Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Κάθεστε και κρατάτε το θέμα στην πρώτη σελίδα, λέω ας διαβάσω να δω μην έγινε κάτι.... και κατευθείαν λέω τι το θελα πάλι οι ίδιοι!! 😆

Την μισή ενέργεια να κατανάλωνε ο μυθοπλάστης και ο Γιάννης απ το να κράζουν , θα ήταν εκατομμυριούχοι …

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, valantis123 είπε

Κάθεστε και κρατάτε το θέμα στην πρώτη σελίδα, λέω ας διαβάσω να δω μην έγινε κάτι.... και κατευθείαν λέω τι το θελα πάλι οι ίδιοι!! 😆

Γω έφερα τα μαντάτα απλώς. Δε παίζω. Είπα θα το παίξω το 2025 ξανά, όσο και να μου άρεσε και όσο και να σπαστηκα με το spaceship gameplay που δε δίνει πολλά στην εμπειρία , πόσο μάλλον με τους χιλιάδες πλανήτες που εξαρχής ήξερα ότι θα είναι σούπερ βαρετοί (από την εμπειρία με το nms), θα περιμένω. Και το Skyrim, 5 χρόνια μετά τη κυκλοφορία του το έπιασα και απογειώθηκα μαζί του που ήταν φουλ ωραίο παιχνίδι, με τα άπειρα mods του.

Οι άλλοι 2 συμμορίτες @Tambas91 & @dalan2007 δε ξέρω τι κάνουν, νομίζω η Bethesda τους έχει ορίσει ως ambassadors τους και επίτιμα μέλη του sf community και τους έχουν βάλει να το παίζουν συνεχώς😌 !

Δημοσ.
11 hours ago, Tambas91 said:

Την μισή ενέργεια να κατανάλωνε ο μυθοπλάστης και ο Γιάννης απ το να κράζουν , θα ήταν εκατομμυριούχοι …

Ή θα έβγαζαν το Starfield όπως το είχαμε όλοι ονειρευτεί!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Charismo είπε

Ή θα έβγαζαν το Starfield όπως το είχαμε όλοι ονειρευτεί!

Πως ξέρεις πως το είχαμε όλοι ονειρευτεί ; Εμένα και του φίλου μου του @dalan2007 ξεπέρασε κάθε προσδοκία 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Δεν το κράζω.. Τα λευτα μου κλαίω.. Έταξαν τον ουρανό με άστρα κυριολεκτικά. Και έδωσαν.. Δεν λέω τι θα κάνει τζιζ.  :)

23 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Μη σου κάνει bullying ο μυθοπλάστης το community starfield είμαστε ενωμένο σαν μια γροθιά 

Δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ. Ότι κι είναι αυτό το μπουλιγκ. Για σε παρακαλώ. Αντε θα βγει η πΙχνιδαρα το χοριζον φορμπιντεν Γουέστ και πένα.. 

• Like 2
Δημοσ.

Στάρφιλντ θα λέτε και θα κλαίτε το 2024. Τέτοια ξεραϊλα που θα πέσει φέτο οι ερημιές του στάρφιλτ θα φαντάζουν σαν εξωτικές αποδράσεις εις τας Κανάριας Νήσους. Ψήνονται (αργά και βασανιστικά για τέλειο αποτέλεσμα) και τα modding tools και θα γίνει χαμός λέμε.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, hocico0777 είπε

Στάρφιλντ θα λέτε και θα κλαίτε το 2024. Τέτοια ξεραϊλα που θα πέσει φέτο οι ερημιές του στάρφιλτ θα φαντάζουν σαν εξωτικές αποδράσεις εις τας Κανάριας Νήσους. Ψήνονται (αργά και βασανιστικά για τέλειο αποτέλεσμα) και τα modding tools και θα γίνει χαμός λέμε.

Ξέχνα Μοντ. Κάνεις δεν φτιάχνει Μοντ σε νεκρό παιχνίδι. Και καμιά ξεραιλα. Ένα αποτυχημένο παιχνίδι  ήταν πάμε παρακάτω. Και σταματήστε να το συγκρίνεται με το σκυριμ. Το σκυριμ είχε και ναι έχει ακόμα κοινό... 

22 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Γω έφερα τα μαντάτα απλώς. Δε παίζω. Είπα θα το παίξω το 2025 ξανά, όσο και να μου άρεσε και όσο και να σπαστηκα με το spaceship gameplay που δε δίνει πολλά στην εμπειρία , πόσο μάλλον με τους χιλιάδες πλανήτες που εξαρχής ήξερα ότι θα είναι σούπερ βαρετοί (από την εμπειρία με το nms), θα περιμένω. Και το Skyrim, 5 χρόνια μετά τη κυκλοφορία του το έπιασα και απογειώθηκα μαζί του που ήταν φουλ ωραίο παιχνίδι, με τα άπειρα mods του.

Οι άλλοι 2 συμμορίτες @Tambas91 & @dalan2007 δε ξέρω τι κάνουν, νομίζω η Bethesda τους έχει ορίσει ως ambassadors τους και επίτιμα μέλη του sf community και τους έχουν βάλει να το παίζουν συνεχώς😌 !

Στο σκυριμ βγάζανε Μοντ γιατί το έπαιζε ο κόσμος.. Κάνει μα κανείς δεν θα χασει βδομάδες από την ζωή του να φτιάξει ένα Μοντ σε ένα παιχνίδι που δεν θα το δει κανείς. Και άσε που το σκυριμ και κόσμο εχει.. Και ανοιχτός είναι.. Και χαζο ΑΙ έχει {ναι το βάζω στα υπέρ του} και σεξυ Λυδία έχει. Και rpg δεν είναι. Και όλα τα έχει και συμφέρει. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mythoplasths είπε

Ξέχνα Μοντ. Κάνεις δεν φτιάχνει Μοντ σε νεκρό παιχνίδι. Και καμιά ξεραιλα. Ένα αποτυχημένο παιχνίδι  ήταν πάμε παρακάτω. Και σταματήστε να το συγκρίνεται με το σκυριμ. Το σκυριμ είχε και ναι έχει ακόμα κοινό... 

Στο σκυριμ βγάζανε Μοντ γιατί το έπαιζε ο κόσμος.. Κάνει μα κανείς δεν θα χασει βδομάδες από την ζωή του να φτιάξει ένα Μοντ σε ένα παιχνίδι που δεν θα το δει κανείς. Και άσε που το σκυριμ και κόσμο εχει.. Και ανοιχτός είναι.. Και χαζο ΑΙ έχει {ναι το βάζω στα υπέρ του} και σεξυ Λυδία έχει. Και rpg δεν είναι. Και όλα τα έχει και συμφέρει. 

Ξέρω γω...ότι πεις. Λογικά δίκιο θα χεις, στο μυαλό σου, στη πραγματικότητα όχι και τόσο. Αλλά δε θα στο χαλάσω και δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτιΣ άλλο. Παρά ότι ως τώρα έχουν βγει 6420 mods για το sf και στο Skyrim 64277 σε 13 χρόνια, βαριέμαι να ψάχνω για τις άλλες εκδόσεις του. Λογικά πάντως έτσι τα βγάζουν τα mods για το χάσιμο🤡. Μάλλον δεν είναι mods, είναι ηθοποιοί!

Από κει και πέρα, δίκιο έχεις, α π ο λ υ τ ο δίκιο. Προχωράμε!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ξέρω γω...ότι πεις. Λογικά δίκιο θα χεις, στο μυαλό σου, στη πραγματικότητα όχι και τόσο. Αλλά δε θα στο χαλάσω και δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτιΣ άλλο. Παρά ότι ως τώρα έχουν βγει 6420 mods για το sf και στο Skyrim 64277 σε 13 χρόνια, βαριέμαι να ψάχνω για τις άλλες εκδόσεις του. Λογικά πάντως έτσι τα βγάζουν τα mods για το χάσιμο🤡. Μάλλον δεν είναι mods, είναι ηθοποιοί!

Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι γνωστοί "μεγάλοι" moders ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσουν. Και το θέμα είναι ότι αυτοί οι moders είχαν στα σκαριά μεγάλα mods που άλλαζαν πολλά. Και επίσης από αυτά τα 6000+ mods πόσα είναι ουσίας και όχι μπούρδες με κώλους και τέτοια, ή είναι απλά μικρά mods που πιθανώς να διορθώνουν πράγματα που έλλειπαν από τις αρχικές εκδόσεις του game, ή είναι mods που βγήκαν μαζικά στην αρχή που υπήρχε το hype και από τότε έχουν αφεθεί στη μοίρα τους;

Η πραγματικότητα είναι ότι δυστυχώς το game χάνει συνεχώς παίκτες οπότε θα δούμε τι θα γίνει και με τα mods στην πορεία. Ελπίζω να γίνει κάποιο comeback από την Bethesda όπως έκανε η CD, και ας τους πάρει 3 χρόνια και αυτούς, δεν πειράζει.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 3
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Στο σκυριμ συνολικά σε 3 εκδώσεις και 4 διαφορετικές πηγές έχει πάνω από μυριο Μοντ.. Και όχι δεν είναι μόνο το νεξους. Και τι έχω στο μυαλό μου δεν νομίζω να σου πέφτει κι λόγος. Βασικά ξέρω εγώ ότι πεις  εσύ.. Σου χαλάω εγώ χατιρη.. 

11 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι γνωστοί "μεγάλοι" moders ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσουν. Και το θέμα είναι ότι αυτοί οι moders είχαν στα σκαριά μεγάλα mods που άλλαζαν πολλά. Και επίσης από αυτά τα 6000+ mods πόσα είναι ουσίας και όχι μπούρδες με κώλους και τέτοια, ή είναι απλά μικρά mods που πιθανώς να διορθώνουν πράγματα που έλλειπαν από τις αρχικές εκδόσεις του game, ή είναι mods που βγήκαν μαζικά στην αρχή που υπήρχε το hype και από τότε έχουν αφεθεί στη μοίρα τους;

Η πραγματικότητα είναι ότι δυστυχώς το game χάνει συνεχώς παίκτες οπότε θα δούμε τι θα γίνει και με τα mods στην πορεία. Ελπίζω να γίνει κάποιο comeback από την Bethesda όπως έκανε η CD, και ας τους πάρει 3 χρόνια και αυτούς, δεν πειράζει.

Το σκυριμ είναι το  δεύτερο παιχνίδι με τα περισσότερα Μοντ πίσω από το  μαιν κραφτ. 

Ω ναι :)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πέρα του τρολλ το starfield έχει κλείσει μερικούς μήνες.. πολλοί ξενερώσαν γιατί είχαν αλλά πράγματα στο μυαλό τους (και εγώ) και άλλο τους ήρθε … ναι μοιάζει να είναι απαρχαιωμένο και με ελλείψεις, φαίνεται όμως ότι το παιχνίδι δε το άφησαν στην τύχη του και πήρε ουσιαστικά πατς … για εμένα το μεγάλο στοίχημα είναι το dlc και τι μπορούν να διορθώσουν μέχρι τότε, έχει ωραία βάση για να γίνουν μεγάλα πράγματα και είναι στο χέρι τους πως θα το χειριστούν …

αν βγάλει πάντως κανένα γίγαντα dlc με ουσιαστικές βελτιώσεις μια χαρά θα αρχίσουν να ασχολούνται οι mods… 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Πέρα του τρολλ το starfield έχει κλείσει μερικούς μήνες.. πολλοί ξενερώσαν γιατί είχαν αλλά πράγματα στο μυαλό τους (και εγώ) και άλλο τους ήρθε … ναι μοιάζει να είναι απαρχαιωμένο και με ελλείψεις, φαίνεται όμως ότι το παιχνίδι δε το άφησαν στην τύχη του και πήρε ουσιαστικά πατς … για εμένα το μεγάλο στοίχημα είναι το dlc και τι μπορούν να διορθώσουν μέχρι τότε, έχει ωραία βάση για να γίνουν μεγάλα πράγματα και είναι στο χέρι τους πως θα το χειριστούν …

αν βγάλει πάντως κανένα γίγαντα dlc με ουσιαστικές βελτιώσεις μια χαρά θα αρχίσουν να ασχολούνται οι mods… 

Το κάνει αυτό η Bethesda όμως; Εννοώ βγάζει patches που αλλάζουν βασικά στοιχεία του game ώστε να το βελτιώσουν σαν game και όχι απλά να το διορθώσουν; Μέχρι στιγμής έχουν βάλει πράγματα που έπρεπε να ήταν από την πρώτη μέρα.

