Metaksas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Εγω έχω game pass αλλά από το Ουγγαρίκο site του Xbox το πήρα 24 ευρω το premium upgrade. με την ίδια μέθοδο του sea of thieves
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, dalan2007 είπε εγω με την rx 6600 τι να περιμενω δλδ?? Patches. Βασικά υπομονή, σίγουρα θα ανεβεί το performance, αν όχι από official sources, τότε σίγουρα από performance mods. Γενικά κανένα game πια δεν αξίζει day one. Εδώ το BG3 βγήκε και σε γενικές γραμμές είναι άψογο (πέρα από το ACT3) και πάλι το πρώτο patch είχε 1000 fixes. So patience young padawan. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc
optimus prime Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Oυτε το παραμικρο stutter μεχρι τωρα στις 6 ωρες που εχω γραψει... Τα διαστημοπλοια ειναι ακριβα για να αγορασει καποιος.. Το inventory μεχρι τωρα εχει λιγη χωρητικοτητα.. Πολλοι npcs και διαλογοι,αρκετα fetch quests αλλα ευτυχως δεν σε πανε σε αλλους πλανητες για να ειναι χρονοβορα.. Και εχω προσγειωθει μονο σε 2 σημεια 2 πλανητων.. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από optimus prime 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.nexusmods.com/starfield/mods/235
optimus prime Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτο το Mod που ποσταρες ειναι σαν να ειχες το white balance στο μονιτορ σου σεταρισμενο σε 6500k και πηγες και το εκανες 10000k.. Εμενα δεν μου αρεσει προσωπικα.. 6 minutes ago, Psycho_Warhead said: https://www.nexusmods.com/starfield/mods/235 Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από optimus prime
noFEARgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Σε oled τηλεοραση κλειστε το hdr πρωτα, το παιχνιδι δεν εχει ουτε επιλογη για hdr ουτε για autohdr και δειχνει τελειως ξεπλυμενο αν ειναι on στα windows. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Reshade θέλει οπωσδήποτε, από 'κει και πέρα ο καθένας το φέρνει στα μέτρα του..
scorpion8283 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Να ρωτησω κατι...( δεν εχω το παιχνιδι, μελλοντικα..) Αν πχ βαλεις το fsr σε 90% θα παρεις ενα boost σε fps και θα κανει render σε ελαχιστα μικροτερη αναλυση, αλλα η διαφορα στο image quality, θα ειναι αμελητεα? ή μονο και μονο επειδη χρησιμοποιεις fsr/ dlss ( ακομα και τοσο μικρο upscaling) θα υπαρχουν θεματα με jittering, artifacts whatever....?
noFEARgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 29 minutes ago, scorpion8283 said: Να ρωτησω κατι...( δεν εχω το παιχνιδι, μελλοντικα..) Αν πχ βαλεις το fsr σε 90% θα παρεις ενα boost σε fps και θα κανει render σε ελαχιστα μικροτερη αναλυση, αλλα η διαφορα στο image quality, θα ειναι αμελητεα? ή μονο και μονο επειδη χρησιμοποιεις fsr/ dlss ( ακομα και τοσο μικρο upscaling) θα υπαρχουν θεματα με jittering, artifacts whatever....? Aμελητεα διαφορα σε image quality , αμελητεο βεβαια και το performance boost που θα παρεις ... 1
just_a_dude Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δηλαδή κάνει upscale με FSR2 με βάση το scaling percentage που βάζεις στο slider; 1
Tambas91 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Δηλαδή κάνει upscale με FSR2 με βάση το scaling percentage που βάζεις στο slider; ακριβώς! ωραία πατέντα το βάζεις ακριβώς εκεί που σου αρέσει καλύτερα να το βάζουν όλοι έτσι ώστε να το φέρνεις στα μετρα σου.. btw. τι έχουν κάνει με αυτό το lockpicking οι σατανάδες mini test iq έχουν βάλει για να ανοίγεις τις πόρτες 2
just_a_dude Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, xartemporas είπε Fidelity Shimmering Resolution στο 0:35!!
noFEARgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Στο mod του dlss τα preset τι ειναι ; Εχει απο A εως F .
seithan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) benchmarks review ακόμη μηδενικά . Βέβαια η συνολική απόδοση για τα παλαιότερα μηχανήματα είναι ήδη γνωστή (3070 και κάτω). Η πλάκα είναι οτι ένας γνωστός ήθελε και είχε σκοπό να παίξει το παιχνίδι σε 1050ti, ακόμα και σε ultra-low. XLWMO FILOS! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από seithan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα