Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω μολις εφτιαξα το 1ο Lego μου..

Ξοδεψα γυρω στα 85ΟΟΟ και αγορασα ενα pre made και εχωσα αλλα 20000 και αλλαξα μερικα modules,custom paint.

To εκανα πιο πολυ φορτηγο για να χωραει αρκετο loot γιατι το inventory ειναι πολυ μικρο και σε περιοριζει..

Στις 15 ωρες περιπου καταφερα να βγαλω αρκετο χρημα για να αλλαξω το starter ship και αυτο που εφτιαξα ειναι κατι σαν Tier 1 ας πουμε..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Choronzoon είπε

Καλά ας χαλαρώσουμε  λίγο ,  Οblivion ,Skyrim , Fallout 3 μια χαρά ήταν και day one ,είχαν τα  bug τους και τα θέματα τους , αλλά έχοντας παίξει daggerfall την εποχή που δεν υπήρχαν τα patch  ,θα τα έλεγα polished εμπειρίες

Μάλλον μετά από τόσα χρονια δεν θυμάσαι καλά, δεν την λένε Bugthesda τυχαία, τα games ήταν unplayable στο launch για μεγάλο ποσοστό και δεν μιλάω για τα άπειρα bugs/glitches που δεν διορθώθηκαν ποτε και ούτε για gamebreaking bugs σε quests, μιλάω για τα άπειρα crashes που απλά δεν σε άφηναν καν να παίξεις. Τέλος όλα αυτά τα games τρέχανε τραγικά και είχαν περιοχές που έβλεπες μονοψήφια fps. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από δεκάδες official patches, τα community patches συνεχίζουν να έχουν χιλιάδες fixes.

Το ότι το Starfield έχει ελάχιστα έως μηδενικά crashes είναι επίτευγμα για την Beth. Τα υπόλοιπα θα στρώσουν, είτε από αυτούς, είτε από τους modders. Polished και Bethesda ποτε δεν πηγαίνουν μαζί. Καλά αυτό ισχύει γενικά πια.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μάλλον μετά από τόσα χρονια δεν θυμάσαι καλά, δεν την λένε Bugthesda τυχαία, τα games ήταν unplayable στο launch για μεγάλο ποσοστό και δεν μιλάω για τα άπειρα bugs/glitches που δεν διορθώθηκαν ποτε και ούτε για gamebreaking bugs σε quests, μιλάω για τα άπειρα crashes που απλά δεν σε άφηναν καν να παίξεις. Τέλος όλα αυτά τα games τρέχανε τραγικά και είχαν περιοχές που έβλεπες μονοψήφια fps. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από δεκάδες official patches, τα community patches συνεχίζουν να έχουν χιλιάδες fixes.

Το ότι το Starfield έχει ελάχιστα έως μηδενικά crashes είναι επίτευγμα για την Beth. Τα υπόλοιπα θα στρώσουν, είτε από αυτούς, είτε από τους modders. Polished και Bethesda ποτε δεν πηγαίνουν μαζί. Καλά αυτό ισχύει γενικά πια.

Όλα launch τα επαιξα , και δεν είχα θέμα , ειδικά δε το oblivion και σε minimum specs hardware. εκεί που σίγουρα είχα θέμα ήταν στο daggerfall και στο morrowind   , ίσως να ήμουν και τυχερός τι να πω .glitch είχαν πολλά και bug πολλά και θέματα με CPU και memory leaks , τα ξέρω ,τα θυμάμαι αλλά στη τελική δε με επηρέασαν από το να παίξω τα παιχνίδια χωρίς  προβλήματα .πιστεύω ο καθένας έχει τη δική του ουδο στο κομμάτι αυτό. Προσωπικά unplayable παιχνιδι λόγω απόδοσης και bug όταν είχε βγει θεωρώ πχ το Gothic 3 . Το fallout 2 επίσης που λατρεύω είχε τρελα bug  όταν βγήκε , προσωπικά μου έκανε απλά wipe όλα τα saves και άντε για , ακόμα το θυμάμαι .

Το ότι δεν είχε bug το starfield πιστεύω  είναι επίτευγμα της Microsoft όχι της Bethesda .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Choronzoon είπε

Όλα launch τα επαιξα , και δεν είχα θέμα , ειδικά δε το oblivion και σε minimum specs hardware. εκεί που σίγουρα είχα θέμα ήταν στο daggerfall και στο morrowind   , ίσως να ήμουν και τυχερός τι να πω .glitch είχαν πολλά και bug πολλά και θέματα με CPU και memory leaks , τα ξέρω ,τα θυμάμαι αλλά στη τελική δε με επηρέασαν από το να παίξω τα παιχνίδια χωρίς  προβλήματα .πιστεύω ο καθένας έχει τη δική του ουδο στο κομμάτι αυτό. Προσωπικά unplayable παιχνιδι λόγω απόδοσης και bug όταν είχε βγει θεωρώ πχ το Gothic 3 . Το fallout 2 επίσης που λατρεύω είχε τρελα bug  όταν βγήκε , προσωπικά μου έκανε απλά wipe όλα τα saves και άντε για , ακόμα το θυμάμαι .

Το ότι δεν είχε bug το starfield πιστεύω  είναι επίτευγμα της Microsoft όχι της Bethesda .

Όχι ίσως, σίγουρα ήσουν τυχερός, ειδικά όταν λες για minimum specs. Εγώ τα περισσότερα της Beth δεν τα έπαιξα στο launch, αλλα μήνες, ίσως χρονια μετά και συνέχιζαν τα αρχικά bugs και crashes.

Η διαφορα με το Gothic 3, ήταν ότι δεν έπαιζε σε σχεδόν κανέναν, σε σχέση με το μικρό ποσοστό που έπαιζε ok τα games της Beth όπως εσύ.

Τέλος μια χαρά bugs και glitches έχει το game, με crashes δεν έχει θέμα, so far. Η Microsoft τι σχέση έχει? Δεν ήταν καμια εταιριούλα η Zenimax/Beth, 7.5 δισεκατομμύρια τους αγόρασαν. Εκτος άμα μιλάς λόγο του OS.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Όχι ίσως, σίγουρα ήσουν τυχερός, ειδικά όταν λες για minimum specs. Εγώ τα περισσότερα της Beth δεν τα έπαιξα στο launch, αλλα μήνες, ίσως χρονια μετά και συνέχιζαν τα αρχικά bugs και crashes.

Η διαφορα με το Gothic 3, ήταν ότι δεν έπαιζε σε σχεδόν κανέναν, σε σχέση με το μικρό ποσοστό που έπαιζε ok τα games της Beth όπως εσύ.

Τέλος μια χαρά bugs και glitches έχει το game, με crashes δεν έχει θέμα, so far. Η Microsoft τι σχέση έχει? Δεν ήταν καμια εταιριούλα η Zenimax/Beth, 7.5 δισεκατομμύρια τους αγόρασαν. Εκτος άμα μιλάς λόγο του OS.

Πραγματικά, για το Oblivion & FA3 που τα έπαιξα στο XB360, δεν θυμάμαι να είχε τίποτε φοβερό που να με εμπόδιζε να συνεχίσω το παιχνίδι.

Δεν σημαίνει βέβαια οτι στο PC τα πράγματα ήταν το ίδιο ρόδινα όπως στο XB..

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάντως αυτή η ελευθερία να σκαρφαλώνεις όπου ή σχεδόν όπου θες κλπ τα σπάει..Δεν το συναντάς πλέον στα παιχνίδια αυτό.

Βοηθάει που έβαλαν και ledge grabbing. Θα μου πεις, σχεδόν παντού είναι αυτό, αλλά δεν το περίμενα όταν ξεκίνησα.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου αρέσει από βίντεο που βλέπω ότι δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερο geometry complexity, ή foliage, ή shadows.

