just_a_dude Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε αδερφέ μου σιγά μη δώσουμε και λογαριασμό που θα κάτσουμε να παίξουμε την παιχνιδάρα!!! απόλαυσε και άσε τον μυθοπλάστη και τον Γιάννη να λένε τα δικά τους παίζεις ακόμη ή σταμάτησες; Γενικά πως σου είχε φανεί; Δεν θυμάμαι αν σε έχω ρωτήσει ποτέ στα σοβαρά, χαχαχα Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από just_a_dude
Mythoplasths Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε σοβαρά τώρα, παίζεις ακόμη ή σταμάτησες; Γενικά πως σου είχε φανεί; Δεν θυμάμαι αν σε έχω ρωτήσει ποτέ στα σοβαρά, χαχαχα Τι λες μωρέ και εσύ χαχαχα α α κλαίω από τα γέλια. Άσε τους ανθρώπους να γουστάρουν. Παλιό τετι μπόι.
Tambas91 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε Σωστός. Ο κάθενας πράττει όπως γουστάρει Δίκιο έχει. Στην τελική ας μην έκανα σαν 12 χρόνο και ας περίμενα λίγο να γειά κάνα ρεβιου στο νετ να έχω ποιο καθαρή εικόνα τι σκατα είναι η δεν είναι. Εγώ με την μπεθεσντα τα έχω όχι με τον κόσμο... Το fordident west ν ρε φίλε!!!!!!!! Επεξα το πρώτο... ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ Επεξα και λίγο το δυο στο πσ5 του ανηψιου. Αλλά το σταμάτησα στην αρχή να το παίξω στο pc όταν βγει να γουστάρω σας πειράζω αδερφέ μου μυθοπλάστη και ας είστε αρνητές starfield 12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε παίζεις ακόμη ή σταμάτησες; Γενικά πως σου είχε φανεί; Δεν θυμάμαι αν σε έχω ρωτήσει ποτέ στα σοβαρά, χαχαχα παίζω όλη μέρα κάθε μέρα δε μπορώ να σταματήσω.. ο κόσμος του με έχει συνεπάρει, η μαγεία του είναι απαράμιλλη!!! δε θέλω να τελειώσει ποτε και όταν το τερματίσω θα το αρχίσω πάλι απ την αρχή Spoiler το έχω αφήσει (20 ώρες έχω παίξει) μέχρι να γίνει κανονικό παιχνίδι να βγει και το dlc... από αυτό που είδα θα του έβαζα 6,5 άμα είχε καλο AI ένα 7 1
just_a_dude Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Tambas91 είπε Απόκρυψη περιεχομένων το έχω αφήσει (20 ώρες έχω παίξει) μέχρι να γίνει κανονικό παιχνίδι να βγει και το dlc... από αυτό που είδα θα του έβαζα 6,5 άμα είχε καλο AI ένα 7 εγώ έχω παίξει 38 ώρες, αλλά κατά τα άλλα εγώ είμαι ο χέιτερ ε;;; χαχαχ ναι 6, βαριά 7 θα έβαζα και εγώ στην κατάσταση που είναι τώρα.
