Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Armoral είπε

Όχι φίλε, συγκρίνω δύο παιχνίδια για την εμπειρία που μου προσφέρουν, για το πόσο δουλεμένα είναι, για τα πάντα. Δεν υπάρχει δεν είναι ίδια παιχνίδια. Το Spiderman 2 δεν είναι το ίδιο καλό με το Baldur's Gate 3 πάει και τελείωσε. Δηλαδή πρέπει να είναι RPG και τα δύο για να συγκρίνουμε.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιον που δεν του αρέσει το CP2077 ξεκάθαρα και είναι απόλυτο δικαίωμα του αυτό ενώ του αρέσει το Starfield. Να σου πω κι εγώ βρήκα στοιχεία στο Starfield που μου έκαναν, αυτή η φολαουτίλα είναι που με κράτησε, μου θύμιζε πολύ τα παλιά παιχνίδια. Κατά τα άλλα όμως σαν παραγωγή παιχνιδιού απλά μέτρια. 10 χρόνια πίσω τουλάχιστον.

Και το Outer Worlds στο ίδιο στυλ είναι, κάποιες στιγμές σε πιάνει και μία βαρεμάρα με όσα έχεις να κάνεις, απλά όμως ανώτερο παιχνίδι.

ναι απαντούσα στο ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε CP77 και Starfield. Μια χαρά μπορούμε. 

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Δεν είναι κακό game όπως το Gollum π.χ. αλλά είναι τόοοοοοσο νερόβραστο, σαν να τρως βραστό κοτόπουλο χαχαχα. Άδειο, κενό, άνοστο.

εν μέρη σωστό αλλα αν στο κοτόπουλο βάλεις αλατάκι, πιπεράκι μια χαρά το τρως και είναι και νόστιμο... ναι μεν το starfield βγήκε ημιτελές σαν παιχνίδι και λογικό να έχεις περισσότερες απαιτήσεις αλλα σαν βάση έχει μεγάλο potential και όπως και τα fallouts σε κάνα χρόνο θα παίζεις άλλο παιχνίδι με τα mods...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε

εν μέρη σωστό αλλα αν στο κοτόπουλο βάλεις αλατάκι, πιπεράκι μια χαρά το τρως και είναι και νόστιμο... ναι μεν το starfield βγήκε ημιτελές σαν παιχνίδι και λογικό να έχεις περισσότερες απαιτήσεις αλλα σαν βάση έχει μεγάλο potential και όπως και τα fallouts σε κάνα χρόνο θα παίζεις άλλο παιχνίδι με τα mods...

οκ fair point αλλά τα 60 ευρώ τα θέλει η Bethesda, όχι οι modders. Και τι να σου κάνουν και τα mods; Μπορούν να κάνουν τους companions πιο ενδιαφέροντες; μπορούν να κάνουν τους χίλιους πλανήτες λιγότερο άδειους; Θέλω να πω τα mods είναι για να βελτιώνουν ένα κομμάτι, τοπικά. Μπορούν όμως να αλλάξουν τον πυρήνα του game; Τι να πω, μακάρι. Πάντως διαβάζω ότι μεγάλοι modders θα σταματήσουν να ασχολούνται με το starfield.

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

οκ fair point αλλά τα 60 ευρώ τα θέλει η Bethesda, όχι οι modders. Και τι να σου κάνουν και τα mods; Μπορούν να κάνουν τους companions πιο ενδιαφέροντες; μπορούν να κάνουν τους χίλιους πλανήτες λιγότερο άδειους; Θέλω να πω τα mods είναι για να βελτιώνουν ένα κομμάτι, τοπικά. Μπορούν όμως να αλλάξουν τον πυρήνα του game; Τι να πω, μακάρι. Πάντως διαβάζω ότι μεγάλοι modders θα σταματήσουν να ασχολούνται με το starfield.

