Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, just_a_dude είπε

ε αφού υποτίθεται η AMD έστειλε devs στη Bethesda για να κάνουν το game μαζι. Έπρεπε να υπήρχε το FSR3. ΑΜD Sponsored τίτλος είναι. Πως αλλιώς θα προωθήσεις τα fetures; 1+ χρόνος πέρασε.

τι να σου πω το παιχνίδι ήρθε με πολλές ελλείψεις,κανονικά έπρεπε να έχει μπει day one, αφού θυμήθηκαν να βάλουν και fsr πάλι καλά... γενικά όλα τα παιχνίδια φαίνεται να κυκλοφορούν πολύ βιαστικά και θέλουν 5-6 patch να στρώσουν γι αυτό το παράτησα εγώ και με τα mods σε κάνα χρόνο θα είναι άλλο game

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

τι να σου πω το παιχνίδι ήρθε με πολλές ελλείψεις,κανονικά έπρεπε να έχει μπει day one, αφού θυμήθηκαν να βάλουν και fsr πάλι καλά... γενικά όλα τα παιχνίδια φαίνεται να κυκλοφορούν πολύ βιαστικά και θέλουν 5-6 patch να στρώσουν γι αυτό το παράτησα εγώ και με τα mods σε κάνα χρόνο θα είναι άλλο game

7 χρόνια development και καλά. τι έκαναν τόσα χρόνια πραγματικά. Τέλος πάντων είμαι κάπως αυστηρός με το game γιατί το διάστημα είναι από τα αγαπημένα μου lores και μου το πήδηξαν λίγο..Τουλάχιστον είχαμε καλό Harry Potter παιχνίδι φέτος.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

7 χρόνια development και καλά. τι έκαναν τόσα χρόνια πραγματικά. Τέλος πάντων είμαι κάπως αυστηρός με το game γιατί το διάστημα είναι από τα αγαπημένα μου lores και μου το πήδηξαν λίγο..Τουλάχιστον είχαμε καλό Harry Potter παιχνίδι φέτος.

καλά σίγουρα τρέχουν και αλλα project παράλληλα (όχι ότι τους δικαιολογώ).. σαν βάση το παιχνίδι δεν είναι κακό απλά εν έτη 2023 θα έρπεπε να έχουν εξαλείψει τα loadings και να μπορείς να προσγειωθείς σε real time σενάρια όπου θες πάνω στους πλανήτες, μονο αυτές τις 2 "λεπτομέρειες" άμα είχα διαφορετικά θα μιλάγαμε για τελείως διαφορετικό παιχνίδι 

και για εμενα η μεγαλύτερη ξενέρα είναι το κάκιστο AI χειρότερο και από το πολύ κακό του cyber (το οποιο παίζει να μη το διορθώσουν και ποτε)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά το game δεν δείχνει κάπου ότι ήταν σε development 7 χρόνια, εκτός από το ship customization που είναι φοβερό αλλά το κακό είναι ότι τα ταξίδια είναι loading screens και menus οπότε δεν το βλέπεις και πολύ το ship.

Είναι μεγάλο λάθος που χρησιμοποίησαν την ίδια μηχανή γιατί λόγω των συνεχών loading screens χάνεται το illusion του απέραντου διαστήματος, κάτι που έπρεπε να σου το δίνει το game. Τώρα νιώθεις σαν να φορτώνεις save games όλη την ώρα σε μια μικρή περιοχή του χάρτη και δεν νιώθεις ότι εσύ πράγματι σαν εξερευνητής του διαστήματος έκανες το ταξίδι.

Και υπάρχουν και πολλά απαράδεκτα πράγματα που σε ΑΑΑ game στα τέλη του 2023 και ειδικά με τέτοιο budget δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Κάκιστο main quest, απίστευτα άσχημα npcs, loading συνέχεια ακόμη και όταν ανοίγεις πόρτες στην ίδια πόλη (άντε μεταξύ πλανητών το καταλαβαίνω και είναι λογικό, αλλά στο ίδιο μέρος έπρεπε να ήταν seemless), δεν έχει οχήματα, σχεδίασαν πολύ λίγα assets οπότε από ένα σημείο και έπειτα βλέπεις συνέχεια τα ίδια ακριβώς, κτλ.

Τέλος πάντων, αυτά τα έχουμε πει 100 φορές και δεν διορθώνονται τα περισσότερα δυστηχώς.

32 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

και για εμενα η μεγαλύτερη ξενέρα είναι το κάκιστο AI χειρότερο και από το πολύ κακό του cyber (το οποιο παίζει να μη το διορθώσουν και ποτε)

στο cybebug 2.0 είναι εντάξει το AI, ειδικά σε hard και very hard. Δεν στέκονται σαν χάνοι.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο το patch πάντως πλάκα πλάκα. Είχα δοκιμάσει το dlss 3 mod με 100% scaling (δηλαδή DLAA + FG) και η εικόνα είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει. Αυτό το δίνω στην Bethesda. Ειδικά σε εσωτερικούς χώρους τα textures είναι αψεγάδιαστα και η εικόνα γενικά πολύ καθαρή αν κλείσεις dof, blur και βάλεις και το mod που βγάζει την πρασινίλα. Αν πέσει γύρω στο 20αρικο στο μέλλον παίζει να το χτυπήσω αφού θα έχουν μπει και άλλα updates και θα έχει γίνει πιο καλό. Σίγουρα θα έχει τις βασικές παθογένειες της μηχανής αλλά για 20-25 ευρώ αξίζει. 

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Ωραίο το patch πάντως πλάκα πλάκα. Είχα δοκιμάσει το dlss 3 mod με 100% scaling (δηλαδή DLAA + FG) και η εικόνα είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει. Αυτό το δίνω στην Bethesda. Ειδικά σε εσωτερικούς χώρους τα textures είναι αψεγάδιαστα και η εικόνα γενικά πολύ καθαρή αν κλείσεις dof, blur και βάλεις και το mod που βγάζει την πρασινίλα. Αν πέσει γύρω στο 20αρικο στο μέλλον παίζει να το χτυπήσω αφού θα έχουν μπει και άλλα updates και θα έχει γίνει πιο καλό. Σίγουρα θα έχει τις βασικές παθογένειες της μηχανής αλλά για 20-25 ευρώ αξίζει. 

Παιζει ηδη 25αρι η premium απο amd rewards αρκετοι δινουν 20 δολλαρια την απλη εκδοση. Εκει σιγουρα αξιζει το παιχνιδι δινει και πολλες ωρες και δεν ειναι οσο ασχημο εχω ακουσει μια χαρα το βλεπω με τεραστιο κοσμο και ενδιαφερον lore. Tρεχει αψογα πια με dlss2+fg δεν χρειαζετε πια 13900k για να παιχτεις με καλα fps. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα τα γραφικά μου άρεσαν πάρα πολύ, απλά χάνει στους χαρακτήρες(η κλασική διαμάχη AMD-NVIDIA έχει πάντα υπερβολές και νομίζεις ότι θα δεις κάνα φολαουτ3). Υπάρχουν ήδη μοντ για ακόμη καλύτερα βέβαια. Αν δεν βγει όμως το επίσημο πακέτο για υποστήριξη μοντ δε θα δούμε τίποτα τρελές αλλαγές. Εγώ το άφησα μέχρι νεοτέρας.

https://www.nexusmods.com/starfield/mods/340

για μπαλντ και όχι μόνο........

Τεράστιο πακέτο 90GB(επειδή το έβαλα από την αρχή μπορεί να κάνω και λάθος για τα ωραία γραφικά)

https://www.nexusmods.com/starfield/mods/496?tab=files

και ποιο μικρό

https://www.nexusmods.com/starfield/mods/5124?tab=files

Το παρακάτω δεν το δοκίμασα αλλά φαίνεται ωραίο.

https://www.nexusmods.com/starfield/mods/6410

Επεξ/σία από Aris-leme
  • Like 1
Δημοσ.

Τα γραφικά είναι μια χαρά, όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά κομπλέ. Απλά σίγουρα θέλει texture mod γιατί τα textures στο έδαφος δεν είναι καλά. Εκεί που χάνει είναι όταν έχει ήλιο γιατί φαίνονται όλα πολύ flat. Σε νυχτερινές σκηνές, ειδικά με το volumetric fog είναι πολύ δυνατό. Μετά το Path Tracing στο CP77 όλα τα games σε σκηνές ημέρας μου φαίνονται πολύ flat πλέον.

