Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι είναι λίγο bummer αυτό αλλά λένε τα sectors είναι μεγάλα οπότε ρεαλιστικά δεν θα φτάσεις στο όριο εκτός αν το κάνεις επίτηδες. Ε οκ δεν πειράζει,

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Ας είναι αρκετά μεγάλες οι περιοχές να μην "χτυπάμε" στην άκρη εύκολα και δεν με ενοχλεί τόσο.

Τρελή πεζοπορία δεν έκανα ούτε στο Elite: Dangerous, ούτε στο No Man's Sky.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ας είναι αρκετά μεγάλες οι περιοχές να μην "χτυπάμε" στην άκρη εύκολα και δεν με ενοχλεί τόσο.

Τρελή πεζοπορία δεν έκανα ούτε στο Elite: Dangerous, ούτε στο No Man's Sky.

Ναι και μένα δεν με νοιάζει tbh. Απλά ελπίζω να μην έχουν κόψει δουλειά από τους handmade πλανήτες για να την ρίξουν στους 990 αδιάφορους. Προσωπικά το μονο που με χαλάει προς το παρόν είναι ότι δεν μπορείς να κανεις atmospheric flight.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ναι και μένα δεν με νοιάζει tbh. Απλά ελπίζω να μην έχουν κόψει δουλειά από τους handmade πλανήτες για να την ρίξουν στους 990 αδιάφορους. Προσωπικά το μονο που με χαλάει προς το παρόν είναι ότι δεν μπορείς να κανεις atmospheric flight.

Για atmospheric flight, τότε είναι που θα ήθελε να έχει ατέλειωτο χάρτη για να πετάς ελεύθερα. Ισχύει ότι κόβει...fancy πράγματα, όπως π.χ. να χρησιμοποιήσεις τα όπλα του σκάφους για να διαλύσεις ένα settlement όπως θα έκανε ένας δράκος στο Skyrim ή κυνήγι με ίσως μικρά fighters στην ατμόσφαιρα. Αλλά τέτοια δεν έχω δει φοβερά ούτε στα παιχνίδια που μπορείς να πετάς στην ατμόσφαιρα (Elite Dangerous, No Man's Sky, Everspace 2). Σίγουρα πάντως βόλευαν για "Wish you were here" screenshots.

Αλλά γενικά θέλω να δω διαφορές σε σχέση με π.χ. Mass Effect. Γιατί, πιο πολύ εκεί κολλάει, μιας και είναι RPG with space elements, παρά space game/sim with RPG elements νομίζω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε τελικά θα είναι ένα space game ή ένα shooter rpg που τυχαίνει να βρίσκεται στο διάστημα και σε άλλους πλανήτες; Είχα την εντύπωση ότι το space στοιχείο θα ήταν πιο σημαντικό στο game και όχι μόνο για visual εφέ.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Αλλά γενικά θέλω να δω διαφορές σε σχέση με π.χ. Mass Effect. Γιατί, πιο πολύ εκεί κολλάει, μιας και είναι RPG with space elements, παρά space game/sim with RPG elements νομίζω.

Βασικά εγώ θα έλεγα ότι μοιάζει περισσότερο σαν ένα sandbox The Outer Worlds.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Βασικά εγώ θα έλεγα ότι μοιάζει περισσότερο σαν ένα sandbox The Outer Worlds.

Παραδόξως δεν έχω παίξει το The Outer Worlds ακόμα... 😓

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης ξέρουμε αν θα έχει energy weapons ή τίποτα άλλο περίεργο σε φάση όπλα αντι-βαρύτητας και τέτοια;

Μόλις τώρα, GhostRiderLSOV είπε

ολίγον meh, όχι χάλια όμως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Δεν είναι κακό, αλλα ούτε και τίποτα τρελό, όπως είπε και ο φίλος. Περίμενε οποτε και άμα στρώσει το definitive πως το λένε edition.

23 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Επίσης ξέρουμε αν θα έχει energy weapons ή τίποτα άλλο περίεργο σε φάση όπλα αντι-βαρύτητας και τέτοια;

Δεν ξέρω για όπλα, πάντως φαίνεται ότι σίγουρα θα έχεις κάποιες δυνάμεις φάση Skyrim shouts.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Όλο ξενέρωτα πράματα συζητάτε. 

Από σεξ πως πάμε? Πως θα είναι τα πράματα? Θα έχει φίκι φίκι??? Έχουν πει?

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Για αυτο ξανα ξεκιναμε το cp77 😈

Ε φανταζομαι καποιος companion θα ειναι πιο κοντα στον χαρακτηρα. Αλλα δεν νομιζω να εχουν πει κατι

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για αυτο ξανα ξεκιναμε το cp77 😈

Ε φανταζομαι καποιος companion θα ειναι πιο κοντα στον χαρακτηρα. Αλλα δεν νομιζω να εχουν πει κατι

Κρίμα, θα ζητήσω ριφαντ!

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ελπίζω καλύτερα από το Cyberpunk 2077 που δίνεις 100 ευρά, το κάνεις αλλά δεν κερδίζεις τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...