Άρα που πάνε οι πόροι από τόσες καλές κάρτες και τα fps είναι τόσο χαμηλά στη μεγάλη πόλη? Τα visuals πραγματικά μου φαίνονται λες και είναι 2018-19, τίποτα το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί τέτοιο performance (ούτε στις AMD θεωρώ είναι καλό).

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα με ενοχλούν τα facial animations στα NPCs που είναι προηγούμενης δεκαετίας..Σπάει το immersion κατά τη γνώμη μου, δεν με νοιάζει καθόλου που δεν έχει RT κλπ αλλά τα animations έπρεπε να είναι πολύ καλύτερα.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρίζαμε το CP77 (και δικαίως για κάποια θέματα) αλλά οι main characters είναι πολύ καλά σχεδιασμένοι, το δέρμα, subsurface scattering, κτλ. Στο Starfield τουλάχιστον απ' τα βίντεο δεν είναι nowhere near. Γενικά δείχνει ένα παλιό αλλά σε γενικές γραμμές όμορφο game.

Αλλά πολύ unoptimized. Δεν δικαιολογούνται από τα visuals οι απαιτήσεις. Το καλό είναι ότι ειναι οκ σε vram. Ωστόσο πιστεύω τα fps θα ανέβουν με FG (ελπίζω δηλαδή να βάλουν FSR3 σε κάποιο επόμενο patch) και αφού δεν έχει stuttering, μια χαρά θα είναι.

Είδα λίγο twitch και η μεγάλη πόλη (δεν θυμάμαι πως τη λένε) δεν ήταν άσχημη αλλά μου φάνηκε άδεια και τα δέντρα είναι κάπως περίεργα. Σαν τα κλαδιά και τα φύλλα να είναι μία μάζα, κολλημένα όλα μαζί. Κλαιν οκ, nitpicking. Πιο πολύ θα ήθελα κάποια gameplay στοιχεία που δεν έβαλαν.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα comments στο video του HU, κάποιος λέει ότι στα credits υπάρχει η Iron Galaxy Games, παρόλα αυτά δεν βρίσκω να αναφέρεται το game στο site τους. Θα έβγαζε νόημα για το ποσο unoptimized είναι, αλλα idk.

Btw έχει το game έστω ένα stealth finisher? Gun finisher?! Melee finisher?!? Κάτι?!?!?

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μάχες στο διαστημόπλοιο καλές φαίνονται πάντως. Απλά εγώ περίμενα atmospheric flight, low orbit, re-entry και τα λοιπά. Υπερβολικά αισιόδοξος; χαχαχ :P Ή σε φάση να κάνεις exploration τον πλανήτη, να πρέπει να έχεις φορτώσει resources από πριν, αλλιώς ξεμένεις στο πουθενά, κτλ.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.

Βγήκε και ανεπίσημα το Frame Generation σε mod, για το οποίο πληρώνεις subscription Patreon 5$. Δουλεύει άψογα σύμφωνα με αυτους που το δοκίμασαν.

RTX 4090 at 4K Ultra 100% DLSS (DLAA) went from 78fps to 121fps in city.

RTX 4080 at 4K Ultra 100% DLSS (DLAA) went from 56 to 90 fps in city.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το παιχνιδι , και μου αρεσει η ελευθερια το πως μπορεις να ολοκληρωσεις καποια quests.. μπορεις με stealth , μπορεις με βουρ χυμα στο κυμα , μπορεις και με αλλους τροπους αρκει να ψαχτεις...Το οτι ειμαι στις 6 ωρες και δεν υπαρχει κανενα bug , shutter ,  κολλημα , crash  η οτιδηποτε ειναι κατι που δειχνει οτι οντως δουλεψαν σε αυτα.. Οντως οι npc  δεν ειναι καλα σχεδιασμενοι .. περιμενα και εγω κατι καλυτερο σε αυτο το τομεα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...