Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lucidsteve είπε

β) Φαίνεται πως έχουν δώσει αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια. Π.χ. λεπτομέρειες στα όπλα. Λεπτομέρειες στα διαφορετικά περιβάλλοντα. Λεπτομέριες στους διαλόγους. Λεπτομέριειες στο character development. κτλ.

Απο τα leaks, το movement και το gunplay δε φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερο. Για τα διαφορετικά περιβάλλοντα, δεν ξέρω που το έχετε δει. Τους ίδιους 2-3 πλανήτες δείχνουν στα τρέιλερ τους. 

Υπομονή 5 μέρες και θα δείξει 

@Lobo10να βοηθήσω σε κάτι ή θα ξεκινήσουμε πάλι τα ίδια? 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και πως θα καταλαβεις το gunplay και την κινηση απο τα βιντεο χωρις να το πιασεις στα χερια σου..

Εχουν δειξει αρκετα διαφορετικα Biomes μεχρι τωρα ετσι ωστε να ξερουμε οτι θα διαφερουν...

Δημοσ.

Από τα leaks μια χαρά φαίνεται πάντως. Προφανώς δεν περιμένουμε να δούμε τα πάντα από leaks και videos. Σίγουρα θα έχει πολύ περισσότερα πράγματα. Εγώ είμαι πολύ hyped πάντως, περισσότερο απ' το CP77 (ασχέτως του πως κατέληξε). Είμαι και space geek βέβαια οπότε δεν είμαι full αντικειμενικός. Το θέμα είναι πόσα patches θα χρειαστεί (αν χρειαστεί) για να είναι στην κατάσταση που πρέπει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Zus είπε

Εγώ γιατί δεν βλέπω κάτι που να με ιντριγκάρει; 

Ένα βελτιωμένο no man's sky βλέπω με το συμπάθειο...

Το ίδιο λέω και εγώ. Δε βλέπω κάτι τρομερό. Και αυτό φοβάμαι, γιατί το nms είναι τρελά βαρετό. Βέβαια δεν έχει το βάθος που θα έχει ένα action rpg της Bethesda. Καλά καλά quests δεν έχει το nms, κάτι βλακειούλες έχει, και κάτι άθλιους διαλόγους με εξωγήινους.

Πχ οι 1000 πλανήτες δε μου λένε τίποτα απολύτως, αλλά πραγματικά απολύτως. Δεν με ενδιαφέρει καν να είναι τόσο μεγάλο ένα παιχνίδι. Προτιμώ να είναι ποιοτικό και μικρότερο, πχ το Skyrim ήταν ταμάμ! Το universe του TES, είναι φοβερό και αξεπέραστο. Και μόνο τα βιβλία ή διάφοροι τόμοι που κυκλοφορούν και να διαβάσει κανείς νιώθει δέος, πόσο μάλλον τα ίδια τα παιχνίδια.

Μακάρι να είμαστε λάθος.

Είναι ένα νέο ip, μακάρι να πάει καλά να γραφτούν και εδώ τέτοιοι τόμοι.

42 λεπτά πριν, lucidsteve είπε

ε) Marketing. Μετά το φλοπ του redfall στο xbox, αυτό ΠΡΕΠΕΙ να πετύχει.

Αν και δεν είναι παιχνίδι της Bethesda, απλώς εκδότης ήταν. Αλλά ναι για το πρεστίζ της ms, πρέπει να πετύχει. Αλλιώς θα βλέπει ένα από τα μεγάλα στούντιο που πήρε, να τη βαλτώνει στη 1η προσπάθεια.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Και πως θα καταλαβεις το gunplay και την κινηση απο τα βιντεο χωρις να το πιασεις στα χερια σου..

Εχουν δειξει αρκετα διαφορετικα Biomes μεχρι τωρα ετσι ωστε να ξερουμε οτι θα διαφερουν...

Δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά του να το παίξεις, ή να το δεις. Και το movement/gunplay του bf 2042 φαίνεται ακόμα και τώρα χάλια σε τυχαία stream που ίσως μπω. Καμία σχέση με πχ cod

Δημοσ.
1 minute ago, SabotazNic said:

Δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά του να το παίξεις, ή να το δεις. Και το movement/gunplay του bf 2042 φαίνεται ακόμα και τώρα χάλια σε τυχαία stream που ίσως μπω. Καμία σχέση με πχ cod

Πλακα μου κανεις τωρα..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Πλακα μου κανεις τωρα..

Καθόλου. Τα τρέιλερ και gameplay κυκλοφορούν για να μπορείς να κρίνεις πριν αγοράσεις παιχνίδια, όπως επίσης και πριν πας να σκάσεις λεφτά στον κινηματογράφο κτλ. 

Δεν μπορώ να καταλάβω που δυσκολεύεσαι. Σε ενοχλεί επειδή δεν έχω μπει στο hype train? Μην ανησυχείς, έχω gp. Θα περιμένω reviews και πάλι για να δω. Έτσι και αλλιώς, για τον Σεπτέμβριο έχω armored core, μετά sm2 και aw2. 

Δημοσ.

My 2 cents είναι ότι αν δεν νιώσεις το παιχνίδι στο PC σου και παίξεις κανονικά δεν μπορείς να καταλάβεις. Άλλο οι ταινίες και οι σειρές. Εκεί απλά κάθεσαι και βλέπεις ενώ στο game κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.
36 minutes ago, SabotazNic said:

Καθόλου. Τα τρέιλερ και gameplay κυκλοφορούν για να μπορείς να κρίνεις πριν αγοράσεις παιχνίδια, όπως επίσης και πριν πας να σκάσεις λεφτά στον κινηματογράφο κτλ. 

Δεν μπορώ να καταλάβω που δυσκολεύεσαι. Σε ενοχλεί επειδή δεν έχω μπει στο hype train? Μην ανησυχείς, έχω gp. Θα περιμένω reviews και πάλι για να δω. Έτσι και αλλιώς, για τον Σεπτέμβριο έχω armored core, μετά sm2 και aw2. 

Δεν με ενοχλει καθολου απλα μου φαινεται περιεργο γιατι πολλα νεα παιδια μοιραζονται την αποψη σου..

Εγω απλα θα σου πω οτι με αυτο το σκεπτικο που εχεις μπορει να εχεις χασει παιχνιδαρες γιατι απλα παρακολουθησες καποια βιντεο και ελαβες λανθασμενα συμπερασματα..

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν με ενοχλει καθολου απλα μου φαινεται περιεργο γιατι πολλα νεα παιδια μοιραζονται την αποψη σου..

Εγω απλα θα σου πω οτι με αυτο το σκεπτικο που εχεις μπορει να εχεις χασει παιχνιδαρες γιατι απλα παρακολουθησες καποια βιντεο και ελαβες λανθασμενα συμπερασματα..

Δεν επιλέγω να δω μόνο "κάποια" βίντεο, αλλά και τα επίσημα των ίδιων των στούντιο. 

Για την ώρα πάντως, δεν νιώθω ότι έχω χάσει games λόγω επιλογής μου. Δεν έχω βρεθεί σε περίοδο "ξηρασίας" και να πω ότι δεν παίζω τίποτα επειδή ότι υπάρχει στην αγορά δεν μου έκανε το κλικ από το περιεχόμενο που είδα. Έχω backlog. 

Δημοσ.

Και γω δεν εχω/ειχα μεγαλο hype απο το παιχνιδι γιατι το gameplay που ειδα μου φανηκε καπως.

Το τελευταιο διαστημα παντως αρχιζω μπαινω σιγα σιγα στο hype τρενο γιατι διαβαζω καλα πραγματα και νιωθω οτι μαλλον παει για hit. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά του να το παίξεις, ή να το δεις. Και το movement/gunplay του bf 2042 φαίνεται ακόμα και τώρα χάλια σε τυχαία stream που ίσως μπω.

Όχι buddy, είναι το μονο που δεν μπορείς να καταλάβεις από video και πρέπει να το παίξεις. Δεν μπορείς να νιώσεις το recoil, το impact, το movement και γενικά feedback από video, μπορείς να πάρεις μια μικρή ιδέα, αλλα όχι να κρίνεις σωστά.

Αυτό ισχύει γενικά, όχι μονο για gunplay, αλλα και για melee για παράδειγμα. Από εκεί και πέρα, ναι ok δεν χρειάζεται να το παίξεις για να αποφασίσεις άμα θα το αγοράσεις, καθώς ο reviewer που εμπιστεύεσαι θα αναφέρει αυτά τα πράγματα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το κακό με τόσο large scale παιχνίδια ειναι οτι πολλές φορές φαίνονται νεκρά.

Επίσης μιας και παρουσιάζεται τόσο μεγαλεπίβολο, ωραίο θα ήταν να τολμούσε να βάλει κάποιου είδους ΑΙ στους διαλόγους των NPC. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...