Aris-leme Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ε bug fixes δηλαδή κατά 90%. Καλοδεχούμενα και αυτά φυσικά αλλά ένα rover βρε παιδιά, ένα moon buggy, κάτι. Game με διάστημα είναι. Κρίμας... Τι μπαγκι κτλ ζητάτε. Υπάρχουν ήδη κορυφαία μοντ Spoiler https://www.nexusmods.com/starfield/mods/8100 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από Aris-leme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 51 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ε bug fixes δηλαδή κατά 90%. Καλοδεχούμενα και αυτά φυσικά αλλά ένα rover βρε παιδιά, ένα moon buggy, κάτι. Game με διάστημα είναι. Κρίμας... Εδώ δεν βάλανε Διάστημα.. Εσύ μπαγκυ θες... Όπως λέει και ο λαός Εδώ γ@μ...χχχ αρσενικούς και εμείς γυρεύουμε νύφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου ένας mod να μαζέψει τα hateράκια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε ένας mod να μαζέψει τα hateράκια... σοβαρά θα το αγοράσω όταν πέσει η τιμή πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, just_a_dude είπε σοβαρά θα το αγοράσω όταν πέσει η τιμή πάντως. περίμενε να δεις το dlc τι θα λέει.. μέχρι τότε θα έχει πέσει κιόλας έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου με το elden ring θα βγούν και αλλα ωραία παιχνίδια μέχρι τότε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε περίμενε να δεις το dlc τι θα λέει.. μέχρι τότε θα έχει πέσει κιόλας έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου με το elden ring θα βγούν και αλλα ωραία παιχνίδια μέχρι τότε Καλά ναι σίγουρα, ειδικά με το Elden Ring και έρχεται και το Forbidden West. Πάντως το Starfield πάρα τα θέματα του θα ήθελα να το πάρω γιατί μου αρέσει το είδος. Πάντα έχω 1-2 open world εγκατεστημένα και παίζω που και που στο χαλαρό. Side quests από εδώ και από εκεί. Γιατί καμιά φορά βαριέμαι να πρέπει να προσέχω το story ενός linear και απλά χαζεύω στα open world 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Βγήκε σε beta το patch... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Εφτασαν τα παιχνιδια να εχουν και beta patches. Noice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Και τα δύο λεπτά μου για το παιχνίδι Ναι έχει πολλά θέματα και το έχουμε υπεραναλυσει Αλλά προσωπικά το έχω βρει το τρόπο να το ευχαριστιεμαι. Παίζω κάνα δίωρο χαλαρό όταν γυρίζω από την δουλειά ίσα να με χαλαρώσει Ίσως δεν είναι και δεν θα γίνει αυτό που περιμέναμε.αλλα δεν είναι του πεταματου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, dalan2007 είπε Αλλά προσωπικά το έχω βρει το τρόπο να το ευχαριστιεμαι. αδερφέ μου σιγά μη δώσουμε και λογαριασμό που θα κάτσουμε να παίξουμε την παιχνιδάρα!!! απόλαυσε και άσε τον μυθοπλάστη και τον Γιάννη να λένε τα δικά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Χαχαχα μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά άσε τους που έχουν ηρεμήσει 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, dalan2007 είπε Χαχαχα μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά άσε τους που έχουν ηρεμήσει 😂😂😂 Εδω ο tambas να ριχνει λιγο λαδακι στη φωτια. Για το λιγο λεμε τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Εποχές cyberpunk μου θυμίζει αυτό 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε αδερφέ μου σιγά μη δώσουμε και λογαριασμό που θα κάτσουμε να παίξουμε την παιχνιδάρα!!! απόλαυσε και άσε τον μυθοπλάστη και τον Γιάννη να λένε τα δικά τους Σωστός. Ο κάθενας πράττει όπως γουστάρει 1 ώρα πριν, dalan2007 είπε Χαχαχα μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά άσε τους που έχουν ηρεμήσει 😂😂😂 Δίκιο έχει. Στην τελική ας μην έκανα σαν 12 χρόνο και ας περίμενα λίγο να γειά κάνα ρεβιου στο νετ να έχω ποιο καθαρή εικόνα τι σκατα είναι η δεν είναι. Εγώ με την μπεθεσντα τα έχω όχι με τον κόσμο... 21 ώρες πριν, just_a_dude είπε Καλά ναι σίγουρα, ειδικά με το Elden Ring και έρχεται και το Forbidden West. Πάντως το Starfield πάρα τα θέματα του θα ήθελα να το πάρω γιατί μου αρέσει το είδος. Πάντα έχω 1-2 open world εγκατεστημένα και παίζω που και που στο χαλαρό. Side quests από εδώ και από εκεί. Γιατί καμιά φορά βαριέμαι να πρέπει να προσέχω το story ενός linear και απλά χαζεύω στα open world Το fordident west ν ρε φίλε!!!!!!!! Επεξα το πρώτο... ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ Επεξα και λίγο το δυο στο πσ5 του ανηψιου. Αλλά το σταμάτησα στην αρχή να το παίξω στο pc όταν βγει να γουστάρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα