Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

πως ένα καλο παιχνίδι μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο!!!

Πως ένα κάτι σαν παιχνίδι. Θα παραμείνει κάτι σαν διαστημικό με κάτι από rpg. Και κάτι από γιουβέτσι. Ακόυ καλό.. Καλό παιχνίδι είναι το horizon forbidden west το σταρ φιλντ είναι λίγο από τυρόπιτα.. Και όχι δεν έχω πσ5 ούτε πσ4 ούτε καν πσ1. Βασικά την σονυ στο στομάχι την έχω από 1996.. Όχι τπτ άλλο καλέ μου φίλε.. Μην με κρσξεις για Sony φαν μπόι.. Στην ηλικία μου.. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Πως ένα κάτι σαν παιχνίδι. Θα παραμείνει κάτι σαν διαστημικό με κάτι από rpg. Και κάτι από γιουβέτσι. Ακόυ καλό.. Καλό παιχνίδι είναι το horizon forbidden west το σταρ φιλντ είναι λίγο από τυρόπιτα.. Και όχι δεν έχω πσ5 ούτε πσ4 ούτε καν πσ1. Βασικά την σονυ στο στομάχι την έχω από 1996.. Όχι τπτ άλλο καλέ μου φίλε.. Μην με κρσξεις για Sony φαν μπόι.. Στην ηλικία μου.. 

Είπα και εγώ δε θα σκάσει μύτη ο αδερφός μου ο Μυθοπλάστης με τον xt να μας τραμπουκισουν? (ο άλλος που είναι ακόμα)? ότι και να λέτε όσο και να μας βρίζετε όσο και να μας τραμπουκιζετε αυτό πιστεύουμε με τον dalan και δεν αλλάζουν οι ιδέες μας παρόλο τις απειλές σας !!

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

εγω περναω καλα με το game.και μου αρεσουν και αυτα που ερχονται.και ας ειναι και κατι σαν τυροπιτα και ας ειναι κατι απο κανταιφι :P

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dalan2007 είπε

εγω περναω καλα με το game.και μου αρεσουν και αυτα που ερχονται.και ας ειναι και κατι σαν τυροπιτα και ας ειναι κατι απο κανταιφι :P

Και πάρα πολύ καλά κάνεις. Άμα δίναμε προσοχή στα λεγόμενα του κάθε ξεμοραμενου μπάρμπα σαν εμένα στο ίντερνετ θα επρεπε να παίζουνε μόνο τετρις.. 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρά πάντως και εγώ έχω βρει τρόπο να μου αρέσει το game και αν και όποτε πέσει κοντά στο 20αρικο θα το πάρω να υπάρχει στο steam και θα κάνω που και που κάνα side quest. Μου αρέσει να έχω games που μπορείς να κάνεις ότι σου καπνίζει χωρίς να σε κατευθύνει το game. Αλλά στα 40 που έχει τώρα με τίποτα. Σίγουρα οι βελτιώσεις που κάνουν είναι καλές αλλά τα core προβλήματα που έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές δεν θα διορθωθούν.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mythoplasths είπε

Και πάρα πολύ καλά κάνεις. Άμα δίναμε προσοχή στα λεγόμενα του κάθε ξεμοραμενου μπάρμπα σαν εμένα στο ίντερνετ θα επρεπε να παίζουνε μόνο τετρις.. 

σε συγχωρούμε γέροντα επειδή έχουμε μεγάλη καρδιά !!! 

• Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, just_a_dude said:

Σοβαρά πάντως και εγώ έχω βρει τρόπο να μου αρέσει το game και αν και όποτε πέσει κοντά στο 20αρικο θα το πάρω να υπάρχει στο steam και θα κάνω που και που κάνα side quest. Μου αρέσει να έχω games που μπορείς να κάνεις ότι σου καπνίζει χωρίς να σε κατευθύνει το game. Αλλά στα 40 που έχει τώρα με τίποτα. Σίγουρα οι βελτιώσεις που κάνουν είναι καλές αλλά τα core προβλήματα που έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές δεν θα διορθωθούν.

Όσο το αφήνεις τοσο καλύτερο γίνεται 🤣

Πραγματικά, όταν με το καλό πέσει κάτω των 20€, θα μπει ως σοβαρή υποψηφιότητα για αγορά. 

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, optimus prime είπε

Μονο και μόνο για τις QoL προσθήκες θα το ξαναπιάσω

Δημοσ.

Παίζει τα rovers να είναι απλά reskined jetpack. Έχουν boost μπάρα, λολ. Απλά αντί για κατακόρυφα θα σε πηγαίνουν οριζόντια. Μεγάλο fail αν είναι έτσι στην τελική και λογικά limitation της μηχανής ή απλά βαριούνται να φτιάξουν κανονικά mechanics και physics για οχήματα.

• Haha 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...