just_a_dude Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι είναι λίγο bummer αυτό αλλά λένε τα sectors είναι μεγάλα οπότε ρεαλιστικά δεν θα φτάσεις στο όριο εκτός αν το κάνεις επίτηδες. Ε οκ δεν πειράζει, Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από just_a_dude 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Ας είναι αρκετά μεγάλες οι περιοχές να μην "χτυπάμε" στην άκρη εύκολα και δεν με ενοχλεί τόσο. Τρελή πεζοπορία δεν έκανα ούτε στο Elite: Dangerous, ούτε στο No Man's Sky. 4 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 17 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Ας είναι αρκετά μεγάλες οι περιοχές να μην "χτυπάμε" στην άκρη εύκολα και δεν με ενοχλεί τόσο. Τρελή πεζοπορία δεν έκανα ούτε στο Elite: Dangerous, ούτε στο No Man's Sky. Ναι και μένα δεν με νοιάζει tbh. Απλά ελπίζω να μην έχουν κόψει δουλειά από τους handmade πλανήτες για να την ρίξουν στους 990 αδιάφορους. Προσωπικά το μονο που με χαλάει προς το παρόν είναι ότι δεν μπορείς να κανεις atmospheric flight. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι και μένα δεν με νοιάζει tbh. Απλά ελπίζω να μην έχουν κόψει δουλειά από τους handmade πλανήτες για να την ρίξουν στους 990 αδιάφορους. Προσωπικά το μονο που με χαλάει προς το παρόν είναι ότι δεν μπορείς να κανεις atmospheric flight. Για atmospheric flight, τότε είναι που θα ήθελε να έχει ατέλειωτο χάρτη για να πετάς ελεύθερα. Ισχύει ότι κόβει...fancy πράγματα, όπως π.χ. να χρησιμοποιήσεις τα όπλα του σκάφους για να διαλύσεις ένα settlement όπως θα έκανε ένας δράκος στο Skyrim ή κυνήγι με ίσως μικρά fighters στην ατμόσφαιρα. Αλλά τέτοια δεν έχω δει φοβερά ούτε στα παιχνίδια που μπορείς να πετάς στην ατμόσφαιρα (Elite Dangerous, No Man's Sky, Everspace 2). Σίγουρα πάντως βόλευαν για "Wish you were here" screenshots. Αλλά γενικά θέλω να δω διαφορές σε σχέση με π.χ. Mass Effect. Γιατί, πιο πολύ εκεί κολλάει, μιας και είναι RPG with space elements, παρά space game/sim with RPG elements νομίζω. 2
optimus prime Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Συζητανε λιγο για το παιχνιδι στα πρωτα λεπτα...
just_a_dude Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Οπότε τελικά θα είναι ένα space game ή ένα shooter rpg που τυχαίνει να βρίσκεται στο διάστημα και σε άλλους πλανήτες; Είχα την εντύπωση ότι το space στοιχείο θα ήταν πιο σημαντικό στο game και όχι μόνο για visual εφέ. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από just_a_dude
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 14 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Αλλά γενικά θέλω να δω διαφορές σε σχέση με π.χ. Mass Effect. Γιατί, πιο πολύ εκεί κολλάει, μιας και είναι RPG with space elements, παρά space game/sim with RPG elements νομίζω. Βασικά εγώ θα έλεγα ότι μοιάζει περισσότερο σαν ένα sandbox The Outer Worlds. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε Βασικά εγώ θα έλεγα ότι μοιάζει περισσότερο σαν ένα sandbox The Outer Worlds. Παραδόξως δεν έχω παίξει το The Outer Worlds ακόμα... 😓 1
just_a_dude Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Επίσης ξέρουμε αν θα έχει energy weapons ή τίποτα άλλο περίεργο σε φάση όπλα αντι-βαρύτητας και τέτοια; Μόλις τώρα, GhostRiderLSOV είπε Παραδόξως δεν έχω παίξει το The Outer Worlds ακόμα... 😓 ολίγον meh, όχι χάλια όμως. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Παραδόξως δεν έχω παίξει το The Outer Worlds ακόμα... 😓 Δεν είναι κακό, αλλα ούτε και τίποτα τρελό, όπως είπε και ο φίλος. Περίμενε οποτε και άμα στρώσει το definitive πως το λένε edition. 23 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Επίσης ξέρουμε αν θα έχει energy weapons ή τίποτα άλλο περίεργο σε φάση όπλα αντι-βαρύτητας και τέτοια; Δεν ξέρω για όπλα, πάντως φαίνεται ότι σίγουρα θα έχεις κάποιες δυνάμεις φάση Skyrim shouts. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Όλο ξενέρωτα πράματα συζητάτε. Από σεξ πως πάμε? Πως θα είναι τα πράματα? Θα έχει φίκι φίκι??? Έχουν πει? 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Όλο ξενέρωτα πράματα συζητάτε. Από σεξ πως πάμε? Πως θα είναι τα πράματα? Θα έχει φίκι φίκι??? Έχουν πει? Για αυτο ξανα ξεκιναμε το cp77 😈 Ε φανταζομαι καποιος companion θα ειναι πιο κοντα στον χαρακτηρα. Αλλα δεν νομιζω να εχουν πει κατι
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Για αυτο ξανα ξεκιναμε το cp77 😈 Ε φανταζομαι καποιος companion θα ειναι πιο κοντα στον χαρακτηρα. Αλλα δεν νομιζω να εχουν πει κατι Κρίμα, θα ζητήσω ριφαντ!
dalan2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 3 το πρωι που ξεκλειδωνει να δω που θα βρεις την ορεξη για φικι φικι
_Theo_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 50 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Όλο ξενέρωτα πράματα συζητάτε. Από σεξ πως πάμε? Πως θα είναι τα πράματα? Θα έχει φίκι φίκι??? Έχουν πει? Ελπίζω καλύτερα από το Cyberpunk 2077 που δίνεις 100 ευρά, το κάνεις αλλά δεν κερδίζεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα