Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που το παίζει αμέσως μετά το BG3; Εγώ σκέφτομαι να το αφήσω για αργότερα μόνο και μόνο για να μην το αδικήσω παίζοντας το λίγες μέρες μετα απο 160 ώρες του απίστευτου BG3. Έχω πολύ καλά παιχνίδια στο backlog μου έτσι κι αλλιώς. Βέβαια μέχρι τις 6-7 Σεπτεμβρίου θα δούμε...

Τα γραφικά του μου φαίνονται πολύ ωραία απο το λίγο που είδα, ειδικά τα enviroments. Μόνο τα face animations είναι μέτρια και οι περισσότεροι NPC που μοιάζουν με τους άστεγους στο Los Angeles.

Το μόνο που χρειάζεται για να μου αρέσει είναι ένα καλό main story και να είναι ένα βαθύ RPG με replayability. Να φτιάχνεις το χαρακτήρα σου όπως εσύ θέλεις, ο διάλογος να τον εκφράζει απόλυτα και οι αποφάσεις του να έχουν να έχουν βάρος. Όλα τα άλλα είναι απλά έξτρα σε τέτοια παιχνίδια αν υπάρχουν.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περασα το DLSS 3 του Puredark σε 2 μηχανακια και δουλευει μια χαρα εως τωρα.

Το μονο που κανει ειναι ενα μικρο stutter οταν μπεις και βγεις απο το μενου.,τπτ το ιδιαιτερο δλδ..

Home | Patreon

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, psof said:

Υπάρχει κάποιος που το παίζει αμέσως μετά το BG3; Εγώ σκέφτομαι να το αφήσω για αργότερα μόνο και μόνο για να μην το αδικήσω παίζοντας το λίγες μέρες μετα απο 160 ώρες του απίστευτου BG3. Έχω πολύ καλά παιχνίδια στο backlog μου έτσι κι αλλιώς. Βέβαια μέχρι τις 6-7 Σεπτεμβρίου θα δούμε...

Τα γραφικά του μου φαίνονται πολύ ωραία απο το λίγο που είδα, ειδικά τα enviroments. Μόνο τα face animations είναι μέτρια και οι περισσότεροι NPC που μοιάζουν με τους άστεγους στο Los Angeles.

Το μόνο που χρειάζεται για να μου αρέσει είναι ένα καλό main story και να είναι ένα βαθύ RPG με replayability. Να φτιάχνεις το χαρακτήρα σου όπως εσύ θέλεις, ο διάλογος να τον εκφράζει απόλυτα και οι αποφάσεις του να έχουν να έχουν βάρος. Όλα τα άλλα είναι απλά έξτρα σε τέτοια παιχνίδια αν υπάρχουν.

Παρων ,  οπως εγραψα ειμαι  στις 6 ωρες και μπορω να πω οτι δειχνει αρκετα καλο και εχεις αρκετες επιλογες στους διαλογους.. Δεν νομιζω παντως να αγκιζει/ξει bg3  που ηταν το αριστουργημα του αριστουργηματος.. Αλλα δειχνει να εχει βαθος και τα side  quests  μεχρι τωρα μια χαρα ειναι

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ έχω τόσα sidequests στο log που νομίζω ότι είναι το Steam backlog μου.
Αν είναι κάτι που με "χάλασε" με αυτά, είναι ότι

Spoiler

πολύ γρήγορα πας από faction σε faction.

Δημοσ.

Επισης κατι σημαντικο που δεν εχει αναφερθει σε reviews η τουλαχιστον σε αυτα που ειδα.

Εκτος απο τα outposts που μπορεις να φτιαξεις σε πλανητες και το ιδιο σου το διαστημοπλοιο μπορει να γινει ενα μικρο outpost.

Δλδ οταν θα ερθει η ωρα να το αναβαθμισεις και να το φτιαξεις οπως θες μπορεις να βαλεις Modules τα οποια εχουν μεσα workbenches και δεν θα χρειαζεται οταν θα θες να κανεις crafting και moding να πηγαινεις σε καποια πολη.

Μπορεις να τα κανεις ολα μεσα στο διαστημοπλοιο...

• Like 4
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Επισης κατι σημαντικο που δεν εχει αναφερθει σε reviews η τουλαχιστον σε αυτα που ειδα.