Mythoplasths Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε εγώ έχω παίξει 38 ώρες, αλλά κατά τα άλλα εγώ είμαι ο χέιτερ ε;;; χαχαχ ναι 6, βαριά 7 θα έβαζα και εγώ στην κατάσταση που είναι τώρα. Ούτε 3... Και όχι γιατί έχει οποία μπαγκ... Χεστηκ@.. ΌΧΙ γιατί δεν βγάζει 34578 fps. Και με τα 55-65 που είχα στα 1080 ουλτρα πένα ήταν. Όχι γιατί έχει χαζό ΑΙ αυτό το φτιάχνεις με Μοντ. 3000 υπάρχουν στο σκυριμ. Όχι γιατί δεν είχε λουσατα γραφικά. Ελιωνα στο minecraft και στο 7 days To die ωποτε τα γραφικά δεν ήταν θέμα για εμένα..Εμενα ( ναι προσωπικά ο ceo της μπεθεσντα με είχε πάρει τηλ) και μ είχε υποσχεθεί διαστημικά ταξίδια.. Που είναι; να τα... Από εκεί και πέρα.... Ότι και να βάλουν ότι και να κάνουν.. Θα κλαίω τα 70 ευροπουλακια και ότι έκανα αναβάθμιση 700 ευρώ στον υπολογιστή για να ξανά παίζω.. Σκυριμ... Με για μου Καλοφόρετο το παλτό μύθο... . 1
just_a_dude Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Ναι space travel δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί, απάτη της Bethesda. Ούτε καν open world δεν το λες το game. 2
Mythoplasths Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ναι space travel δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί, απάτη της Bethesda. Ούτε καν open world δεν το λες το game. Από εδώ και πέρα.. Γυρνάω στο παλιό μου σύστημα.. Αφού αυτοί κόψανε τα ντεμο.. Τορεντ.. Δοκιμή. Και αν αξίζει το τομάρι του το 60 ρι 70 αρι καλός.. Δεν; δεν τρέχει και κάστανο...
just_a_dude Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έπεσαν στην παγίδα του biggest/more is better, και άρχισαν τις αηδίες για "1000 planets", "you can explore every planet" κτλ, κτλ οπότε για να υλοποιηθεί όλο αυτό ο μόνος τρόπος είναι procedural. Με το χέρι θα τους έπαιρνε 50 χρόνια. Έπρεπε να είχαν φτιάξει ένα μεγάλο Outer Worlds με 4-5 συστήματα από 7-8 πλανήτες το καθένα, με handcrafted assets, που σιγά σιγά θα τους επισκεφτείς όσο προχωράς το story. Καλύτερη μηχανή ώστε να έχει loading μόνο όταν αλλάζεις πλανήτη, ωραίοι διάλογοι, ένα serviceable main story και όχι αυτό το χάλι και θα ήταν κομπλέ. Έπρεπε να το έδιναν στην Obsidian και θα έφτιαχνε παιχνιδάρα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από just_a_dude 3
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Το starfield patch είναι για όλους διαθέσιμο. STARFIELD UPDATE 1.9.51.0 NOTES – JANUARY 30, 2024 2 1
dalan2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων εγινε ακομα καλυτερο...ειναι μονο δικη του η κορυφη!!!!!!!! 1 1
zvarthangalos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 'Οταν και άν προσθέσουν κάποιο όχημα για να μπορείς να κάνεις περιπλάνηση στο μεγάλο update που ανακοίνωσαν τότε ίσως να ξανά ασχοληθούμε.
dalan2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου @Mythoplasthsτο λατρευω το παιχνιδι αληθεια.αλλα ειχαν μια τεραστια ευκαιρια να κανουν κατι μοναδικο και το ελουσαν και μαζι με τον @xtrmsnprτο εχω γυρισει λιγο στην πλακα 2
Tambas91 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, dalan2007 είπε @Mythoplasthsτο λατρευω το παιχνιδι αληθεια.αλλα ειχαν μια τεραστια ευκαιρια να κανουν κατι μοναδικο και το ελουσαν και μαζι με τον @xtrmsnprτο εχω γυρισει λιγο στην πλακα Μη σου κάνει bullying ο μυθοπλάστης το community starfield είμαστε ενωμένο σαν μια γροθιά 1
just_a_dude Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, dalan2007 είπε @Mythoplasthsτο λατρευω το παιχνιδι αληθεια.αλλα ειχαν μια τεραστια ευκαιρια να κανουν κατι μοναδικο και το ελουσαν και μαζι με τον @xtrmsnprτο εχω γυρισει λιγο στην πλακα αυτό 1
valantis123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Κάθεστε και κρατάτε το θέμα στην πρώτη σελίδα, λέω ας διαβάσω να δω μην έγινε κάτι.... και κατευθείαν λέω τι το θελα πάλι οι ίδιοι!! 😆 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα