Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Σμρ το απογευμα εαν δεν κανω λαθος βγαινουν..

αν δω αυτά που περιμένω χτυπάω την special και εγώ αν και είδα ότι δε δίνει και τίποτα αξιόλογο...

εσύ optimus το έχεις κατεβάσει και περιμένεις να ξεκλειδώσει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Tambas91 said:

αν δω αυτά που περιμένω χτυπάω την special και εγώ αν και είδα ότι δε δίνει και τίποτα αξιόλογο...

εσύ optimus το έχεις κατεβάσει και περιμένεις να ξεκλειδώσει?

Nαι το εχω κατεβασμενο απο steam.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Σμρ το απογευμα εαν δεν κανω λαθος βγαινουν..

Σοφά τα λες! Σήμερα στις 19.00 καταργείται το review embargo.

Όμως, δεν έδωσαν σε όλους απότι φαίνεται κλειδιά για να κάνουν review.

το amdrewards, δεν κάνει πλέον login, πάει το site!

ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ AMD REWARDS

ΤΡΕΞΤΕ ΟΙ PREMIUMS!

image.png.f19006b128009c2e6ef3cdf1d262196d.png

κατσκαλα σε μακαιρώσω! τί 6/9;

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

image.png.f19006b128009c2e6ef3cdf1d262196d.png

κατσκαλα σε μακαιρώσω! τί 6/9;

Έχω διαβάσει ότι 6 Σεπτεμβρίου γράφει για όλους στο Steam, ακόμη και για την Premium που πρέπει να ξεκλειδώσει στις 3 το βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Έχω διαβάσει ότι 6 Σεπτεμβρίου γράφει για όλους στο Steam, ακόμη και για την Premium που πρέπει να ξεκλειδώσει στις 3 το βράδυ.

Α κάνουν και πονηράδες!
Καλά το έβαλα με κόφτη στα 3mb/s να κατέβει με την ησυχία του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To early access δεν αναγραφεται ποτε στο steam , για ολους ειναι η ιδια ωρα , αυτοι με ειδικες εκδοσεις θα τους ανοιξει ασχετως τι γραφει στο ρολοι 

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Εντάξει έχει και third-person view που βολεύει καλύτερα με gamepad αλλά και πάλι το lock στα 30FPS δεν παλέυεται κατά τη γνώμη μου..

3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το ξέρω ότι έχει tpp, αλλα είναι για οτιδήποτε πέρα από shooting, ποιος ο λόγος να κουράζεσαι σε tpp με gamepad? Εκτος φυσικά άμα θες extra δυσκολία, που ok I guess.

Μυστικο: και στο pc συνδεεις gamepad αν σε βολευει 🙊

43 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Εγω θα περιμενα. Ακομα και reviews codes, εχουν δωθει πολυ επιλεκτικα. Και δεν εννοω οτι το κανει μονο η Bethesda/MS πλεον. 

• Like 1
Δημοσ.

ναι οκ προφανως μπίζνα είναι, αλλά αν ένα παιχνίδι είναι καλό δεν έχει κάποιο νόημα αν πάρει 87 90 97. Τα reviews κυρίως βοηθάνε απο κάποιες ακραίες πατάτες μην πας και τις αγοράσεις και σε buggy παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τηλέφωνο στο Πλαίσιο σήμερα πάλι, απάντησε ένα ευγενικό παιδί, καινούριος και εξυπηρετικός.
Μου έστειλε το κλειδί μετά από λίγο, δεν ξέρω αν διαβάζει το forum, αλλά τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Το κλειδί έκανε κανονικά activate στο amdrewards αλλά ακόμα κλειδί δεν μου έχει στείλει το amdrewards.
Να υποθέσω είναι steam key έτσι; Ναι είναι steam key, έτσι λέει στο amdrewards. Θα το δώσουν πριν αρχίσει επίσημα σωστά;

Επεξ/σία από comfuzio
  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Πήρα τηλέφωνο στο Πλαίσιο σήμερα πάλι, απάντησε ένα ευγενικό παιδί, καινούριος και εξυπηρετικός.
Μου έστειλε το κλειδί μετά από λίγο, δεν ξέρω αν διαβάζει το forum, αλλά τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Το κλειδί έκανε κανονικά activate στο amdrewards αλλά ακόμα κλειδί δεν μου έχει στείλει το amdrewards.
Να υποθέσω είναι steam key έτσι; Ναι είναι steam key, έτσι λέει στο amdrewards. Θα το δώσουν πριν αρχίσει επίσημα σωστά;

Εμείς της απλής θα το πάρουμε 5 ή 6 Σεπτεμβρίου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...