Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MariaLog είπε

αυτο ειναι εργαλειο για να εχει συμαζεμενα ολα τα μοντς?

απο που κατεβαζεις μοντς?

Ναι, έχεις όλα τα μοντ στη σειρά και πως θα φορτώνουν. 

Από εδώ και διαλέγεις το παιχνίδι που σ ενδιαφέρει

https://www.nexusmods.com/ 

αυτό είναι απευθείας για το σταρφιλτ

https://www.nexusmods.com/starfield

Θέλει προσοχή απλά να μην βάζουμε μοντ που αλλάζουν απίστευτα το παιχνίδι και έχει μετά θέμα στα saves. ΑΝ ξέρεις τι κάνεις δεν υπάρχει πρόβλημα. 

https://drive.google.com/file/d/1lnRDVj4fqiAvc-0b5lysPhcrHTEb2TIB/view Αυτή η έκδοση υποστηρίζει το σταρφιλτ.

Για κάθε γκειμ πρέπει να υπάρχει προφίλ. Στα μπεθεστα γκειμσ επειδή βγαίνουν χιλιάδες μοντ πρέπει να βέλεις κάτι σκριπτ(δεν είναι τίποτα δύσκολο) και τρέχεις το γκειμ από το μοντ μανατζερ όχι απο στιμ κτλ.

Στο νέξους υπάρχει και το πρίμιουμ δε χρειάζεστε σε κάτι απλά το κατέβασμα είναι λίγο ποιο αργό. Μια απλή εγγραφή φτάνει

• Like 2
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απο mods το ΑΙ improvment κάνει δουλειά μαζι με το less spongy -ειδικά για τον ήρωα- οι χρόνοι αποκρίσεις γίνονται πολυ καλύτεροι για τα npc ,

αν δεν θελει καποιος να επενδύσει σε perk tech tree πρεπει να κανει boarding γιατι ειναι απιθανο να βρει καλα modules και μηχανές για type c σκαφακια ακόμα και design level 2 είναι και level blocked

πρέπει να επιδιώξει κανείς το pirate quest, έμενα έκατσε γιατι έκλεβα οτι έβρισκα 🤣, το πας μεχρι την τελευταία αποστολή που  δεν κάνεις γιατί οι πειρατές έχουν κάποια ιδιαίτερα modules για το σκαφος και αποστολές λαθραίων κλεψίματος που πληρώνουν καλά και το πιο σημαντικό ολοι οι έμποροι μπορούν να δωσουν 35000 την φορα και αγοράζουν τα πάντα 

Δημοσ.

Crafting κάνετε; Ακόμη και για κάτι απλό, όπως η κάνη του όπλου θέλει ένα σκασμό υλικά και που να τα βάλεις όλα αυτά με τόσο χαμηλό weight limit;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Crafting κάνετε; Ακόμη και για κάτι απλό, όπως η κάνη του όπλου θέλει ένα σκασμό υλικά και που να τα βάλεις όλα αυτά με τόσο χαμηλό weight limit;

Στα δεξιά του "/" είναι οι απαιτήσεις για υλικά. Μήπως δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο perk για να προχωρήσεις στο mod;

Δημοσ.

Εχω windows 11 preview εκδοση, και μετα το τελευταιο update το Παιχνιδι δεν ξεκιναει καν και κρασαρει

Μην κανετε το ιδιο λαθος :P

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Στα δεξιά του "/" είναι οι απαιτήσεις για υλικά. Μήπως δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο perk για να προχωρήσεις στο mod;

Μπορώ να κάνω crafting απλά ζητάει κάτι τρελά. 40 aluminum, 20 iron, και δεν ξέρω 'γω τι, απλά για την κάνη ενός όπλου. Που να τα μαζέψεις και κυρίως που να τα βάλεις όλα αυτά;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Μπορώ να κάνω crafting απλά ζητάει κάτι τρελά. 40 aluminum, 20 iron, και δεν ξέρω 'γω τι, απλά για την κάνη ενός όπλου. Που να τα μαζέψεις και κυρίως που να τα βάλεις όλα αυτά;

Αν συγκεντρώσεις υλικά στο Lodge 100% γίνεται. Αλλά γενικά όταν βρίσκεις bench "τραβάει" υλικά από το σκάφος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Έχω βάλει στο σκάφος μου αυτό το χαμπ. Έχει όλα τα benches και δεν έχω θέμα, μιας και όλα τα υλικά τα έχω εκεί. Σίγουρα ζητάει τόσα πολλά resources; Μήπως μπερδεύεσαι με το πως τα γράφει; Π.χ γράφει 3/40 και εννοεί πως θέλει 3 και έχεις 40 διαθέσιμα. 

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Το Hogwarts πουλάει ακόμα; Μπράβο; Αυτή ήταν παιχνιδάρα με τα όλα της. 

Αν δανειζόμασταν και τα σκουπόξυλα για να περιπλανόμαστε στους πλανήτες του starfield θα ήταν τέλεια μας έχει ξεποδαριάσει η Bethesda χωρίς όχημα. 🙃  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...