Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Κάτσε ρε συ, δεν έχει Quality-Balanced-Performance? Τι φάση; Πως γίνεται αυτό; Δεν πιστεύω να έχουν βάλει FSR 1.0 να πάθουμε κάνα εγκεφαλικό 😅

Όχι απλά on/off tongle έχει, δεν ξέρω το mod για το DLSS αν δίνει παραπάνω επιλογές

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτες ειναι οι ρυθμισεις που παιζω , shuttering  δεν εχει καθολου και ουτε bug εχω βρει...

Untitled.png.ef90df78fd05e28b15e2e4a20eb62591.png

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Όχι απλά on/off tongle έχει, δεν ξέρω το mod για το DLSS αν δίνει παραπάνω επιλογές

Δεν δίνει, πρέπει να βάζετε χειροκίνητα το resolution scaling, π.χ. το 66 είναι DLSS Quality.

• Like 1
Δημοσ.

Θετικο που διαβασα στα περισσοτερα reviews , ειναι τα καλα main και side quest , οι διαλογοι και οι companion , και γενικα ενδιαφερον narrative . Σημεια που ηταν απο τα πιο αδυνατα στους προηγουμενους bethesda τιτλους. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν επαιξα πολυ χθεςλογω της ωρας...στον 2ο πλανητη που εφτασα παντως(Kreet)...μου ετρεχε αναμεσα 80-100 fps με 4090 σε ultra settings(1440p) και χωρις dlss mod...θελω να δω ποσο θα τρεχει στη New Atlantis...μεχρι στιγμης δε συναντησα ακομα bug και σε hard mode που παιζω τα fights ειναι καλα...τα πρωτα dogfights in space μου αρεσαν παρα πολυ.

Επεξ/σία από Asotos33
Δημοσ.

Από αυτά που βλέπω YT όμως, ίσως είναι καλύτερα να μην έχεις FSR/DLSS presets?

Δλδ σε 1080π που το quality είναι πολύ λίγο, στο starfield το βάζεις στο ποσοστό που αντιστοιχεί σε 900π και έχεις καλύτερο image quality.

Θεωρώ καλύτερη αυτή την ελευθερία επιλογών.

Δημοσ.

Η Atlantic city εχει και τραινο για να πας στα διαφορα districts..

Mε loading screen φυσικα αυτο αλλα γενικα η διαρκεια τους ειναι μερικα δευτερολεπτα.

Δεν ειναι τοσο σπαστικο το να περιμενεις δλδ..

Οσοι εχουν απο 4070ti και κατω θα ζοριστουν να κρατησουν 60αρι σταθερο σε native 2k res..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη εκτος απο την 4ΚTV , παιζω και σε ultra wide monitor 3440X1440 εκει ολα max ειναι 100 fps+ και παει πολυ smooth .  Οσο παιζω το παιχνιδι δειχνει πολυ ενδιαφερον.. Η μαχη ειναι μια χαρα και μου αρεσει που με τις διαφορε επιλογες στις κουβεντες με npc  μπορεις να αποφυγεις μαχες κλπ.. Μεχρι τωρα το παιχνιδι μου αρεσει παρα πολυ

απο γραφικα παρα πολυ καλυτερο απο οσο περιμενα , ειδικα οι φωτισμοι .. Αν δεν ηξερα και μου το εδειχαν δεν θα πιστευα οτι ειναι Bethesda τιτλος..

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 4
Δημοσ.

XBOX εδώ, άρα 6 του μήνα για εμάς. 

Άλλο ένα hyped game που βλεπω 9 στα 10 σχόλια να είναι για performance, αντί για το actual gameplay.

Αποχωρώ προς το παρών και θα μπω να διαβάσω μαζικά τα σχόλια για το game στις 5 του μήνα για να δω αν ασχοληθώ.

Κατι reviews που είναι πληρωμένα και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του ανάλογα από που βγάζει λεφτά, τα έχω κόψει από καιρό.

Μονο εσάς εδώ εμπιστεύομαι και αντίστοιχα φόρουμ του εξωτερικού. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκανε amd drivers χθες που απογειώνουν το παιχνίδι στα άστρα και ακόμα παραπέρα
Adrenalin Edition 23.8.2 Release Notes (16% πάνω για την 7900xtx)

Spoiler

AMD is working with the game developers of Starfield™ to resolve an intermittent driver timeout or visual corruption issue when Dynamic Resolution is set to 75-78% with certain ultra wide monitors. Users experiencing this issue should adjust the Dynamic Resolution option as a temporary workaround.

16 λεπτά πριν, polaki είπε

Μονο εσάς εδώ εμπιστεύομαι

Την καλύτερη δουλειά κάνεις🤡

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...