Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dalan2007 είπε

mod για mini map please χωρις να χανουμε τα Achievements??

Δεν έχω ψάξει αλλά για τα ατσιβμεντς έχει. Να βάλεις μοντ χωρίς να τα χάνεις-να μην τα παίρνεις.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Aris-leme said:

Σχεδόν πρώτη μέρα βγήκαν τέτοια μοντ

Εγώ πάντως όσο έψαξα όταν έπαιζα δεν είχα καταφέρει να βρω κανένα που να κάνει σωστή δουλειά με το inventory. Και εν πάση περιπτώσει αυτό που ήθελα να (ξανα)τονίσω με το προηγούμενο σχόλιο ήταν ότι τα κυριότερα προβλήματα του SF που οδήγησε στις καταστροφικές Mixed κριτικές του Steam δεν ήταν το performance και τα fps.  Ήταν άλλα πράγματα που δεν φαίνεται να διορθώνονται.

Και για να ολοκληρώσω το τρολάρισμα, θα αντιγράψω κάτι που είδα τις προάλλες στo reddit και μου θύμισε αυτό ακριβώς που ένιωθα όσο έπαιζα SF:

The further I got into Witcher 3, the better it got.

The further I got into RDR2, the better it got.

The further I got into Starfield, the worse it got…

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3
Δημοσ.

Performance παντως που το ξεκινησα, βλεπω πολυ καλο. Με ολα τερμα και DLSS Quality το παιζω ανετα.

Τωρα απο gameplay οντως ειναι κουραστικο. Του loading το καγκελο. Απο οτι καταλαβαινω δε βελτιωνεται ιδιαιτερα αργοτερα, κανα 2ωρο εχω παιξει...

Παντως τα textures του οντως ειναι πολυ καλα. Τα χαλαει στο φωτισμο. Με RTX πιστευω θα ειχε απιστευτο οπτικο αποτελεσμα.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dantε είπε

Performance παντως που το ξεκινησα, βλεπω πολυ καλο. Με ολα τερμα και DLSS Quality το παιζω ανετα.

Τωρα απο gameplay οντως ειναι κουραστικο. Του loading το καγκελο. Απο οτι καταλαβαινω δε βελτιωνεται ιδιαιτερα αργοτερα, κανα 2ωρο εχω παιξει...

Παντως τα textures του οντως ειναι πολυ καλα. Τα χαλαει στο φωτισμο. Με RTX πιστευω θα ειχε απιστευτο οπτικο αποτελεσμα.

Το loading δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι μετά από καμιά 15-20αρια ώρες (ή και νωρίτερα αν είσαι "τυχερός") θα αρχίσεις να βλέπεις τα ίδια ακριβώς assets σε πλανήτες. Και δεν εννοώ απλά το ίδιο κτήριο, αλλά θα έχει ακριβώς τους ίδιους εχθρούς, ίδιο αριθμό εχθρών, στο ίδιο ακριβώς σημείο μέσα στο κτήριο, το ίδιο loot και πάλι στα ίδια ακριβώς σημεία, κτλ, κτλ. Αυτό ουσιαστικά καταστρέφει το exploration. Δεν έχει νόημα να περπατάς σαν τον χαζό για να φτάσεις στο point of interest.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Το loading δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι μετά από καμιά 15-20αρια ώρες (ή και νωρίτερα αν είσαι "τυχερός") θα αρχίσεις να βλέπεις τα ίδια ακριβώς assets σε πλανήτες. Και δεν εννοώ απλά το ίδιο κτήριο, αλλά θα έχει ακριβώς τους ίδιους εχθρούς, ίδιο αριθμό εχθρών, στο ίδιο ακριβώς σημείο μέσα στο κτήριο, το ίδιο loot και πάλι στα ίδια ακριβώς σημεία, κτλ, κτλ. Αυτό ουσιαστικά καταστρέφει το exploration. Δεν έχει νόημα να περπατάς σαν τον χαζό για να φτάσεις στο point of interest.

Καταλαβα. Αρκετα πιθανο να πιασω μονο το βασικο story του τοτε, αν με κρατησει δηλαδη και αυτο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Καταλαβα. Αρκετα πιθανο να πιασω μονο το βασικο story του τοτε, αν με κρατησει δηλαδη και αυτο.

κάνε ότι θες, εκτός από το να πιάσεις το βασικό story. Σοβαρά. Είναι αίσχος, χωρίς υπερβολή. Κάποια side quests αξίζουν και το ship customization.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα.

Πηρα συνδρομη Pc game pass για να παιξω το παιχνιδι, αλλα δεν με αφηνει να το κατεβασω μου γραφει not available. 

Αλλα παιχνιδια 
(forza, lies of p κτλ ) παιζουν κανονικα. Γνωριζει κανεις τι συμβαινει? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kabamaru21 είπε

καλημερα.

Πηρα συνδρομη Pc game pass για να παιξω το παιχνιδι, αλλα δεν με αφηνει να το κατεβασω μου γραφει not available. 

Αλλα παιχνιδια 
(forza, lies of p κτλ ) παιζουν κανονικα. Γνωριζει κανεις τι συμβαινει? 

Εμένα με αφήνει κανονικά, τώρα που το τσέκαρα. Για κάνε ένα re-install το xbox app μήπως έφαγε καμιά εμπλοκή.

Δημοσ.

μολις την εκανα, τα ιδια.

Βασικα δεν μου εμφανιζει καθολου το παιχνιδι στο store της εφαρμογης xbox!

το βλεπω μονο στο website του game pass, εκει με αφηνει, παταω install, μου ανοιγει την εφαρμογη xbox και βγαζει not available.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kabamaru21 είπε

μολις την εκανα, τα ιδια.

Βασικα δεν μου εμφανιζει καθολου το παιχνιδι στο store της εφαρμογης xbox!

το βλεπω μονο στο website του game pass, εκει με αφηνει, παταω install, μου ανοιγει την εφαρμογη xbox και βγαζει not available.

δώσε μας ένα full screen, screenshot.

image.png.325322fe507932b6e6faf124fa2b92d0.png

θα πρέπει κανονικά να είναι έτσι.

και στη σελίδα έτσι

image.png.c6f18b8da196e141c7e833287e0fd423.png

να μην το εμφανίζει δύσκολο, γιατί σε όποιο region είναι διαθέσιμο το xbox live/gamepass κτλ είναι διαθέσιμα και τα παιχνίδια τους.

Σιγουρέψου ότι είσαι συνδεδεμένος με τον σωστό χρήστη που έχει συνδρομή.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

δώσε μας ένα full screen, screenshot.

Σιγουρέψου ότι είσαι συνδεδεμένος με τον σωστό χρήστη που έχει συνδρομή.

1.png

2.png

και στα windows και παντου ειμαι συνδεδεμενος με το ιδιο profile

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kabamaru21 είπε

1.png

2.png

και στα windows και παντου ειμαι συνδεδεμενος με το ιδιο profile

Κάνε και ότι λέει αυτός εδω

Αλλιώς μίλα με το support της MS. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...