Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικά ξέρουμε αν το πιστολίδι θα είναι απαραίτητο; Γενικά ψήνομαι να ακολουθήσω μια πιο low profile λογική, σε φάση exploration και πιστολίδι μόνο όταν είναι πλήρως απαραίτητο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω θα κανω παρανομιες στην αρχη για να μπω φυλακη..

Θελω να δω πως εχουν φτιαξει το συστημα αυτο...

Θα κλέβεις Lego?

Δημοσ.

Γενικά εδώ και κάποιο καιρό έχω απομακρυνθεί από τα games που σκοτώνεις κάτι έτσι για αλλαγή (εκτός απ' το Χωριάτικο RE που είχε πιάσει αράχνες στο backlog) γι' αυτό θέλω το Starfield να το πάω αλλιώς αν γίνεται. Γενικά κάτι που θα ήθελα να έχει είναι διαφορετικές προσεγγίσεις στο πως θα ολοκληρώνεις τα quests.

Δημοσ.
1 minute ago, xtrmsnpr said:

Θα κλέβεις Lego?

Η αυτο η θα μεταφερω contraband για να με πιασουν και να ξεκινησει επικη μαχη με τους διαστημομπατσους....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Η αυτο η θα μεταφερω contraband για να με πιασουν και να ξεκινησει επικη μαχη με τους διαστημομπατσους....

Ααααα μπορείς και λαθραία εμπορεύματα? 

Καλή φάση! I like!

@just_a_dude πολλά γκάνια βλέπω να μας δείχνουν γενικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Γενικά ξέρουμε αν το πιστολίδι θα είναι απαραίτητο; Γενικά ψήνομαι να ακολουθήσω μια πιο low profile λογική, σε φάση exploration και πιστολίδι μόνο όταν είναι πλήρως απαραίτητο.

Αμφιβάλλω να έχει pacifist playthrough. Ίσως κάποια στιγμή να μπορείς να φτιάξεις non-lethal όπλα, πάντως από ότι έδειξαν όλα είναι lethal, μέχρι και τα stealth takedowns. Ίσως να μπορείς να κανεις capture ζώα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Γενικά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν το exploration θα είναι βασικό κομμάτι του game ή απλά classic exploration όπως σε όλα τα open world για να βρίσκεις resources και τα σχετικά;

Spoiler

Αυτά τα artifacts που ψάχνεις να βρεις (αν έχω καταλάβει καλά) θα τα βρίσκεις τυχαία μέσω exploration ή θα σου λέει το quest: πήγαινε σε αυτό το σημείο, ρώτα τον τάδε μπάρμπα-αστροναυτη, ψάξε σε αυτό το δάσος κάτω απ' το τάδε ιερό δέντρο, μπαμ το βρήκες. Ή για παράδειγμα θα βρίσκεις σε διάφορα σημεία χάρτες και έγγραφα με hints ώστε να πας μόνος σου και να ανακαλύψεις σε ποιο σημείο είναι και στην πορεία να υπάρχουν εχθροί που θα αποφασίσεις αν είτε θα τους αποφύγεις κάπως είτε θα εμπλακείς all guns blazing; Το δεύτερο θα μου άρεσε πιο πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, xtrmsnpr said:

Ααααα μπορείς και λαθραία εμπορεύματα? 

Καλή φάση! I like!

Ετσι εχουν πει,λαθραια εμπορευματα αλλα δεν ξερουμε τι ειδους και τι profit θα εχουμε..

1 hour ago, just_a_dude said:

Γενικά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν το exploration θα είναι βασικό κομμάτι του game ή απλά classic exploration όπως σε όλα τα open world για να βρίσκεις resources και τα σχετικά;

Reveal hidden contents

Αυτά τα artifacts που ψάχνεις να βρεις (αν έχω καταλάβει καλά) θα τα βρίσκεις τυχαία μέσω exploration ή θα σου λέει το quest: πήγαινε σε αυτό το σημείο, ρώτα τον τάδε μπάρμπα-αστροναυτη, ψάξε σε αυτό το δάσος κάτω απ' το τάδε ιερό δέντρο, μπαμ το βρήκες. Ή για παράδειγμα θα βρίσκεις σε διάφορα σημεία χάρτες και έγγραφα με hints ώστε να πας μόνος σου και να ανακαλύψεις σε ποιο σημείο είναι και στην πορεία να υπάρχουν εχθροί που θα αποφασίσεις αν είτε θα τους αποφύγεις κάπως είτε θα εμπλακείς all guns blazing; Το δεύτερο θα μου άρεσε πιο πολύ.

Ποιο πολυ για resources αλλα επειδη ειναι Bethesda σιγουρα θα υπαρχουν τρελα οπλα διασπαρτα στον γαλαξια..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα το gunplay μου φαινεται καλο για τιτλο της Bethesda, οκ δεν ειναι CoD η Destiny αλλα δειχνει κατι παραπανω απο serviceable. Το ερωτημα ειναι κατα ποσο θα ειναι fun η ολη εξερευνηση και οχι αγγαρεια, δεν ειμαι Bethesda fan (εχω παιξει μονο Oblivion) αλλα για αυτο θα πω οτι εχω ενα σχετικο hype λογο setting.

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ.
17 minutes ago, ADHD said:

Εμενα το gunplay μου φαινεται καλο για τιτλο της Bethesda, οκ δεν ειναι CoD η Destiny αλλα δειχνει κατι παραπανω απο serviceable. Το ερωτημα ειναι κατα ποσο θα ειναι fun η ολη εξερευνηση και οχι αγγαρεια, δεν ειμαι Bethesda fan (εχω παιξει μονο Oblivion) αλλα για αυτο θα πω οτι εχω ενα σχετικο hype λογο setting.

Ναι. Φαίνεται πως βάλανε αρκετό γέμισμα για να μεγεθύνουν το αίσθημα του large scale. Προσωπικά το να σχεδιάσω το διαστημόπλοιο, να κάνω εσωτερική διαρρύθμιση του, να επιλέξω το πλήρωμα του με αφήνουν κάπως αδιάφορο και μάλλον με απωθούν. Παρολαυτα καταλαβαίνω πως υπάρχουν άτομα που θέλουν το κοντέρ να γράψει >1000 ώρες και αυτό κάπως πρέπει να γίνει. Οπως οι ταινίες θέλουν-έχουν fillers, έτσι και αυτά δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...