Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω εχω κολησει στην Atlantic city..

Εχει ενα καρο quests εδω και εχω αφησει το main story προς το παρον..

Pop in δεν εχω πετυχει ακομα αν και δεν εχω παει σε αλλους πλανητες..

Το writing ειναι λιγο μπακαλιστικο,περιμενα ποιο ενδιαφερων διαλογους..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

έχω παίξει κάνα 3ωρακι, το προχωράω πολύ αργά σκανάρω πέτρες και ζώα και φαρμαρω.. έχω φτάσει στον δεύτερο πλανήτη μέσα στο lab (εκεί βγάζει πολύ vibes από fallout όταν έμπαινες μέσα στα vaults) μπορείς να αλληλεπιδράσεις με όλα τα items και να τα πάρεις πράγμα που αυξάνει την ευχαρίστηση της εξερεύνησης κλασικά στην αρχή μέχρι να μάθεις πια χρειάζεσαι και είναι πολύτιμα και πια σαβούρες χάνεις λίγο το μπούσουλα...

gameplay ωραίο, έχει καλο shooting καλύτερο από τα fallouts, στιβαρό όχι τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί γενικά μου αφήνει ωραία αίσθηση πως κινείται ο παίκτης

τα γραφικά του είναι όμορφα πολύ καλύτερα απ ότι φαίνονται στο youtube λεπτομερέστατα textures ωραία ατμόσφαιρα δεν έχω δει κάτι να με χαλάει μέχρι το σημείο που έχω φτάσει

το performance είναι ok δεν έχει καθόλου stutters λίγο αδικημενες οι πράσινες αλλα παίζεις μια χαρά σε 4k με dlss 75% 70-120 πάει όλα δεξιά

τώρα στα αρνητικά που εντόπισα: στη δυσκολία hard που παίζω τα npcs έχουν μέτρια προς κακή ΑΙ μπορώ να πω.. έχει τύχη κάνα 2 φορες απλά να είμαι διπλα σε εχθρό και να με κοιτάει σα χαμένος, το robot που σε ακολουθεί είναι εκνευριστικό και κολλάει πάνω σου όπου πας, την πρώτη φορα που ανέβηκα level crashare το game και με πέταξε με αποτέλεσμα να γυρίσω κάνα 10 λεπτό πίσω που είχα κάνει μονος μου quick save

overall σε οποιον αρέσει η συνταγή της bethesda και το διάστημα το αγοράζει χθες όμορφο παιχνίδι που σίγουρα σε κάποιον που θέλει να το εξερευνήσει όλο θα φάει εκατοντάδες ώρες

• Like 4
Δημοσ.
24 minutes ago, xtrmsnpr said:

Την καλύτερη δουλειά κάνεις🤡

Προς τί η ειρωνία φίλε; Εδώ μέσα αλλά και στα φόρουμ γενικά δε νομίζω να τα παίρνει κανένας προκειμένου να θάψει ή να αποθεώσει ένα παιχνίδι. 

Στην τελική και να το κάνει, θα είναι ο ένας στους 10. Μια χαρά γνώμη σχηματίζεις διαβάζοντας πραγματικούς gamers και όχι vloggers στο YouTube.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakinen είπε

Στο Combat cover system έχει;

Μπορείς να σκύψεις με το Ctrl πίσω από αντικείμενα. Αν ψάχνεις cover όπως mgs ή splinter cell, όχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mπορεις να το πιλοταρεις στο διαστημα αλλα οι πλανητες εχουν τοσο μεγαλη αποσταση μεταξυ τους που αναγκαστικα θα κανεις fast travel γιατι παιζει να μην φτασεις και ποτε..

Δεν εχει supercruise οπως τα Elite Dangerous,No Mans,Everspace 2 και Star Citizen.

Εχει ενα boost που μπορεις να κανεις αλλα αυτο εξυπηρετει σε combat σεναρια..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή απ' ότι καταλαβαίνω είναι κατι σαν πολύ καλύτερη εκδοχή του Outer Worlds. Το οποίο φυσικά δεν είναι σε καμιά περίπτωση κακό. Απλά θα ήθελα να έχει και πιο πολλά space στοιχεία (atmospheric flight, προσγείωση κανονικά να την κάνεις εσύ και όπου θέλεις, κτλ). Εντάξει, δεν πειράζει, θα παιχθεί σίγουρα κάποια στιγμή.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Τα posts ότι το performance είναι ok από άτομα με 1xxx euro gpu με σκοτώνουν. :P

Οι "φτωχοί" με 2060 να βαλουν 1080p FSR performance να μετρανε πιχελς, αλλλα... 60 fps :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Τα posts ότι το performance είναι ok από άτομα με 1xxx euro gpu με σκοτώνουν. :P

εε καλά η σύγκριση γίνετε με αλλα παιχνίδια όχι μονο άμα τρέχει καλά στο δικό μας σύστημα παίζω από το πρωί και δεν έχω δει ούτε ένα stutter btw με vram θέματα δεν έχει... τώρα φαντάζομαι ότι με κάνα 2-3 patch θα το κάνουν να τρέχει και λίγο καλύτερα οποτε κομπλέ

ο ήχος θέλω να συμπληρώσω είναι αρκετά καλός έρχεται από εκεί ακριβώς που μιλάει ο καθένας γενικά το surround φαίνεται προσεγμένο

και ένα μικρό tip σκαναρεις τις περιοχές με το f γιατί έχει τόσα μικροπράγματα που σίγουρα κάτι θα σου ξεφύγει..επίσης τα βιβλία που έχουν κανονικούς τίτλους και όχι notebook πρέπει να τα διαβάζεις γιατί δίνουν ακόμα και side missions

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά το ότι δεν έχει ρύθμιση για brightness/contrast κλπ είναι απ' τα 'Αγραφα έτσι..Απαράδεκτοι. Επίσης, θέμα με την VRAM λογικό να μην έχει αφού τα textures σε πολλά σημεία είναι μάπα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...