optimus prime Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Εμενα τετοιου ειδους reviews με ενδιαφερουν,τα αλλα ειναι για τις μαζες.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ούτε με 4090/13900Κ δεν μπορείς να τρέξεις native 4K/60, lol..Επίσης 60FPS lock.. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από Psycho_Warhead 2 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Γενικά πιάνω ένα "Good, but not Skyrim" feel από τα reviews. O ACG πάντως το χάρηκε πολύ φαίνεται κι ας έριξε στο video να δούμε την άλλη να ανεβαίνει στον καναπέ (και να γυρνάει το κεφάλι στο πλάι να μην φανεί) ή στο τέλος στην μάχη, βλέπουμε τον NPC να take cover πίσω από τον τοίχο, αφού έκανε clipping από μέσα του. Θα δω κι εγώ αφού παίξω. Γενικά προτιμώ το διάστημα από τα fantasy/μεσαιωνικά. As long as it's fun και κρατάει το ενδιαφέρον μου...
firepc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, dalan2007 είπε Αν βγάλεις την επιείκεια που δείχνουν τα sites στους μεγάλους τίτλους τότε ο αληθινός βαθμός είναι κάπου στα 65/100 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από firepc 2 1 1
Tambas91 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, firepc είπε Αν βγάλεις την επιείκεια που δείχνουν τα sites στους μεγάλους τίτλους τότε ο αληθεινός βαθμός είναι κάπου στα 65/100 εγώ πιστεύω πιάνει δε πιάνει βάση... 1
SabotazNic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εμενα τετοιου ειδους reviews με ενδιαφερουν,τα αλλα ειναι για τις μαζες.. Πολυ Loading
_Theo_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Και από ένα ψιλό-άγνωστο site. Δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα οι κάρτες με 8 GB VRAM πάντως. https://www.digitaltrends.com/computing/starfield-pc-performance-best-settings-fsr-2/
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Προσωπικά εμπιστεύομαι τον Karak πιο πολύ από όλους και από ότι είδα η Bethesda επιτέλους είχε αρκετά λεφτά για testers. Το game φαίνεται να είναι fun και αυτή την φορα οι modders είναι free να add, αντί να κάθονται και να φτιάχνουν το broken game. Σε κάνα χρόνο το game με mods μάλλον θα τα σπάει. Αυτό μου δίνει ελπίδες για το επόμενο TES. Θα περιμένω μερικά patches και θα το τιμήσω. Bugthesda no more. 1
Tambas91 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 ok είναι κλασικό παιχνίδι bethesda με τα αρνητικά και τα θετικά που συνεπάγονται αλλα στο διάστημα... εμενα μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω, θα έχει εξερεύνηση, επιλογές, διαφορους τρόπους παιξίματος και τα κλασικά ωραία rpg στοιχεια που έχουν τα game της bethesda... το μονο που με ξένισε λίγο είναι η προσεδάφιση του διαστημοπλοιου στους πλανήτες αλλα ok (θα προτιμούσα να είναι σαν το no mans sky) αλλα μπροστά στις ατέλειωτες ώρες που θα σου δίνει να χαθείς στον κόσμο του είναι λεπτομέρεια. τώρα το δίλημμα είναι ένα να χτυπήσω την special παρόλο που θα λείπω όλο το σκ ή να περιμένω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Tambas91 είπε τώρα το δίλημμα είναι ένα να χτυπήσω την special παρόλο που θα λείπω όλο το σκ ή να περιμένω Αν λείπεις, μπορείς πιο εύκολα να περιμένεις λίγο πιστεύω. 1
Tambas91 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Αν λείπεις, μπορείς πιο εύκολα να περιμένεις λίγο πιστεύω. και εγώ προς τα εκεί τείνω τα δωράκια που δίνουν εκτος απ το να παίξεις νωρίτερα τελείως αδιάφορα
firepc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 λιγο που βλέπω τον Cohh, μου θυμίζει ολίγον το Prey (2017) https://www.twitch.tv/cohhcarnage
Alastor192 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μια χαρα ειναι τα reviews. Δεν ειναι η δευτερα παρουσια οπως πολλοι νομιζαν,αλλα οποιος ηθελε bethesda rpg in space λογικα θα βγαλει γουστα. Θα παιχτει καποτε στο εμμεσο μελλον οταν ερθουν QoL βελτιωσεις που πολλοι γραψαν οτι χρειαζεται σε σημεια 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα