Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά υποσχόμενο το game αλλά έχω τις αμφιβολίες μου θα περιμένω την κυκλοφορία να δούμε και κανένα review ίσως με την εξαγορά γίναν σωστή με το θέμα bug

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δύσκολο το κόβω να μην είναι καλό το game. Τώρα αν θα είναι το υπέρ-φοβερό που περιμένουμε με βάση το hype δεν ξέρω, θα το δούμε. Πάντως δεν γίνεται να μην είναι έστω απλά καλό. Πάντως εγώ θα περιμένω κάνα patch πρώτα κυρίως για τα bugs αν υπάρχουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι θα ναι καλο το παιχνιδι θα ναι. Το θεμα ειναι οτι υπαρχει μια αισθηση οτι θα ναι παιχνιδι οροσημο,τοσο απτους παικτες οσο και απτην bethesda και πραγματικα το ελπιζω, αλλα τον Todd Howard μην τον εχετε και τυφλη εμπιστοσυνη

Επεξ/σία από Alastor192
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κάθε over hyped game γίνεται αυτό. Και με το CP77 τα ίδια. Προφανώς και δεν ήταν ορόσημο αλλά απλά ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Αναμονή λίγες μέρες και βλέπουμε. Μακάρι να είναι αντίστοιχο του hype.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Και με το CP77 τα ίδια

άμα είναι σα την πατάτα το cyberprunk σταματάω το gaming... θα γλιτώσω και λεφτά :P 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

άμα είναι σα την πατάτα το cyberprunk σταματάω το gaming... θα γλιτώσω και λεφτά :P 

Δεν λέω αυτό, λέω ότι με κάθε game που γίνεται over hyped πρέπει να περιμένουμε πρώτα να το δούμε. Πατάτα πάντως το CP77 δεν το λες, απλά όχι αυτό που περιμέναμε. Ούτε το Starfield δεν θα είναι πατάτα, δε παίζει.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Πατάτα πάντως το CP77 δεν το λες

ισχύει δε το λες... οι πατάτες τηγανητές είναι ωραίες :P 

πάντως από κάτι mini reviews που είδα και το starfield έχει ένα άλλο στοιχειο της bethesda που μου αρέσει πολύ, μπορείς να αλληλεπιδράσεις σχέσων με όλα τα αντικείμενα στο χώρο όπως γινόταν στα fallout ακόμα και αν δεν έχουν κάποια χρήση... δεν είναι απλά πλαστικοποιημένα γραφικά που υπάρχουν για να φαίνονται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πιστευω το παιχνιδι θα γραψει ιστορια,θα ειναι οροσημο στο να γινουν τα space games πιο mainstream και θα κανει αρκετα στουντιο να ασχοληθουν μαζι τους...

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως άνετα θα κάνω και exploration τους πλανήτες με το peugeot 2 :P Δηλαδή σε φάση πως θα είναι; Θα περπατάς και θα υπάρχουν διάφοροι εχθροί, side quests και τα σχετικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ γιατί δεν βλέπω κάτι που να με ιντριγκάρει; 

Ένα βελτιωμένο no man's sky βλέπω με το συμπάθειο...

Επεξ/σία από Zus
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Zus είπε

AAA open world RPG στο διάστημα με 1000 πλανήτες, factions, δυνατότητα να φτιάξεις το προσωπικό σου spaceship και διαστημικούς σταθμούς, να βαζεις τους companion σου να τα διαχειρίζονται ενώ την ίδια στιγμή οι τελείως καμένοι του μεγαλύτερου μακραν mod community στο gaming περιμένουν το παιχνίδι τρίβοντας τα χέρια τους.

Ναι μωρέ δεν συμβαίνει τίποτα εδώ πέρα πάμε στο επόμενο...😁

Επεξ/σία από psof
  • Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zus είπε

Και η Ferrari F8 είναι ένα βελτιωμένο Fiat Pundo, πολύ βελτιωμένο όμως..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, Zus said:

Το hype προκύπτει:

α) απο το μέγεθος του εγχειρήματος. Εχω παρατηρήσει πως ο κόσμος εντυπωσιάζεται με το "large scale" όπως τα παιδάκια που πάνε στο πλανητάριο. Φαινόμενο, γνωστό, αμερικανόφερτο οπου εκεί μεγαλύτερο=καλύτερο. Το είχαμε δει και στο no mans sky πριν βγει. Ακριβώς το ίδιο χάιπ και εδώ.

β) Φαίνεται πως έχουν δώσει αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια. Π.χ. λεπτομέρειες στα όπλα. Λεπτομέρειες στα διαφορετικά περιβάλλοντα. Λεπτομέριες στους διαλόγους. Λεπτομέριειες στο character development. κτλ.

γ) Προκειται για ένα παιχνίδι της εταιρείας που έκανε το skyrim, fallout, που ο κόσμος αγάπησε. 

δ) τα gameplay trailers δείχνουν εντυπωσιακά. Και έχουν δείξει μεγάλο όγκο gameplay ήδη.

ε) Marketing. Μετά το φλοπ του redfall στο xbox, αυτό ΠΡΕΠΕΙ να πετύχει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Οτι θα ναι καλο το παιχνιδι θα ναι. Το θεμα ειναι οτι υπαρχει μια αισθηση οτι θα ναι παιχνιδι οροσημο,τοσο απτους παικτες οσο και απτην bethesda και πραγματικα το ελπιζω, αλλα τον Todd Howard μην τον εχετε και τυφλη εμπιστοσυνη

Ούτε και εγώ τον πιστεύω. Επίσης με εκνευρίζει τρομερά πολύ, και η φωνή του μέχρι η φάτσα του μου προκαλούν εκνευρισμό!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...