Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ποιος νοιάζεται για ένα SP παιχνίδι αν θα παίξει πιο νωρίς ή πιο μετά. Το ίδιο πράγμα θα είναι. Το μόνο θετικό της premium είναι το expansion που δίνει μαζί όταν και αν βγει.

Εγώ δεν βλέπω κανένα θετικό. Οποιος έχει υπομονή περιμένει να βγούνε patches και να το αγοράσει στα μισά λεφτά.

Τώρα άμα όντως αληθεύουν τα παραπάνω και όντως η Bethesda αποφάσισε να κάνει σωστό launch για πρώτη φορα μετά από δεκαετίες, ok, θα το αγοράσω, αλλα και πάλι θα το αφήσω να ωριμάσει.

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα να ετοιμαζόμαστε εμείς οι premium όσο οι απλοί θα μας χαζεύουν στο you tube και θα περιμένουν το patch που θα τα φτιάξει όλα.. 

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, optimus prime said:

Έλα να ετοιμαζόμαστε εμείς οι premium όσο οι απλοί θα μας χαζεύουν στο you tube και θα περιμένουν το patch που θα τα φτιάξει όλα.. 

Εάν είναι τόσο καλό, αναπάσα στιγμή το αγοράζω, σωστά;

Τον beta tester όμως θα αφήσω να τον κάνουν άλλοι μέχρι να βγούν τα review καλού-κακού όμως!

Και γι'αυτό τον λόγο σε ευχαριστώ εκ' των προτέρων! 

❤️❤️❤️ 

Επεξ/σία από seithan
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, seithan said:

Εάν είναι τόσο καλό, αναπάσα στιγμή το αγοράζω, σωστά;

Τον beta tester όμως θα αφήσω να τον κάνουν άλλοι μέχρι να βγούν τα review καλού-κακού όμως!

Και γι'αυτό τον λόγο σε ευχαριστώ εκ' των προτέρων! 

❤️❤️❤️ 

Παρακαλώ φίλε,δεν κάνει τπτ...

Εγώ το παιχνίδι θα παιζω oσο εσύ θα περιμενεις reviewes γιατί από ότι κατάλαβα δεν μπορείς να λαβεις αποφαση χωρίς την βοήθεια του κοινού...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγώ το παιχνίδι θα παιζω oσο εσύ θα περιμενεις reviewes γιατί από ότι κατάλαβα δεν μπορείς να λαβεις αποφαση χωρίς την βοήθεια του κοινού...

Δεν είναι να αποφασίσει με την βοήθεια του κοινού, είναι να μην αγοράσει ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορέσει να το παίξει bugfree 6 μήνες μετά, το οποίο και στα γνωστά κλειδαδικα θα είναι αρκετά φθηνότερο. 

Καλώς το αγόρασες εσύ για day 1. Κάποιοι άλλοι την έχουμε πατήσει από trailer και gameplay videos (αυτό παει και εδώ) και από δηλώσεις των studio και community hype. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντα τα παιχνίδια θα έχουν bugs παιδιά..

Τα παίζουμε και με αυτά εκτος και εαν ειναι τοσο σοβαρα που μπλοκαρουν το progress.. 

Παιζω εγώ το God of war Raganarok στο ps5 κιόλας που μετά απο τόσο καιρό που κυκλοφόρησε έχει ακόμα bugs.

Η τριλογία του Mass Effect που βγήκε π.χ, οι devs διόρθωσαν πάνω από 10000 bugs που υπήρχαν στα αρχικά παιχνίδια.

Δλδ τα παιχνίδια αυτά τα παίζαμε τόσα χρόνια από την κυκλοφορία τους με όλα αυτά bugs.

Μας άρεσαν?

Ναι..

Τα παίξαμε ξανά και ξανά γιατί ήταν ωραία?

Ναι..

Να περιμένω μηνες τωρα για να παίξω ένα παιχνίδι που ξέρω ότι θα μου αρέσει αλλά θα έχει x bugs στο launch.

Όχι δεν θα περιμενω...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειπε οτι θα περιμενει κανεις με σταυρωμενα τα χερια να δει reviews παντως. Σιγουρα υπαρχει αρκετο υλικο για να παιχτει, οποτε το να περιμενει καποιος μονο καλο μπορει να ειναι για την τσεπη και την εμπειρια του. Οπως σωστα ειπαν, δεν ειναι και online οποτε δεν χρειαζεται και βιασυνη. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Πάντα τα παιχνίδια θα έχουν bugs παιδιά..

Τα παίζουμε και με αυτά εκτος και εαν ειναι τοσο σοβαρα που μπλοκαρουν το progress.. 

Παιζω εγώ το God of war Raganarok στο ps5 κιόλας που μετά απο τόσο καιρό που κυκλοφόρησε έχει ακόμα bugs.

Η τριλογία του Mass Effect που βγήκε π.χ, οι devs διόρθωσαν πάνω από 10000 bugs που υπήρχαν στα αρχικά παιχνίδια.

Δλδ τα παιχνίδια αυτά τα παίζαμε τόσα χρόνια από την κυκλοφορία τους με όλα αυτά bugs.

Μας άρεσαν?

Ναι..

Τα παίξαμε ξανά και ξανά γιατί ήταν ωραία?

Ναι..

Να περιμένω μηνες τωρα για να παίξω ένα παιχνίδι που ξέρω ότι θα μου αρέσει αλλά θα έχει x bugs στο launch.

Όχι δεν θα περιμενω...

Προφανώς για game breaking bugs λέμε ρε συ. Πχ o βασιλιάς cyberbug δε μπορούσε καν να τρέξει σωστά πουθενά στην αρχή, πόσο μάλλον στο ps4 που το τέντωσε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, optimus prime είπε

Συμφωνούμε αγαπητέ! Άλλωστε..

...η υπομονή είναι ένα φυτό που δεν αναπτύσσεται σε κάθε κήπο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Τεκαν. Στον άνθρωπο απάντησα τελείως απλά και λιτα. Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει αν θα βγει 1 ή 6, σα πληροφορία το έδωσα. Δε χρειάζεται να παραφράζουμε.

Ποιος νοιάζεται για ένα SP παιχνίδι αν θα παίξει πιο νωρίς ή πιο μετά. Το ίδιο πράγμα θα είναι. Το μόνο θετικό της premium είναι το expansion που δίνει μαζί όταν και αν βγει.

Ελπίζω να κατάλαβες την διάθεση μου για χιούμορ 😄 δεν το έγραψα ειρωνικά, κι εγώ πληροφορία έδωσα

χωρίς βέβαια να είμαι 100% σίγουρος.🙃

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Προφανώς για game breaking bugs λέμε ρε συ. Πχ o βασιλιάς cyberbug δε μπορούσε καν να τρέξει σωστά πουθενά στην αρχή, πόσο μάλλον στο ps4 που το τέντωσε.

Στο PC πάντως μόνο cosmetic ήταν τα bugs του CP77 ακόμη και στην αρχή. Εκτός βέβαια αν κάποιος περίμενε να το παίζει με κάποιον i3 που βρήκαν όταν ανοίξανε την σαρκοφάγο του Τουταγχαμών

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Στο PC πάντως μόνο cosmetic ήταν τα bugs του CP77 ακόμη και στην αρχή. Εκτός βέβαια αν κάποιος περίμενε να το παίζει με κάποιον i3 που βρήκαν όταν ανοίξανε την σαρκοφάγο του Τουταγχαμών

Έτσι στα γρήγορα μια λίστα, γιατί θυμάμαι παλιότερα μια μεγαλύτερη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...