ναι δε διαφωνώ απλά επειδή γίνετε συνεχεια η ίδια σύγκριση το cyber του τώρα με το cyber όταν κυκλοφόρησε δεν έχει καμια σχέση ας δούμε πως θα είναι το starfield μετά από 3 χρονια και με τα mods σα σύνολο και ας πέσει τότε το κράξιμο

αν κρίνω από το fallout4 πάντως μπορεί να παίζεις τελείως άλλο game να αλλάξουν όλο τον κόσμο να βάλουν extra quests , περισσότερα skill trees τώρα αν το παρατήσουν θα δείξει η πορεία...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

ναι δε διαφωνώ απλά επειδή γίνετε συνεχεια η ίδια σύγκριση το cyber του τώρα με το cyber όταν κυκλοφόρησε δεν έχει καμια σχέση ας δούμε πως θα είναι το starfield μετά από 3 χρονια και με τα mods σα σύνολο και ας πέσει τότε το κράξιμο

αν κρίνω από το fallout4 πάντως μπορεί να παίζεις τελείως άλλο game να αλλάξουν όλο τον κόσμο να βάλουν extra quests , περισσότερα skill trees τώρα αν το παρατήσουν θα δείξει η πορεία...

πάντως και το cyberpunk του τότε είναι καλύτερο του starfield. το main story πολύ καλύτερο, το gunplay επίσης και γενικά το presentation με τους διαλόγους, κτλ. Στο starfield σε κοιτάνε όλοι και βαράνε προσοχή. Δεν βγάζουν κανένα συναίσθημα, σαν να μιλάς με ρομπότ. Και αυτό δεν ξέρω αν διορθώνεται με mods. 

Γενικά το starfield έχει μείνει στο παρελθόν, όπου όλα αυτά τα περνούσαμε έτσι ίσως γιατί και λόγω τεχνολογίας δεν μπορούσες να κάνεις πολλά πράγματα παραπάνω. Αλλά στο 2023 δείχνει παλιό και γενικά περίεργο. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Νιώθω άβολα να παίζω starfield, σαν να είναι μια υποχρέωση που πρέπει να κάνω. Δεν με γεμίζει fun.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Δεν πρόκειται να γίνει παιχνίδι ποτέ. Οι molders δε μπορούν να αλλάξουν τα δομικά στοιχεία του. Είναι φτιαγμένο για αρπαχτή και έτσι παραδόθηκε στην αγορά.

9 ώρες πριν, just_a_dude είπε

πάντως και το cyberpunk του τότε είναι καλύτερο του starfield. το main story πολύ καλύτερο, το gunplay επίσης και γενικά το presentation με τους διαλόγους, κτλ. Στο starfield σε κοιτάνε όλοι και βαράνε προσοχή. Δεν βγάζουν κανένα συναίσθημα, σαν να μιλάς με ρομπότ. Και αυτό δεν ξέρω αν διορθώνεται με mods. 

Γενικά το starfield έχει μείνει στο παρελθόν, όπου όλα αυτά τα περνούσαμε έτσι ίσως γιατί και λόγω τεχνολογίας δεν μπορούσες να κάνεις πολλά πράγματα παραπάνω. Αλλά στο 2023 δείχνει παλιό και γενικά περίεργο. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Νιώθω άβολα να παίζω starfield, σαν να είναι μια υποχρέωση που πρέπει να κάνω. Δεν με γεμίζει fun.

Εννοειται ότι είναι. Αυτο εννοώ όταν λέω ότι το Starfield δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Να γίνει Skyrim δηλαδή αποκλείεται. Ευσεβείς πόθοι. Η σου αρέσει η όχι. Σιγά μην κάνεις δεύτερο run αυτό το campaign.

Οποιος περιμενει σε 3 χρονια να γινει Cyvetpunk ονειρεύεται.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

'Οτι και να πατσάρουν αυτό το πράγμα δεν στρώνει ....
-το είδα live χτες σε φιλικό σπίτι , τέτοια loading και ξανα-μανα-loading screens είχα να φάω από το space quest της sierra στα 386...  πρόοδος πάντως αφού δε ζήτησε να βάλω και τη δισκέτα το starfield , ένα μεγάλο bravo στους dev-$.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα loadings που όλοι λένε και ξαναλένε δεν είναι το κυρίως πρόβλημα. Σίγουρα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε ένα ΑΑΑ game του 2023 (με ΑΑΑ τιμή βεβαίως βεβαίως) αλλά και το Outer Worlds έχει loading αλλά παίζεται μια χαρά ακόμη και σήμερα. 

Το παιχνίδι έχει πολύ λίγο content για το μέγεθος του. Σαν να μένεις στο Buckingham και να έχεις μόνο ένα κρεβάτι και μια τηλεόραση για έπιπλα :P

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Συνεχίζει η  κάθοδος πριν κλείσει ο χρόνος.

image.png.33da6714b51e58b13cd13008aa799aab.png

review bombing είναι φιλε fulgore από τους φίλους του cyberprank....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...