SabotazNic Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Το "προβλημα" μου με το menu. Επισης, το πανω δεξια μοιαζει περισσοτερο με ad. Ολα τα Thank you κτλ, στα credits ανηκουν. Και εδω ενα πολυ καλυτερο concept
Asotos33 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Τωρα σοβαρα,θα κριτικαρουμε και το menu? 😂....οκ παμε...εμενα μου αρεσει παρα πολυ...τοσο πολυ που σκεφτομαι να αραξω στο μενου κανα 10ωρο και να το κοιταω απλα πριν παιξω...και οταν δε παιζω,θα το κατεβασω και θα το βαλω σαν wallpaper να το κοιταω στα windows. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από Asotos33 1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Αααα η γραμματοσειρά που χρησιμοποιούν στον τίτλο του παιχνιδιού δε μου αρέσει! Χάθηκε το Arial? Πάμε! Τι άλλο μπορούμε να πούμε? Εντάξει με χαλάει πολύ που είναι στο διάστημα αυτό το παιχνίδι! Γιατί δε το έκαναν να εξελίσσεται όλο σε σπηλιές μέσα?
Asotos33 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Περα απο τη πλακα...παμε να παιξουμε και να το απολαυσουμε...τουλαχιστον οσοι εχουμε παιξει παιχνιδια απο Bethesda και ξερουμε καποια πραγματα που θα τα εχει και αυτο...ειτε εχει μικροbugs,ειτε οχι....και το Baldur's Gate 3 που ειναι υπερπαιχνιδαρα και παιζω τωρα μεχρι να βγει το Starfield...ε και εκει εχω συναντησει καποια bugs...δε με χαλασε καθολου....αυτο που με ενδιαφερει ειναι να τρεχει καλα στα fps(αναλογως τι rig εχει ο καθενας) και να μην εχει γενικοτερα τεχνικα θεματα...το διαστημα το αγαπαω...Fallout και Skyrim εχω λιωσει...ειμαστε ετοιμοι και για τα mods στο μελλον...11 μερες μειναν... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από Asotos33 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Asotos33 είπε Περα απο τη πλακα...παμε να παιξουμε και να το απολαυσουμε...τουλαχιστον οσοι εχουμε παιξει παιχνιδια απο Bethesda και ξερουμε καποια πραγματα που θα τα εχει και αυτο...ειτε εχει μικροbugs,ειτε οχι....και το Baldur's Gate 3 που ειναι υπερπαιχνιδαρα και παιζω τωρα μεχρι να βγει το Starfield...ε και εκει εχω συναντησει καποια bugs...δε με χαλασε καθολου....αυτο που με ενδιαφερει ειναι να τρεχει καλα στα fps(αναλογως τι rig εχει ο καθενας) και να μην εχει γενικοτερα τεχνικα θεματα...το διαστημα το αγαπαω...Fallout και Skyrim εχω λιωσει...ειμαστε ετοιμοι και για τα mods στο μελλον...11 μερες μειναν... Καλά τα λες, αλλά ποιος σε ακούει? Μας ενοχλούν άλλα πιο σοβαρά πράγματα τώρα! Εγώ θα πω ότι με ενοχλεί και το όνομα starfield ! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από xtrmsnpr
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Ακόμα να διαρρεύσουν πληροφορίες για το πως τρέχει ;
greekfragma Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 On 21/08/2023 at 07:25, xtrmsnpr said: Εγώ θα πω ότι με ενοχλεί και το όνομα starfield ! σκέψου να το λέγαν και battlefield δηλαδή On 21/08/2023 at 08:09, Psycho_Warhead said: Ακόμα να διαρρεύσουν πληροφορίες για το πως τρέχει ; σα το Diablo4 Helltide 😅
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 12 ώρες πριν, Asotos33 είπε Τωρα σοβαρα,θα κριτικαρουμε και το menu? 😂....οκ παμε...εμενα μου αρεσει παρα πολυ...τοσο πολυ που σκεφτομαι να αραξω στο μενου κανα 10ωρο και να το κοιταω απλα πριν παιξω...και οταν δε παιζω,θα το κατεβασω και θα το βαλω σαν wallpaper να το κοιταω στα windows. Δεν ξέρω για σένα, πάντως εγώ πάντα άκουγα έστω μια φορα το κομμάτι στο main menu από το Skyrim. Τώρα όσο αφορά το menu, είναι πάντα καλύτερα στο main menu να έχεις in-game graphs, φάση TR, ώστε να ρυθμίσεις live τα settings. Για το τι έχει το menu αδιάφορο, προφανώς λόγο embargo είναι ελάχιστα τα πράγματα που μπορούνε να συζητηθούν. 1
just_a_dude Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Τα menu πρέπει να έχουν toggles για motion blur, depth of field και άλλα τέτοια και save οπουδήποτε. Ναι ξέρω ίσως χαλάει το immersion αν μπορείς να σώζεις όποτε θέλεις αλλά δεν έχουμε και άπειρο χρόνο για gaming ή μπορεί κάτι να συμβεί και να πρέπει να διακόψεις. Γιατί να πρέπει να παίζεις το τελευταίο μισάωρο ξανά; Και σε κάθε περίπτωση όποιος δεν θέλει να σώζει manually, δεν το χρησιμοποιεί. Τώρα το menu από πίσω ας έχει και μια σκέτη μαύρη οθόνη, δεν έχει καμιά απολύτως σημασία ή επίδραση στο game. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από just_a_dude
SabotazNic Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Ε γνωστό εδώ και μέρες στο τουιτερ ότι αγοράζεις σπίτια κτλ
vegito Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Ξερουμε αν εχει εξτρα drm ή αν θελει account εκτος του steam;
Mr Aris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Θυμάμαι στο skyrim είχα παίσει σε bugαρισμενο quest 😭 δεν γινόταν να συνεχίσω, στο x360, αν ήταν στο PC υπήρχε εντολή να του πεις αυτό έγινε πάμε παρακάτω, στη κονσόλα όμως? Η απάντηση της bethesda fuck Your 180 hours and restart 🤣🤣 try to avoid what you did, που να ξέρω τι έφταιγε σε ένα τόσο τεράστιο παιχνίδι? Ξεκίνησα από save 20 ώρες πίσω και έγινε πάλι το ίδιο. Μετά έβαλα το Xbox στο κουτί και δε ξανά ακούμπησα κονσόλα, καλά όχι και την άλλη μέρα 🤣🤣 Τώρα το να γυρίζουν χέρια, ποδια, κεφάλια, ε δε μαμιετε θα παίξουμε και έτσι, άσε που αυτά διορθώνονται εύκολα
spanian Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Το ωραίο θα είναι να βγάλουν σύντομα mod tools* για να γίνει ό,τι κλασικά γινόταν με το Skyrim κλπ. πχ για Bug fixes και όλα τα γνωστά καλούδια. *μήπως έχουν πει ότι θα βγάλουν και δεν το έχω διαβάσει?
_Theo_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Το ωραίο θα είναι να υπάρχει υποστήριξη για το Steam Workshop και όχι για το Bethesda Creation Club. Επίσης αναμένω με αγωνία το HD Texture Pack το οποίο κλασσικά δεν θα προσφέρει τίποτα ουσιώδες και θα τρώει 100+ GB στον SSD/HDD. 🤡
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα