Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο με mod packs σώζεσαι που έχουν γίνει tested, εφόσον φυσικά σου επιτρέπει το pack να αφαιρέσεις ότι δεν θες, αλλα και πάλι αμφιβάλλω ποσο θα ασχοληθούν οι modders να φτιάξουν τέτοια packs για το συγκεκριμένο game.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και το κυριότερο είναι ότι τα mods δεν μπορούν να διορθώσουν τις παθογένειες του game που είναι πρακτικά limitations του engine. Άντε να σου δώσουν κάποια quality of life improvements (map, inventory manager και άλλα παρόμοια), άντε μερικά νέα όπλα και μερικά νέα assets. Πόσα όμως; Ο κόσμος είναι τεράστιος, συνεχώς θα συναντάς τα ίδια και τα ίδια.

Θα έπρεπε να πάνε σε συνταγή Outer Worlds, με μερικούς hand-built πλανήτες ή ξέρω ΄γω 4-5 ηλιακά συστήματα, καλύτερο main story και μια χαρά. Θα ήταν πολύ καλύτερο. Αλλά το 1000 planets πουλάει pre-orders..

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μονο με mod packs σώζεσαι που έχουν γίνει tested, εφόσον φυσικά σου επιτρέπει το pack να αφαιρέσεις ότι δεν θες, αλλα και πάλι αμφιβάλλω ποσο θα ασχοληθούν οι modders να φτιάξουν τέτοια packs για το συγκεκριμένο game.

Σύνηθες είναι να βγάζουν Μοντ για παιχνίδια που παιζει ο κόσμος πολύ. Και πότε σχεδόν το αντίθετο. Το λογικό δλδ. Αλλά και Μοντ να βγουν . Επιδερμίκες αλλαγές κάνουν. Ποτέ δεν αλλάζουν τον πύρινα του παιχνιδιού ( χωρίς να είμαι μηχ σε λογισμικό) μπωρει να λέω και μαλακιες. Από την οποία έμπειρια έχω από φαλ οουτ και ολντριμ με vortex από το νέξους 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς, όσο και να το μοντάρουν δεν αλλάζει κάτι. Όλα τα μπεθεστα τα έχω με χιλιάδες μοντ και τ απολαμβάνεις ακόμη και αν δεν ασχολείσαι καθόλου με το στόρι. Κάνεις κάνα σαιτκουεστ εξπλορεσιον κτλ

Ε στο σταρφιλτ τι εξπλορεσιον να κανω?? Ούτε καν του φολαουτ το base build δεν έχει που έφαγα κάτι ώρες για πλάκα.

Πάντως, με τα κολεκτιον είναι πολύ απλά τα πράγματα, ναι μπορεί να μην έχει όλα τα μοντ που γουστάρει κάποιος ή αν βάλεις κάτι να έχεις ψάξε τι φταίει, αλλά με ένα κλικ κάνεις εγκατάσταση με ένα κλικ απντειτ και δεν ασχολείσαι. Βρήκα την υγειά μου.

Οκ με συνδρομή στο νέξους είναι έτσι απλά χωρίς θέλει πολλά κλικ🙃

Εντιτ ποιο κουραστικές αποστολές σε παιχνίδι δε νομίζω να έχω ξαναδεί. Μπορεί να φταίω εγώ αλλά ακόμη και αυτόν που πρέπει να βρεις να σου δώσει την αποστολή τον ψάχνεις μέσα στα μενού. Οκ ένα παιχνίδι θέλω να παίξω όχι να λύσω το μεσανατολικό.

Επεξ/σία από Aris-leme
  • Like 2
Δημοσ.

Τώρα που μεγάλωσα τα παιχνίδια αγγαρεία απλά τα κάνω uninstall και 9 στις 10 φορές δεν ξανά ασχολούμαι. Το συγκεκριμένο είναι ο ορισμός του παιχνιδιού αγγαρεία για μένα. 

Ο αυτοθαυμασμός τους απλά για γέλια και εκνευρισμό. 

• Like 8
Δημοσ.

Η αγγαρεία ισχύει δυστυχώς. Και το διάστημα έχει τόσο potential να φτιάξεις ένα καλό game, κρίμα.

Πάντως έχω περιέργεια να δω τι θα είναι αυτό το "new ways to travel". Δεν πιστεύω ότι θα είναι rovers, καλά για atmospheric flight δεν το συζητάω καν. Ίσως να είναι κάτι ξενέρωτο του στυλ, συγκοινωνία από ένα μέρος του πλανήτη στο άλλο ή κάτι τέτοιο, που 1000% πάλι fast travel θα είναι στην ουσία, όπως το μετρό στην Atlantic city.

• Like 2
Δημοσ.

Να πω την προσωπική μου ελπίδα?

Και το fallout 76 όταν κυκλοφόρησε ήταν τρισαθλιο και έστρωσε παρά πολύ

Ας έχουμε μια ελπίδα 🙏🙏

Δημοσ.

Το θέμα είναι και η φύση του τι πρέπει να διορθωθεί. Αν είναι bugs και performance και τέτοια, φτιάχνεται. Αν όμως πρέπει να αλλάξεις την μηχανή για να προσθέσεις πράγματα, ε δεν παίζει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο ντουλάπι και σ ένα χρόνο ίσως είναι οκ. Εδώ το CP77 τους πήρε μόλις 3 χρόνια η μπεθεσντα δε θα το κάνει. Το μοναδικό γκειμ που έκανα πρεορντερ το fallout4 είχα παίξει κάνα 30λεπτά μόλις βγήκε και το ξαναέπαιξα μετά από κάνα χρόνο.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις τερμάτισα Guardians of the Galaxy, δώρο της EPIC, να είναι καλά οι άνθρωποι.

And guess what ; Μπορείς να προσγειωθείς σε πλανήτη και μάλιστα ενώ το Milano spacecraft κινείται!!!

Ακούς Bethesda με τις τραγικές σου επιλογές;;;

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Zus είπε

Μόλις τερμάτισα Guardians of the Galaxy, δώρο της EPIC, να είναι καλά οι άνθρωποι.

And guess what ; Μπορείς να προσγειωθείς σε πλανήτη και μάλιστα ενώ το Milano spacecraft κινείται!!!

Ακούς Bethesda με τις τραγικές σου επιλογές;;;

Χαργτγουερ λιμιτεσιον είπαν οι τις μπεθεσντα..... 😛

Δημοσ.
17 hours ago, Mythoplasths said:

Χαργτγουερ λιμιτεσιον είπαν οι τις μπεθεσντα..... 😛

Επίσης ήταν η πρώτη εταιρία που προέτρεψε τον κόσμο επίσημα να τρέξει να αναβαθμίσει για να παίξει το παιχνιδι τους. 

Πρωτάκουστο! 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, seithan είπε

Επίσης ήταν η πρώτη εταιρία που προέτρεψε τον κόσμο επίσημα να τρέξει να αναβαθμίσει για να παίξει το παιχνιδι τους. 

Πρωτάκουστο! 

Το ξέρω...ζητούσαν να έχεις υλικό 2 ετών για παιχνίδι με χαρακτηριστικά 20 ετιας.... Αμέ. Ινοβεσιον.. Α ξέχασα έχει 4κ τεξτουρ θα είναι καλό.... Εγώ παντος το σανό μου δεν το ξανά τρώω... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...