29 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παιζει ηδη 25αρι η premium απο amd rewards αρκετοι δινουν 20 δολλαρια την απλη εκδοση. Εκει σιγουρα αξιζει το παιχνιδι δινει και πολλες ωρες και δεν ειναι οσο ασχημο εχω ακουσει μια χαρα το βλεπω με τεραστιο κοσμο και ενδιαφερον lore. Tρεχει αψογα πια με dlss2+fg δεν χρειαζετε πια 13900k για να παιχτεις με καλα fps. 

25αρι που; σε ebay και τέτοια εννοείς; Και είναι για steam ή xbox pc;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Τα γραφικά είναι μια χαρά, όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά κομπλέ. Απλά σίγουρα θέλει texture mod γιατί τα textures στο έδαφος δεν είναι καλά. Εκεί που χάνει είναι όταν έχει ήλιο γιατί φαίνονται όλα πολύ flat. Σε νυχτερινές σκηνές, ειδικά με το volumetric fog είναι πολύ δυνατό. Μετά το Path Tracing στο CP77 όλα τα games σε σκηνές ημέρας μου φαίνονται πολύ flat πλέον.

25αρι που; σε ebay και τέτοια εννοείς; Και είναι για steam ή xbox pc;

Οχι τσεκαρε steamtrades και steamgameswap αυτο στο reddit. Ολα steam κλειδια κανονικα. Θα βρεις ευκολα κατω απο 25 ευρω την απλη εκδοση και κατω απο 30 την premium. Συνηθως εξαφανιζονται αμεσα τετοιες τιμες αλλα μπορεις να βαλεις οτι ζητας και σιγουρα θα σε στειλει καποιος. 

• Thanks 1
Δημοσ.
On 14/11/2023 at 21:28, dalan2007 said:

Ενα minimap ρε γμτ.....ειμαι τυφλος ρε γμτ χωρις αυτο....

Τώρα εγώ θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά να εκφράσω την αντιδημοφιλή γνώμη ότι όσα λέγονται για patches κλπ τις τελευταίες μέρες, σαν να ασχολούνται μόνο με γραφικά, fps, κλπ. Τα πραγματικά προβλήματα του παιχνιδιού όμως δεν θυμάμαι να ήταν αυτά. Ήταν τα loading screens, ήταν οι περιορισμένες ενέργειες που κάναμε με το διαστημόπλοιο, ήταν οι μάπα NPCs και διάφορα άλλα που δεν είχαν καμία σχέση με γραφικά.

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Τώρα εγώ θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά να εκφράσω την αντιδημοφιλή γνώμη ότι όσα λέγονται για patches κλπ τις τελευταίες μέρες, σαν να ασχολούνται μόνο με γραφικά, fps, κλπ. Τα πραγματικά προβλήματα του παιχνιδιού όμως δεν θυμάμαι να ήταν αυτά. Ήταν τα loading screens, ήταν οι περιορισμένες ενέργειες που κάναμε με το διαστημόπλοιο, ήταν οι μάπα NPCs και διάφορα άλλα που δεν είχαν καμία σχέση με γραφικά.

Ακριβώς! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτά δεν λύνονται με patches. Είναι εγγενή προβλήματα, ή αν θέλεις περιορισμοί της μηχανής γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, dalan2007 said:

εγω συμφωνω μαζι σου αλλα δεν καταλαβα αν συμφωνεις εσυ μαζι μου :P

Συμφωνώ. Ένα minimap θα ήταν πολύ χρήσιμο.

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, nzeppos είπε

Τα πραγματικά προβλήματα του παιχνιδιού όμως δεν θυμάμαι να ήταν αυτά. 

Δεν έχει προβλήματα το παιχνίδι, συμφωνα με την ίδια την εταιρεία.

Τρέχει μια χαρά και είναι πανέμορφο, δεν χρειάζεται χάρτες πχ στις πόλεις και οι άδειοι πλανήτες δεν είναι βαρετοί και επαναλαμβανόμενοι

image.png.0a0c1ababd0a2b70917843f4c2c53e25.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...