Tambas91 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 άρα λογικά θα βγούν και τα reviews αύριο... άντε να δούμε τι θα είναι και αυτό
optimus prime Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Σμρ το απογευμα εαν δεν κανω λαθος βγαινουν.. 1
Tambas91 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, optimus prime είπε Σμρ το απογευμα εαν δεν κανω λαθος βγαινουν.. αν δω αυτά που περιμένω χτυπάω την special και εγώ αν και είδα ότι δε δίνει και τίποτα αξιόλογο... εσύ optimus το έχεις κατεβάσει και περιμένεις να ξεκλειδώσει?
optimus prime Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Tambas91 said: αν δω αυτά που περιμένω χτυπάω την special και εγώ αν και είδα ότι δε δίνει και τίποτα αξιόλογο... εσύ optimus το έχεις κατεβάσει και περιμένεις να ξεκλειδώσει? Nαι το εχω κατεβασμενο απο steam. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από optimus prime 1
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, optimus prime είπε Σμρ το απογευμα εαν δεν κανω λαθος βγαινουν.. Σοφά τα λες! Σήμερα στις 19.00 καταργείται το review embargo. Όμως, δεν έδωσαν σε όλους απότι φαίνεται κλειδιά για να κάνουν review. το amdrewards, δεν κάνει πλέον login, πάει το site! ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ AMD REWARDS ΤΡΕΞΤΕ ΟΙ PREMIUMS! κατσκαλα σε μακαιρώσω! τί 6/9; Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από xtrmsnpr 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε κατσκαλα σε μακαιρώσω! τί 6/9; Έχω διαβάσει ότι 6 Σεπτεμβρίου γράφει για όλους στο Steam, ακόμη και για την Premium που πρέπει να ξεκλειδώσει στις 3 το βράδυ. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Έχω διαβάσει ότι 6 Σεπτεμβρίου γράφει για όλους στο Steam, ακόμη και για την Premium που πρέπει να ξεκλειδώσει στις 3 το βράδυ. Α κάνουν και πονηράδες! Καλά το έβαλα με κόφτη στα 3mb/s να κατέβει με την ησυχία του.
noFEARgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) To early access δεν αναγραφεται ποτε στο steam , για ολους ειναι η ιδια ωρα , αυτοι με ειδικες εκδοσεις θα τους ανοιξει ασχετως τι γραφει στο ρολοι Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από noFEARgr
SabotazNic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Εντάξει έχει και third-person view που βολεύει καλύτερα με gamepad αλλά και πάλι το lock στα 30FPS δεν παλέυεται κατά τη γνώμη μου.. 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το ξέρω ότι έχει tpp, αλλα είναι για οτιδήποτε πέρα από shooting, ποιος ο λόγος να κουράζεσαι σε tpp με gamepad? Εκτος φυσικά άμα θες extra δυσκολία, που ok I guess. Μυστικο: και στο pc συνδεεις gamepad αν σε βολευει 🙊 43 λεπτά πριν, Tambas91 είπε αν δω αυτά που περιμένω χτυπάω την special και εγώ αν και είδα ότι δε δίνει και τίποτα αξιόλογο... Εγω θα περιμενα. Ακομα και reviews codes, εχουν δωθει πολυ επιλεκτικα. Και δεν εννοω οτι το κανει μονο η Bethesda/MS πλεον. 1
Daredevil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 ναι οκ προφανως μπίζνα είναι, αλλά αν ένα παιχνίδι είναι καλό δεν έχει κάποιο νόημα αν πάρει 87 90 97. Τα reviews κυρίως βοηθάνε απο κάποιες ακραίες πατάτες μην πας και τις αγοράσεις και σε buggy παιχνίδια.
dalan2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 @xtrmsnprτελικά 31/8 όχι 1/9 εεεεε 😂😂😂😂😛😛😛😛😛
comfuzio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Πήρα τηλέφωνο στο Πλαίσιο σήμερα πάλι, απάντησε ένα ευγενικό παιδί, καινούριος και εξυπηρετικός. Μου έστειλε το κλειδί μετά από λίγο, δεν ξέρω αν διαβάζει το forum, αλλά τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Το κλειδί έκανε κανονικά activate στο amdrewards αλλά ακόμα κλειδί δεν μου έχει στείλει το amdrewards. Να υποθέσω είναι steam key έτσι; Ναι είναι steam key, έτσι λέει στο amdrewards. Θα το δώσουν πριν αρχίσει επίσημα σωστά; Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από comfuzio 3
SabotazNic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Ναι η Αμερικη θα μπει στην ουσια απο τις 31 Αυγουστου. 1
dalan2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, comfuzio είπε Πήρα τηλέφωνο στο Πλαίσιο σήμερα πάλι, απάντησε ένα ευγενικό παιδί, καινούριος και εξυπηρετικός. Μου έστειλε το κλειδί μετά από λίγο, δεν ξέρω αν διαβάζει το forum, αλλά τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Το κλειδί έκανε κανονικά activate στο amdrewards αλλά ακόμα κλειδί δεν μου έχει στείλει το amdrewards. Να υποθέσω είναι steam key έτσι; Ναι είναι steam key, έτσι λέει στο amdrewards. Θα το δώσουν πριν αρχίσει επίσημα σωστά; Εμείς της απλής θα το πάρουμε 5 ή 6 Σεπτεμβρίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα