Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε το multi-player είναι απαραίτητο πάντα ούτε και το Semi-Open World. Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο αποκλειστικά. 

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό θα ήταν ωραίο να είχε κάτι όπως το Death Stranding ώστε να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αν ήταν κανονικά multi θα γινόταν η χαβρα των Ιουδαίων..

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, starmanwarz είπε

Δεν χρειαζεται ολα τα παιχνιδια να εχουν ντε και καλα multiplayer.

Εννοειται και οχι. Μιλουσα μονο για το συγκεκριμενο. 

1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Αυτό θα ήταν ωραίο να είχε κάτι όπως το Death Stranding ώστε να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αν ήταν κανονικά multi θα γινόταν η χαβρα των Ιουδαίων..

Αυτο το συναισθημα να εχω μπλεξει τα μπουτια μου στις χαραδρες και να βρισκω μια σκαλα η μια γεφυρα που εχει φτιαξει καποιος αλλος, ηταν φοβερο 😀

• Like 5
Δημοσ.

ήρθε πριν από καμιά ώρα η GPU από το πλαίσιο, έχουμε καμιά ιδέα πότε στέλνουν τον κωδικό για το starfield;
Κάλεσα το πλαίσιο, η μια κοπέλα μου είπε αύριο ως 12 το πρωί και με σύνδεσε σε άλλον που μου είπε ότι μπορεί να πάρει 2 βδομάδες 😂

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, comfuzio είπε

ήρθε πριν από καμιά ώρα η GPU από το πλαίσιο, έχουμε καμιά ιδέα πότε στέλνουν τον κωδικό για το starfield;
Κάλεσα το πλαίσιο, η μια κοπέλα μου είπε αύριο ως 12 το πρωί και με σύνδεσε σε άλλον που μου είπε ότι μπορεί να πάρει 2 βδομάδες 😂

με ποια κάρτα αντικατέστησες την 3080ti ?

Δημοσ.
3 minutes ago, Tambas91 said:

να τους πεις 2 βδομάδες να είναι οι ώρες τους.. εγώ τους έπρηζα κάθε μέρα και μου στείλανε μετά από 3 μέρες

btw. με ποια κάρτα αντικατέστησες την 3080ti ?

Την 3080 ti δεν την κουνάει τίποτα! Έκανα ένα ITX pc για unraid server και πήρα μια RX6600 για passthrough σε VM (MacOS + Windows 11) 

• Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Την 3080 ti δεν την κουνάει τίποτα! Έκανα ένα ITX pc για unraid server και πήρα μια RX6600 για passthrough σε VM (MacOS + Windows 11) 

Ανέβασε τις τιμές βλέπω το Πλαίσιο... 300€ η RX 6600 😅

https://www.plaisio.gr/catalog?location=categories%3dΑναβάθμιση+%26+Δίκτυα%2cΑναβάθμιση+pc%2cΚάρτες+Γραφικών%3bchipset_type%3drx+6600

Δημοσ.
5 minutes ago, aetos1988 said:

όχι αυτή που πήρα εγώ ακόμα 259€ την έχει πάλι καλά. Πήρα μικρή για να μπορεί να μπει στο κουτάκι αυτό.

Spoiler

Μου στείλαν ότι θα έρθει σήμερα 2:40, μπάλεc κοντά 5 ήρθε, αλλά τον βλέπω από το tracking έχει έρθει 4 τετράγωνα από μένα και φεύγει και κάνει τον κύκλο όλης της Γλυφάδας για να έρθει 2 ώρες μετά 😂

• Like 1
Δημοσ.

οσο παει αγαπω ακομα περισσοτερο αυτο το παιχνιδι...μεγαλος φαν των imagine αλλο που δεν μπορω να παω στην συναυλια :(

Δημοσ.
2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Τα κουπόνια τα στέλνουν συνήθως μια βδομάδα ΑΦΟΥ παραλάβεις το αντικείμενο που αγόρασες, αν και αυτό εδώ το έστειλαν 4 μέρες αφού παρέλαβα. Ένα άλλο τον Δεκέμβρη έκανε 3 βδομάδες. Καλή υπομονή μαζί τους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε

Τα κουπόνια τα στέλνουν συνήθως μια βδομάδα ΑΦΟΥ παραλάβεις το αντικείμενο που αγόρασες, αν και αυτό εδώ το έστειλαν 4 μέρες αφού παρέλαβα. Ένα άλλο τον Δεκέμβρη έκανε 3 βδομάδες. Καλή υπομονή μαζί τους.

το καλο ειναι οτι εχει την απλη εκδοση οποτε θα προλαβει λογικα να το ενεργοποιησει

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

το καλο ειναι οτι εχει την απλη εκδοση οποτε θα προλαβει λογικα να το ενεργοποιησει

Εντάξει για την ενεργοποίηση του κουπονιού έχει ως τις 28/10/23. Άμα τον αργήσουν τόσο τι να πω 😝, δε θέλω να με φανταστώ στη θέση του. Ίσως να τους πρήξεις στα τηλέφωνα @comfuzio, ασχέτως ότι με την απλή έκδοση θα ξεκινήσεις 6/9 το ταξίδι στα αστέρια, η αγωνία είναι αγωνία.

-----

Αυτός εδώ τα λέει σοφά:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...