Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Balantakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οποποποπο 💦💦💦 μπράβο στο nyvgcc που αναγνώρισε την αξία του παιχνιδαρου και δώρισε απλόχερα όλα αυτά τα βραβεία στο αριστούργημα χωρίς να χρηματίζεται όπως άλλοι οργανισμοί σε αλλά events … εύγε . Ίσως υπάρχει ακόμα ελπίδα σε τούτων δα τον κόσμο …

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν πέσει γύρω στο 20αρικο, δεν θα είναι άσχημο. Δεν είναι και χάλια το game, απλά μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο, και όσο να 'ναι θα βελτιωθεί με τον καιρό. Καλά αυτό με τα nominations είναι σίγουρα troll votes.

Επεξ/σία από just_a_dude

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα πει όταν βγήκε ότι μετά από έναν χρόνο  θα το έχουν παρατήσει άπαντες( στο ίδιο νήμα είναι εδώ) ... Έπεσα έξω... Στο 6 μηνο τελικά. Να ζήσουμε να το θυμομαστε.. Νοτ.. 

Επεξ/σία από Mythoplasths

Να βάλω και εγώ τα 2 cents μου.

Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι δυσκολεύεται να σε κρατήσει στον κόσμο του και χρειάζεται πραγματική προσπάθεια από τον gamer για να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του.

Το ξεκίνησα με πολύ ενθουσιασμό, έπαιξα μπόλικες ώρες, αποπήρα και κάποιους συμφορουμίτες που βιάστηκαν να κράξουν το παιχνίδι, αλλά στο τέλος έφτασα να σκέφτομαι πόσο πολύ καλύτερα περνούσα με το Outer Worlds.

Μετα λύπης σταμάτησα το Starfield.

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πρώτες 15, το πολύ 20, ώρες κυλάνε ωραία ειδικά αν είσαι space geek. Αλλά μετά που πλέον αρχίζεις να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια assets, finita la musica passato la fiesta. Κάποια side quests είναι καλά και μπορούν να σε κρατήσουν αλλά 50 ευρώ για side quests δεν τα δίνεις ούτε μια στο εκατομμύριο. Αν κάποιος έχει game pass άντε ΄ντάξει παίζεις που και που.

To Outer Worlds σπέρνει συγκριτικά, ειδικά τα DLC που παίζω τώρα.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2

12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Οι πρώτες 15, το πολύ 20, ώρες κυλάνε ωραία ειδικά αν είσαι space geek. Αλλά μετά που πλέον αρχίζεις να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια assets, finita la musica passato la fiesta. Κάποια side quests είναι καλά και μπορούν να σε κρατήσουν αλλά 50 ευρώ για side quests δεν τα δίνεις ούτε μια στο εκατομμύριο. Αν κάποιος έχει game pass άντε ΄ντάξει παίζεις που και που.

To Outer Worlds σπέρνει συγκριτικά, ειδικά τα DLC που παίζω τώρα.

Αν είσαι σπεις γκικ που λες, το σταρ φιλντ είναι αστείο.... Δεν έχει καν Διάστημα ρε αδερφέ... Άπειρα τελεπορτ σε φούσκες 

• Like 2

1 λεπτό πριν, Mythoplasths είπε

Αν είσαι σπεις γκικ που λες, το σταρ φιλντ είναι αστείο.... Δεν έχει καν Διάστημα ρε αδερφέ... Άπειρα τελεπορτ σε φούσκες 

Ε 'νταξει ναι, απλά τις πρώτες ώρες νιώθεις αυτό το "δέος" που περπατάς σε πλανήτες, την διαφορά στην βαρύτητα, την στολή αστροναύτη, και όλα αυτά τα ωραία. Αλλά αυτό σβήνει γρήγορα.

• Like 2

Τα τελευταία posts είναι ακριβώς η αίσθηση που σου αφήνει το παιχνίδι! Θα δοκιμάσω - όταν βρεθεί χρόνος - και το Outer Worlds να κάνω μία σύγκριση.

2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Δεν είναι και χάλια το game, απλά μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο, και όσο να 'ναι θα βελτιωθεί με τον καιρό.

Και εγώ έτσι πίστευα ότι μετά από κάνα χρόνο με όλα τα dlc και mods θα έλεγε, αλλα βλέπω ότι και οι modders αρχίζουν να το παρατάνε. Επίσης δεν ξέρω άμα έχω πια την αντοχή να research mods για μέρες. Το άφησα λίγο πιο μετά που φτάνεις New Atlantis. Έχει περάσει ένας μηνας. Αμφιβάλλω να το ξανά ανοίξω ποτε.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Και εγώ έτσι πίστευα ότι μετά από κάνα χρόνο με όλα τα dlc και mods θα έλεγε, αλλα βλέπω ότι και οι modders αρχίζουν να το παρατάνε. Επίσης δεν ξέρω άμα έχω πια την αντοχή να research mods για μέρες. Το άφησα λίγο πιο μετά που φτάνεις New Atlantis. Έχει περάσει ένας μηνας. Αμφιβάλλω να το ξανά ανοίξω ποτε.

Ναι και εγώ με mods δεν ασχολούμαι. Πιο πολύ αναφερόμουν σε updates που θα φέρει η Bethesda σιγά σιγά.

Βαριέμαι κάθε φορά που έχει κάποιο patch να ψάχνω ποια mods έχουν χαλάσει, κτλ και επίσης για game που υποτίθεται ενθαρρύνει την χρήση mods είναι λίγο troublesome στο πως τα εγκαθιστάς. Στο CP77 έχει ένα φάκελο mods μέσα στα αρχεία του game, πετάς όλα τα mods εκεί μέσα και τέλος.

Στο Starfield άλλα mods μπαίνουν χύμα στον φάκελο με το .exe, άλλα μπαίνουν στο My Documents/Starfield, άλλα θέλουν sciptακια. E καλό Πάσχα. Και όταν θες να σβήσεις ένα mod αντε βρες τώρα που είναι όλα τα αρχεία. Σίγουρα θα γίνεται και με mod manager, δοκίμασα, αλλά και πάλι δεν ήταν τόσο straightforward όσο θα ήθελα και βαρέθηκα να ασχοληθώ.

Ας βάλουν έναν φάκελο mods να τελειώνουμε.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2

18 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ναι και εγώ με mods δεν ασχολούμαι. Πιο πολύ αναφερόμουν σε updates που θα φέρει η Bethesda σιγά σιγά.

Βαριέμαι κάθε φορά που έχει κάποιο patch να ψάχνω ποια mods έχουν χαλάσει, κτλ και επίσης για game που υποτίθεται ενθαρρύνει την χρήση mods είναι λίγο troublesome στο πως τα εγκαθιστάς. Στο CP77 έχει ένα φάκελο mods μέσα στα αρχεία του game, πετάς όλα τα mods εκεί μέσα και τέλος.

Στο Starfield άλλα mods μπαίνουν χύμα στον φάκελο με το .exe, άλλα μπαίνουν στο My Documents/Starfield, άλλα θέλουν sciptακια. E καλό Πάσχα. Και όταν θες να σβήσεις ένα mod αντε βρες τώρα που είναι όλα τα αρχεία. Σίγουρα θα γίνεται και με mod manager, δοκίμασα, αλλά και πάλι δεν ήταν τόσο straightforward όσο θα ήθελα και βαρέθηκα να ασχοληθώ.

Vortex βοηθάει για Μοντ. Nexus σίτε. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Με manager είναι ok (όπως είπε ο φίλος παραπάνω), το θέμα είναι το compatibility μεταξύ mods, που πολλές φορες πρέπει να διαβάσεις όλο τα forum posts για να βγάλεις άκρη και να βρείς patch. Επίσης χαλαρά κάποια mods μπορεί να σου crash το game, οποτε ξανά από την αρχή τι φτάει. Γενικά θέλει να ασχοληθείς μερικές μέρες άμα έχεις σκοπό να βάλεις mods. I'm too old for this shit, so fuck this game. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πάλι με mod managers είναι κάπως μπλέξιμο και που ξέρεις ένα πρωί αν ο dev του manager ξυπνήσει και σταματήσει το support.

Στο Euro Truck Sim 2 που είναι ένα game που βάζεις άπειρα mods, οι devs σου έχουν 2 επιλογές. Φάκελο mod στο My Documents και το κάθε mod είναι το δικό του zip αρχείο, οπότε ξέρεις τι έχεις και που και δεν ανακατεύεις το install folder του game, και η άλλη επιλογή είναι μέσω Steam Workshop που είναι ακόμη πιο εύκολο. Και μέσα στο game έχουν φτιάξει mod manager που ενεργοποιείς και απενεργοποιείς τα mods και μάλιστα σου λέει αν το mod είναι compatible με την έκδοση του game.

Και η εταιρεία που φτιάχνει το Euro Truck είναι απείρως μικρότερη από την Bethesda, και επίσης το game βγήκε πριν 3000 χρόνια. Θα έπρεπε στο Starfield να έχουν έναν τρόπο που να μην είναι τσαπατσούλικος.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1

4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Με manager είναι ok (όπως είπε ο φίλος παραπάνω), το θέμα είναι το compatibility μεταξύ mods, που πολλές φορες πρέπει να διαβάσεις όλο τα forum posts για να βγάλεις άκρη και να βρείς patch. Επίσης χαλαρά κάποια mods μπορεί να σου crash το game, οποτε ξανά από την αρχή τι φτάει. Γενικά θέλει να ασχοληθείς μερικές μέρες άμα έχεις σκοπό να βάλεις mods. I'm too old for this shit, so fuck this game. :P

Το ποιο συχνό φαινόμενο είναι η ασυμβατότητα μεταξύ δύο ή παραπάνω Μοντ μεταξύ τους. Γιατί τα δοκιμάζουν σε βανιλα παιχνίδι. Μόνο όταν δύο Μοντ είναι τόσο διμοφιλεις που βγάζουν πάτς ώστε να δουλεύουν μαζί... Χ@σε ψηλά και αγναντευε.. Έχω κάψει το μυαλό μου στο σκυριμ με τα Μοντ... Πίκρα... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...