SabotazNic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Fidelity Shimmering Resolution στο 0:35!! Η ειρωνια που το εχει και το native και το fsr, αλλα οχι το modded dlss. Και νομιζω ειναι η μονη διαφορα? Ακομα και στα Usages δεν βλεπω τιποτα τρελο. Fps μεταξυ dlss και fsr παρομοια.
just_a_dude Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Η ειρωνια που το εχει και το native και το fsr, αλλα οχι το modded dlss. Και νομιζω ειναι η μονη διαφορα? Ακομα και στα Usages δεν βλεπω τιποτα τρελο. Fps μεταξυ dlss και fsr παρομοια. Ναι. Το DLSS μπορεί και το διορθώνει αυτό, γι' αυτό έχω λυσσάξει. Δεν είναι μόνο για τα fps. Το βάζεις και σε games που τρέχουν καλά και σου διορθώνει τέτοια θέματα. Ή ακόμη καλύτερα βάζεις DLAA. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, xartemporas είπε Thumbnail: DLSS 3.5. Μέσα στα info: DLSS 3.5. Στο ίδιο το mod Αναφορά σε κείμενο Plugin to replace FSR2 with DLSS/XeSS in Starfield. This version only support DLSS2 and not DLSS3. Κοινώς DLSS 2. Που το βρήκε το 3.5 (ούτε καν 3. Το 3.5 που θα μπει με το expansion του CP77); 1
just_a_dude Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Thumbnail: DLSS 3.5. Μέσα στα info: DLSS 3.5. Στο ίδιο το mod Κοινώς DLSS 2. Που το βρήκε το 3.5 (ούτε καν 3. Το 3.5 που θα μπει με το expansion του CP77); εχει βγει το dll απ' το upscaling κομματι του dlss 3.5. Είναι στο sdk του dlss. Ναι είναι το DLSS 2 (upscaling κοινως), αλλά η version του dll file είναι η 3.5, χαχαχ ότι να 'ναι με τα ονοματα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude 3
scorpion8283 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 19 minutes ago, seithan said: benchmarks review ακόμη μηδενικά . Εχουν βγει καποια πραγματακια... Γενικοτερα απο οτι εχω δει AMD λιγο καλυτερα απο Nvidia στο ιδιο tier, και για ultra Native 1440p μαλλον 6800XT και πανω για 60 + παντου. Βεβαια η πιο intensive περιοχη ειναι η μεγαλη πολη, αλλα εκει παιζει να εχει cpu bottleneck. Anyway, HU εχουν ηδη πει οτι ετοιμαζουν review, μαζι- κοντα με τις νεες AMD (06/09)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ θέλω να μπει DLSS3 (ή και 3.5) στο Starfield λόγω του frame generation. Αλλά αυτό δεν γίνεται μέσω mod, αν δεν κάνω λάθος. 2
just_a_dude Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, GhostRiderLSOV είπε Εγώ θέλω να μπει DLSS3 (ή και 3.5) στο Starfield λόγω του frame generation. Αλλά αυτό δεν γίνεται μέσω mod, αν δεν κάνω λάθος. φτιάχνει ένας τυπάς frame generation αλλά θέλει να γινεις patreon 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε φτιάχνει ένας τυπάς frame generation αλλά θέλει να γινεις patreon Ενδιαφέρον, αλλά θα περιμένω να δω αποτελέσματα. Όλοι ανοίγουν patreon πια για το καθετί... 1
just_a_dude Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πιστεύω θα βάλουν FSR3 κάποια στιγμή στο μέλλον. Ειδικά για τις πόλεις που είναι cpu bound θα βοηθήσει. Και ελπίζω και slider για brightness, κτλ. Αμελήσαν κάποια πράγματα, και το FSR2 θα μπορούσε να ήταν καλύτερο δεδομένου ότι δούλευαν και μηχανικοί της AMD στο project αλλά σε γενικές γραμμές είναι solid release. Δεν έχει πέσει κράξιμο. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude
optimus prime Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπον το δοκιμασα το mod του DLSS 3.5 και δεν ειναι σωστο,δημιουργει σε καποια textures flickering και σε npcs που δεν εχουν μαλλια η καραφλα τους κανει shimmering εντονο. Οπως το εβαλα ετσι το εβγαλα με συνοπτικες διαδικασιες και ξανα native..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Πιστεύω θα βάλουν FSR3 κάποια στιγμή στο μέλλον. Ειδικά για τις πόλεις που είναι cpu bound θα βοηθήσει. Και ελπίζω και slider για brightness, κτλ. Αμελήσαν κάποια πράγματα, και το FSR2 θα μπορούσε να ήταν καλύτερο δεδομένου ότι δούλευαν και μηχανικοί της AMD στο project αλλά σε γενικές γραμμές είναι solid release. Δεν έχει πέσει κράξιμο. Γενικά το παιχνίδι έχει φάση. Είναι Bethesda game, αυτό είναι σίγουρο, έχει ωραίο feel, μου κρατάει το ενδιαφέρον και ειδικά η Sarah που έχω για companion τώρα, τα πάντα έχει κάνει (βγαίνει από ασανσέρ και τρέχει στον τοίχο και συνεχίζει να τρέχει, κάθεται μες στην μέση συνέχεια, κλπ )
ultraex2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) update amd 23.8.2 driver για το starfield Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από ultraex2003
just_a_dude Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Γενικά το παιχνίδι έχει φάση. Είναι Bethesda game, αυτό είναι σίγουρο, έχει ωραίο feel, μου κρατάει το ενδιαφέρον και ειδικά η Sarah που έχω για companion τώρα, τα πάντα έχει κάνει (βγαίνει από ασανσέρ και τρέχει στον τοίχο και συνεχίζει να τρέχει, κάθεται μες στην μέση συνέχεια, κλπ ) χαχαχα κλασσικοί companions. Και στο outer worlds το ίδιο. Άχρηστοι τελειως. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude
Armoral Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Ενδιαφέρον, αλλά θα περιμένω να δω αποτελέσματα. Όλοι ανοίγουν patreon πια για το καθετί... Αυτός είχε φτιάξει τα mod για Elden Ring και Star Wars Jedi Survivor. 1
dalan2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 28/8/2023 στις 9:58 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Όλο ξενέρωτα πράματα συζητάτε. Από σεξ πως πάμε? Πως θα είναι τα πράματα? Θα έχει φίκι φίκι??? Έχουν πει? τελικα εχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα