και  παλι αναλογα και τι επεξεργαστη εχεις..

Δημοσ.

Στις πρώτες ωρες του gameplay ψαξτε να ενεργοποιήσετε το Mantis quest.

Spoiler

Ειναι ότι πιο Batman εχω δει τελευταία. Και παίρνεις ένα αναβαθμισμένο σκάφος και stealth στολή.Βοηθάει πάρα πολυ μέχρι να αναπτύξεις τον χαρακτηρα σου

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xartemporas είπε

Αν το παίξεις σε HDD θα το τελειώσεις λίγες μέρες πριν το release του Elder Scrolls 6. Μια χαρά!

Δημοσ.

Έχω χάσει μερικά επεισόδια σχετικά με αυτό το θέμα.
Το DLSS δεν είναι proprietary λογισμικό της nVidia;
Πως μπορεί να το πάρει ο οποιοσδήποτε και να το πουλάει ως μέρος ενός mod;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Έχω χάσει μερικά επεισόδια σχετικά με αυτό το θέμα.
Το DLSS δεν είναι proprietary λογισμικό της nVidia;
Πως μπορεί να το πάρει ο οποιοσδήποτε και να το πουλάει ως μέρος ενός mod;

Καλα αυτο που το πουλαει δεν θα αργησει να του ερθει το DMCA στο κεφαλι και να τρεχει στα δικαστηρια. Να το φτιαξει ναι αλλα οχι να βαλει DRM απο πισω αυτο παραπαει. Δεν θα το αφησει ετσι η nvidia. 

Δημοσ.

Μόλις τώρα, Arkin είπε

Καλα αυτο που το πουλαει δεν θα αργησει να του ερθει το DMCA στο κεφαλι και να τρεχει στα δικαστηρια. Να το φτιαξει ναι αλλα οχι να βαλει DRM απο πισω αυτο παραπαει. Δεν θα το αφησει ετσι η nvidia. 

Δεν θα φάει γιατί είναι πίσω από Patreon..

Δημοσ.
10 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε

ενδιαφέρον φαίνεται

Για να δεις κάποιο πρώτο δείγμα από την UE5 και μόνο, σαν story δεν έλεγε τίποτα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν ολίγοις λέει ότι δεν είναι Star Citizen ή One Man Sky και ότι μοιάζει περισσότερο με ένα πολύ μεγάλο Outer Worlds. Καλό gameplay, gunplay, story. Έχει glitches και σε κάποιες περιπτώσεις δεν σε αφήνει να προχωρήσεις κάποιο quest. Και το procedural generation έχει τύχει να δημιουργήσει ακριβώς το ίδιο scene σε διαφορετικούς πλανήτες.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, valantis544 είπε

this-is-not-smooth-marques-brownlee.gif

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...