Choronzoon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε DF Τα ίδια προβλήματα με το Skyrim δλδ που και τότε θέμα με τη CPU είχε .Ίδια μηχανή ίδια προβλήματα
just_a_dude Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Γι' αυτό φωνάζαμε για DLSS 3. Μου κανει μεγαλη εντυπωση που δεν εβαλαν FSR3
SabotazNic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Αρα ακυρωνω το dl μεχρι να μπει το dlss. Με 3070 θα ειμαι <45 fps
Daredevil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 7 minutes ago, SabotazNic said: Αρα ακυρωνω το dl μεχρι να μπει το dlss. Με 3070 θα ειμαι <45 fps ο πίνακας είναι με fsr off εδώ όλο το άρθρο https://www.digitaltrends.com/computing/starfield-pc-performance-best-settings-fsr-2/
comfuzio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Για τα bugs που διάβαζα πιο πριν, μακάρι όντως να είναι bug free παιχνίδι αλλά έχω λίγο κάποιες ενστάσεις αν αυτοί που το παίζουν τόσο καιρό ξέρουν τι είναι bug. Και θα δώσω ένα παράδειγμα με ένα άλλο παιχνίδι πριν 2-3 χρόνια. Λίγο μεγάλο και το έβαλα σε spoiler Spoiler Το είχαν πάρει πριν από μένα μερικοί φίλοι και λιώναν, το πήρα και γω μετά από μερικές μέρες και κάναμε group. Θυμάμαι ότι είχα ένα κουμπί για skill που είχε ένα cooldown 5 λεπτά, το πατούσα όταν ήταν έτοιμο, έκανε σαν να πάει να το κάνει deploy και δεν το έκανε ποτέ και τελικά έτρωγα το c/d του skill χωρίς να κάνω ποτέ το skill. Ρώτησα την παρέα που το ξέραν το παιχνίδι, είχαν παίξει και τα πιο παλιά και μου λέγαν διάφορα περί chances ή ότι εγώ κάνω κάτι λάθος. Τελικά μπαίνω σε forums και διαβάσω ότι δεν ήταν με chances και έπρεπε να γίνει το skill 100%, αλλά έλα μου ντε που δεν το έκανε όχι μόνο σε μένα, αλλά σε κανέναν! Κάνω bug report form και 2 ώρες μετά μου το είχαν ως confirmed και βγήκε patch με instant restart των servers για hotfix! Και το παιχνίδι ήταν έτσι για 3 μέρες! Οπότε γενικά δεν μου λέει κάτι το ότι λένε ότι είναι χωρίς bug αρκετοί γιατί δεν ξέρω αν γνωρίζουν τι είναι ένα bug και τι όχι για αρχή! Είναι το ίδιο με τον ανοιχτό κώδικα που όλοι λένε ότι τον βλέπουν (τον κώδικα) πολλά μάτια και άρα είναι οκ. Όχι, δεν είναι έτσι, δεν παίζει ρόλο το πόσα μάτια τον κοιτάνε αλλά αν αυτά τα μάτια ξέρουν το τι βλέπουν!
SabotazNic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, Daredevil είπε ο πίνακας είναι με fsr off εδώ όλο το άρθρο https://www.digitaltrends.com/computing/starfield-pc-performance-best-settings-fsr-2/ Ακομα και με fsr σε 4κ, δινει +10 fps. Οποτε θα πρεπει να ριξω αρκετα τα γραφικα για να πιασω εστω τα 60, και απο οσο ειδα στα streams, δεν εχει και κατι τραγικο next gen σε γραφικα που να το δικαιολογει.
seithan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, Choronzoon said: Τα ίδια προβλήματα με το Skyrim δλδ που και τότε θέμα με τη CPU είχε .Ίδια μηχανή ίδια προβλήματα πέφτω απ'τα σύννεφα! και το FA4 τα ίδια. και από τα λίγα που έχουν εμφανιστεί προς το παρόν, θα θέλει 3080 για 60fps σε 1080p. Έχει να πέσει το refund της αρκούδας εάν ισύει. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από seithan 1
just_a_dude Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Βλέπω DF τώρα και ναι είναι λίγο παλιό στο τεχνικό κομμάτι. flickering shadows, cube maps, κτλ. Τα textures δείχνουν αρκετά ωραία και το art style, ωστόσο δεν βλέπω κάτι που να μου λέει για ποιο λόγο τρέχει σε 1440p internal και μετά upscaled σε 4Κ με FSR2 και μόνο 30fps στο Series X. Ίσως το πρόβλημα για τα 60fps να είναι στη cpu. Θα δούμε βέβαια και στο PC. Εντάξει ωραίο δείχνει, serviceable αλλά όχι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Υ.Γ. Έχει και λίγο Fidelity Shimmering Resolution κλασσικά. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από just_a_dude 1
dimitriskougou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Γι' αυτό φωνάζαμε για DLSS 3. Μου κανει μεγαλη εντυπωση που δεν εβαλαν FSR3 Λίγο δύσκολο να βάλουν κάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και απλώς έχει ανακοινωθεί . Θα μπορούσαν να το έκαναν release μαζί με το παιχνίδι βέβαια. Θα παίξουμε με fsr 2! 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Αρα ακυρωνω το dl μεχρι να μπει το dlss. Με 3070 θα ειμαι <45 fps Από απορία και μόνο δοκιμασε το και πες μας.
just_a_dude Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Ε αυτό λέω μου κάνει εντύπωση που το FSR3 δεν μπήκε πρώτο στο Starfield που είναι τόσο μεγάλο release. Μπορεί να μπει αργότερα όμως, δεν πειράζει. Εγώ πάντως έχω θέμα με το ότι δεν είναι seamless. Βλέπω τώρα reviews που λένε ότι μπορείς να προσγειωθείς σε συγκεκριμένα σημεία μόνο και η προσγείωση είναι σαν cutscene, δεν το κάνεις εσύ. Και έχει αρκετά loading screens. Ξενέρωσα λιγάκι να πω την αλήθεια. Έχει limitations αρκετά το engine τελικά. Πιθανώς σαν game να είναι καλό, το story, το gunplay, κτλ να είναι ωραία. Απλά ήθελα το κάτι παραπάνω στο space element. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα