Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 hours ago, Skywalker333 said:

Ε δε θα ελεγα σε μια κουβεντατην Unreal Engine 5 "αναβαθμισμενη παλια μηχανη" οταν συζηταμε για αυτην, αυτο εννοω.
Ειναι η νεα εκδοση μιας μηχανης.
Καταλαβαινω τι και πως το εννοεις, απλα ειπα να το γραψω πιο αναλυτικα για το αλλο το παλικαρι, μην νομιζει ξαφνικα οτι οντως το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο με την Gamebryo :P 

Αναφέρεται στην μηχανή που χρησιμοποιεί το Starfield - την Creation Engine 2, εξέλιξη της Creation Engine 1, εξέλιξη της Gamebryo, και όχι για την UE.

Δημοσ.

Μόλις διάβασα ότι το Star Citizen ξεπέρασε σήμερα τα 600εκ δολάρια απο τους backers κυρίως φυσικά απο τις πωλήσεις spaceship και jpeg κλπ.

Η μεγαλύτερη τρολιά θα είναι όταν όλα αυτά τα πλοία των 500-5000 δολαρίων θα βγουν δωρεάν σαν mods στο Starfield μαζί με τα γνωστά απο άλλες ταινίες/σειρές όπως Star Wars, Star Trek κλπ. Ίσως ακόμα καλύτερα κάποιοι μπορεί να φτιάξουν την SQ42 campaign που περιμένουν 10 χρόνια σε ένα απο τα συστήματα του Starfield.

Δημοσ.

Φαίνεται σε αυτό το βίντεο ότι υποστηρίζει super ultrawide σωστα για όσους έχουν τέτοια μόνιτορ.. 

Δεν ξέρω  για τα cutscenes όμως εάν και αυτά θα είναι σε αυτό το format..

https://youtube.com/clip/UgkxXTKj0pXPdWZbtD90CVLpCZDKFyRwWKQG?si=qYNHW69Mvk9O0NfX

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Παιδιά επειδή ψήνομαι για pre-order, αν το αγοράσω τώρα θα μπορώ να παίξω 1η Σεπτεμβρίου;

ναι αν παρεις ομως την deluxe εκδοση οχι την απλη.

σε αλλα νεα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλια pre -orders σημαινε οτι πηγαινες και επαιρνες το physical copy απο το gamestore η σε αυτη τη περιπτωση απο το μαυρο που εχει βουτηξει τα review copies :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dalan2007 είπε

σε αλλα νεα...

Με τόσο λουκάνικο 25+ και τόση ζέστη θα έπρεπε να μοιράζουν δώρο και deodorants.🤣

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dalan2007 είπε

σε αλλα νεα...

Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ στη ζωή μου να κάνω τέτοιο πράγμα! Να χάσω 3 ώρες από τη ζωή μου παστωμένος για να παίξω 10 λεπτά, ούτε 30 ούτε 240 λεπτά, ούτε άπειρα!
Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράματα που χρειάζεται να παστωθούμε να κάνουμε, απ'το να παίξουμε ένα παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο μια φορά θυμάμαι τον εαυτό μου έστω και λίγο κοντά σε τέτοια τρέλα. Είχα πάει πριν απο χρόνια πρωτοετής τότε ως τελείως καμένος στο WOW στις 7 το πρωι έξω απο το πλαίσιο(Θεσσαλονίκης) με τον κολλητό μου περιμένοντας να ανοίξει για να πάρουμε το Wrath of the Lich King έτσι ώστε να πάμε σπίτια μας αμέσως και να αρχίσουμε το leveling όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θυμάμαι ότι το πλαίσιο περίμενε τέτοια ζήτηση και είχε βγάλει ανακοίνωση ότι θα είναι διαθέσιμο απο το πρωί και όταν πήγαμε είχε ήδη 20-25 άτομα ουρα!!

Επεξ/σία από psof
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...