Εκτος απο τα outposts που μπορεις να φτιαξεις σε πλανητες και το ιδιο σου το διαστημοπλοιο μπορει να γινει ενα μικρο outpost.

Δλδ οταν θα ερθει η ωρα να το αναβαθμισεις και να το φτιαξεις οπως θες μπορεις να βαλεις Modules τα οποια εχουν μεσα workbenches και δεν θα χρειαζεται οταν θα θες να κανεις crafting και moding να πηγαινεις σε καποια πολη.

Μπορεις να τα κανεις ολα μεσα στο διαστημοπλοιο...

Ερώτηση. Από την μέχρι τώρα εμπειρία σου, το παιχνίδι είναι massive, δηλαδή μεγάλο; Έχει υλικό για να εξερευνήσεις και έχει ελευθερία κινήσεων; Ή είναι απλώς μια γραμμική περιπέτεια που δίνει την εντύπωση ότι είναι μεγάλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, _Theo_ said:

Ερώτηση. Από την μέχρι τώρα εμπειρία σου, το παιχνίδι είναι massive, δηλαδή μεγάλο; Έχει υλικό για να εξερευνήσεις και έχει ελευθερία κινήσεων; Ή είναι απλώς μια γραμμική περιπέτεια που δίνει την εντύπωση ότι είναι μεγάλο;

Nαι ειναι τεραστιο,μπορεις να πας και να κανεις οτι θες..

Να πας για exploration,να κανεις side quests,να γινεις πειρατης και να βγεις στο διαστημα να τους γαζωνεις ολους και να τους κλεβεις τα διαστημοπλοια,να γινεις space trucker και να μεταφερεις εμπορευματα κτλ.

Εγω εχω 17 ωρες μεχρι τωρα και εχω κανει μονο 2 main missions...

Αλλα επειδη ειναι procedural το συστημα θα φτασει καποια στιγμη μετα απο χ ωρες που θα πηγαινεις σε πλανητες και θα βλεπεις καποια Outposts τα οποια θα ειναι καπως παρομοια.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ανάλογα την απάντηση που διαλέγεις στους διαλόγους μπορείς να αλλάξεις το αποτέλεσμα; Για παράδειγμα να αποφύγεις μια μάχη ή να πείσεις κάποιον να κάνει κάτι, κτλ; Επίσης, μπορείς να ξεκλειδώσεις απαντήσεις αν έχεις συγκεκριμένα skills;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ανάλογα την απάντηση που διαλέγεις στους διαλόγους μπορείς να αλλάξεις το αποτέλεσμα; Για παράδειγμα να αποφύγεις μια μάχη ή να πείσεις κάποιον να κάνει κάτι, κτλ; Επίσης, μπορείς να ξεκλειδώσεις απαντήσεις αν έχεις συγκεκριμένα skills;

ναι και ναι 

υπάρχουν κάποια skill που άμα τα επιλέξεις ανοίγει τους extra διαλογους για τις καλές αποφάσεις ας πούμε αλλα κλειδώνονται για τις κακές

• Like 3
Δημοσ.

Στο outer worlds είχε ένα ωραίο σύστημα που έπρεπε να έχεις για παράδειγμα 10 πόντους στο «ψέμα» skill για να χρησιμοποιήσεις μια επιλογή διαλόγου η οποία σου έκανε τη ζωή εύκολη. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και εδώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, just_a_dude said:

Στο outer worlds είχε ένα ωραίο σύστημα που έπρεπε να έχεις για παράδειγμα 10 πόντους στο «ψέμα» skill για να χρησιμοποιήσεις μια επιλογή διαλόγου η οποία σου έκανε τη ζωή εύκολη. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και εδώ;

εχει  convince που βοηθαει πολυ στο πως θα απαντησεις και το που θες να πας το quest η την κουβεντα..Εγω ηδη το χρησημοποιησα απο την πρωτη ωρα του παιχνιδιου και μου εδωσε λυση σε κατι που συμβαινει στην πολυ αρχη του παιχνιδιου . Εχει και lie επιλογη για να κανεις trick  , γενικα αφηνει αρκετη ελευθερια

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, kirileman said:

4070ti για 50-60fps σε 1080; Υπέροχο.

με τι settings? με 4070 7600x, είμαι με dlss2 mod 66 (quality)  4k  57-60 atlantis και γενικότερα >70 σε άλλα  μέρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...