Και το λέω γιατί έχω παίξει το Fallout 4. Tο αστείο είναι ότι το Witcher 3 βγήκε μερικούς μήνες πιο πριν και φυσικά είναι άπειρα καλύτερο σε όλα (ακόμη και πριν το next gen patch). To Fallout το έπαιξα πέρυσι και μοιάζει σαν game του 2010 και όχι του 2015 που βγήκε (και δεν εννοώ στα γραφικά μόνο αλλά γενικά σαν game).

H ερώτηση είναι επειδή δεν είχα παίξει το Fallout απ' την αρχή, έτσι ήταν και στην αρχή ή έχουν διορθώσει και πράγματα; Και δεν μιλάω για bugs και τέτοια αλλά πιο gameplay-ικα πράγματα.

Γενικά τα games της bethesda είναι, for a lack of a better word, περιεργα. Δεν ξέρω μου βγάζουν κάτι άβολο, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Είναι τα animations, τα δεκάδες loading, η κάμερα όταν μιλάς στον npc, ο τρόπος που κρατάει το όπλο; Δεν ξέρω κάτι δεν μου κάθεται καλά. Και όχι σε σύγκριση με σύχρονα games αλλά και με παλιότερα. Φταίει που έχουν την ίδια μηχανή 50 χρόνια; Δεν ξέρω.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το F4 ήταν το μόνο γκειμ που έχω κάνει πρεορντερ. Όπως άνοιξε 30 λεπτά έπαιξα βγήκα και το έπιασα μετά από ένα+ χρόνο και έχω ρίξει άπειρες ώρες.

Πήρε κάτι πατς αλλά όχι τίποτα τρελό, εδώ ακόμη περιμένουμε το νεξτ τζεν του.

Αλλά κανόνας δεν παίζεις ούτε το Φ4 χωρίς κάνα 600+ μοντ. Το μόνο πρόβλημα στα γκειμς τους είναι το λοαντινγκ. Οκ στο Φ4 δεν είναι και τόσο χάλια όσο το σταρφιλτ και ας κάνει κάτι δευτερόλεπτα με SSD-NVME.

Τα γραφικά ακόμη και το στόρι εμένα δε μ ενδιαφέρει τόσο πολύ(σε λογικά πλαίσια πάντα) στου τοντ τα παιχνίδια.

Εντιτ.Το πρόβλημα πχ με τα fps drop στο κέντρο τις πόλης του Φ4 δε διορθώθηκε ποτέ.

Επεξ/σία από Aris-leme
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Αφού όλα τα games της Bethesda χρειάζονται mods γιατί υπάρχει τόσος κόσμος που πέφτει στα γόνατα για αυτή την εταιρεία; Έφτιαξε το όνομα λόγω του Skyrim και έκτοτε όλοι κάνουν τα στραβα ματια τις μακακίες τους;

7 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Πήρε κάτι πατς αλλά όχι τίποτα τρελό, εδώ ακόμη περιμένουμε το νεξτ τζεν του.

Άρα γιατί περιμένουμε κάτι περισσότερο πέρα από τα αυτονόητα bug fixes; Τα συνεχή loading screens θα διορθωθούν; Οι απίστευτα βαρετοί companions; Οι κατά 90% βαρετοί διάλογοι; Το οκ-ish combat; Οι πανηλίθιοι ΑΙ; κτλ.

Και το λέω εγώ που λατρεύω Open Worlds. Που ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα με τα loading screens κτλ. Αλλά αυτά που πρέπει να κάνει σωστά τα κάνει όσον αφορά το gameplay. Σίγουρα δεν είναι τέλειο αλλά κατά τη γνώμη μου πολύ ανώτερο. Και το είχα παίξει και εκείνο από day 1.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Αφού όλα τα games της Bethesda χρειάζονται mods γιατί υπάρχει τόσος κόσμος που πέφτει στα γόνατα για αυτή την εταιρεία; Έφτιαξε το όνομα λόγω του Skyrim και έκτοτε όλοι κάνουν τα στραβα ματια τις μακακίες τους;

Φολ άουτ 4 και Skyrim. Τα παλιά ελντερ σκρολς δεν τα έλεγες και τεράστια επιτυχία.. Δεν κάνει κανείς τα στραβα ματια. Που και που αλληθωριζουμε.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...