Mr Aris Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Πάντως το παιχνίδι το περίμενα πολύ χειρότερο με ότι είχα δει και διαβάσει. Οκ δε περίμενα τα γραφικά του hellblade 2 σε open world αλλά είναι το λιγότερο αξιοπρεπεστατα στο world map και αρκετά καλά σε εσωτερικούς χώρους. Επίσης, ειδικά από κάτι βίντεο που τρολαραν άγρια για το loading, περίμενα να φάω το loading του αιώνα, οκ κάνει 1sec να φορτώσει σε διάφορα σημεία, ε και? Επίσης τρέχει εξαιρετικά, δε ξέρω όταν βγήκε, τώρα είναι νερό Ολύμπιο 🤣 Αν θα με κρατήσει, θα δείξει.... Άρχισα να βάζω Red flags στο looting 👀 Δε γίνετε να κάνω το αγαπημένο μου, looting τα πάντα όλα 🤣 δηλαδή μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μπορείς να πάρεις, από το τοστ που τρώει ο άλλος 🤣 μέχρι τη γλάστρα με το φυτό, δε παλεύετε θα κάνω 10 λεπτά κάθε δωμάτιο για να lootαρω άπειρη σαβούρα Επόμενη στάση στο ψυχολόγο του διαστημικού σταθμού να το συζητήσουμε να βρούμε λύση 🤣🤣 5
comfuzio Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 9 hours ago, Mr Aris said: Πάντως το παιχνίδι το περίμενα πολύ χειρότερο με ότι είχα δει και διαβάσει. Οκ δε περίμενα τα γραφικά του hellblade 2 σε open world αλλά είναι το λιγότερο αξιοπρεπεστατα στο world map και αρκετά καλά σε εσωτερικούς χώρους. Επίσης, ειδικά από κάτι βίντεο που τρολαραν άγρια για το loading, περίμενα να φάω το loading του αιώνα, οκ κάνει 1sec να φορτώσει σε διάφορα σημεία, ε και? Επίσης τρέχει εξαιρετικά, δε ξέρω όταν βγήκε, τώρα είναι νερό Ολύμπιο 🤣 Αν θα με κρατήσει, θα δείξει.... Άρχισα να βάζω Red flags στο looting 👀 Δε γίνετε να κάνω το αγαπημένο μου, looting τα πάντα όλα 🤣 δηλαδή μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μπορείς να πάρεις, από το τοστ που τρώει ο άλλος 🤣 μέχρι τη γλάστρα με το φυτό, δε παλεύετε θα κάνω 10 λεπτά κάθε δωμάτιο για να lootαρω άπειρη σαβούρα Επόμενη στάση στο ψυχολόγο του διαστημικού σταθμού να το συζητήσουμε να βρούμε λύση 🤣🤣 Και κάπως έτσι χάνεις και το δέντρο και το δάσος...δεν νομίζω να έχει ποτέ κανείς ότι έχει αργό loading αλλά ότι και να κάνεις σε αυτό το παιχνίδι έχει cutscenes και loading από πίσω. Στο πιλοτήριο να κάτσεις; loading screen κεκαλυμμένη βέβαια. Να απογειωθείς; loading screen και πάλι. Αν το παιχνίδι ήταν μικρό, ε μικρό θα ήταν και το κακό. Σε τόσες 100άδες ώρες gameplay καταντάει κουραστικό και μάλιστα γρήγορα. Εγώ ξενέρωσα όταν πήγα στο πιλοτήριο να μιλήσω σε ένα npc και αντί να μου βγει το κουμπί να μιλήσω στο npc, έπιασε την καρέκλα...ω ρε πόνος μέχρι να κάτσει, μέχρι να μου δώσει τον έλεγχο και μέχρι να σηκωθεί είχαν αλλάξει και οι 4 εποχές του vivaldi! Σαν παιχνίδι είναι εντάξει, εγώ το άφησα στην άκρη -για να μην πω οριστικά- όχι μόνο για τα άπειρα loading screens, είσαι στην αρχή ακόμα και δεν το βλέπεις, κάτσε να περάσουν 2-3 μέρες να δεις πως θα σου βαράει, αλλά για τα πολλά bugs που έχει, για τα κενά στην ιστορία και τέλος γιατί αν και έχει δράση, σε γενικές γραμμές είναι βαρετό και μονότονο. Μπορεί αυτό να έχει αλλάξει βέβαια, έχω δει ότι κάνει patch κατά καιρούς οπότε παίζει να έχει βελτιωθεί από τα bugs και τα κενά στην ιστορία 2
chrisgewrgi Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου https://x.com/starfield_count/status/1800091349200544028?s=61&t=UF3sdM-kacs488qXlpVRPQ 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 46 λεπτά πριν, mike299 είπε https://x.com/pcgamer/status/1800616284318507312 Τι σου είναι ο καπιταλισμός ε? 1
xartemporas Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 hour ago, mike299 said: https://x.com/pcgamer/status/1800616284318507312 Τρέξτε να προλάβετε! 2
mike299 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, xartemporas said: Τρέξτε να προλάβετε! Εννοείτε. Μια χαρά τιμή είναι τα 7€ (Μαζί με το base game ) Επεξ/σία 12 Ιουνίου από mike299 1 3
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Starfield review bombed over £9 quest that takes 15 minutes to finish 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου Ελπίζω να μην έχει loading screen όταν μπαίνεις μέσα. 10
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Όχημα βλέπω, τα ποστς που έγραφαν ότι θα πέφτουμε αμέσως στα όρια της περιοχής θυμάμαι! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 58 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Όχημα βλέπω, τα ποστς που έγραφαν ότι θα πέφτουμε αμέσως στα όρια της περιοχής θυμάμαι! Τα όρια είναι αρκετά μεγάλα, αλλά σίγουρα θα ψάξει κάποιος πόσο γρήγορα τα φτάνεις αν το πάρεις και το οδηγήσεις σε μια ευθεία.
dalan2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου υγ: @GhostRiderLSOVημουν σιγουρος γιαυτο το σχολιο 😆 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα