just_a_dude Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Αν μιλάς με κόσμο στις πόλεις βρίσκεις αρκετά ενδιαφέροντα side quests. Εγώ πάντως θα αλλαξοπιστήσω, αυτή τη στιγμή πιο πολύ με τραβάει να παίξω Loadingfield παρά Cyberbug @Tambas91
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, dalan2007 είπε https://www.enternity.gr/Article/Games/News/pete-hines-aposyretai-meta-apo-24-xronia-karieras-sti-bethesda-softworks/83960.html οριστε φαγωθηκε ο πρωτος... Νταξ σε σύνταξη βγήκε ο άνθρωπας δεν τον έφαγε το συμβούλιο του insomnia 😝.
Tambas91 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Αν μιλάς με κόσμο στις πόλεις βρίσκεις αρκετά ενδιαφέροντα side quests. Εγώ πάντως θα αλλαξοπιστήσω, αυτή τη στιγμή πιο πολύ με τραβάει να παίξω Loadingfield παρά Cyberbug @Tambas91 Spoiler όπα Γιάννη τι είναι αυτά που λες? μήπως έχεις κολλήσει καμια κορόνα που είναι σε έξαρση και έχεις πυρετό? να σου αρέσει περισσότερο από cyber με nvidia κάρτα δε γίνετε ή δεν είσαι gamer σύμφωνα με τα πρότυπα του forum ή να πουλήσεις και να πας σε amd φιλε... welcome to the dark side 👹 troll mod off εγώ το έχω αφήσει στον πάγο το game έχει εκατοντάδες ώρες να το εξερευνήσεις και θέλω να το παίξω με mods γιατί άμα το πιάσω τώρα αποκλείεστε να το ξεκινήσω πάλι απ την αρχή θα κουράσει πολύ δεύτερο playthrough, να βγάλει και η bugthesda κάνα patch να ωριμάσει λίγο... προς το παρόν φτιάχνω pc και αρχίζω cyber! ίσως με δεχτούν πίσω στο community έστω και στιγματισμένο 1
pirmen56 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Αν μιλάς με κόσμο στις πόλεις βρίσκεις αρκετά ενδιαφέροντα side quests. Εγώ πάντως θα αλλαξοπιστήσω, αυτή τη στιγμή πιο πολύ με τραβάει να παίξω Loadingfield παρά Cyberbug @Tambas91 Μόλις τελείωσα ένα υπο-side quest(side σχετικό με τα terrormorphs) στον Niira. Το συγκεκριμένο, όπως και κάποια ακόμη, μόνο αίσθηση fetch quest δεν μου έδωσε. Υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση και στο gameplay κάθε αποστολής(με αποκορύφωμα, για μένα έως τώρα, την "Alien Isolation" στιγμή) και στο artwork των διαφόρων τοποθεσιών με εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους. Μέχρι και οι διάλογοι είναι καλύτερα δομημένοι από τα πρόσφατα FO. Σαν να παίζω ένα αμάλγαμα mass effect με far cry. Σίγουρα ξεφεύγει από το σύνηθες μονοπάτι όπου η περιπλάνηση έχει τον πρώτο λόγο. Όποιος ψάχνει το Skyrim θα απογοητευτεί. 4
Aris_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 θα προτεινα 2 Mods ενα για το inventory γιατι σου λεει που πανε τα πραγματα πχ μπορεις να βαλεις στο crate απο 3 διαφορετικους τοπους πρωσοπικο inventory-πλοιου-settelment και εχει ordering και υποομαδες ενα για να μετριασει το npc bullet sponge που απλα σου τρωει ammo αλλα και ηρωα για να πεθαινεις πιο ευκολα και να καλυπτεσαι και να κανεις χρηση drugs για να μενεις ζωντανος παντα σε very dif.
just_a_dude Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως για game που υποτίθεται ευνοεί τα mods, ο τρόπος που τα κάνεις εγκατάσταση είναι αρκετά τσαπατσουλικος. Απλά τα ρίχνεις χύμα μέσα στο φάκελο του game, ή στα Documents. Οπότε αν κάνει κάνα update το game μπορεί να σου πειράξει τα αρχεία του mod ή όταν θες να σβήσεις ένα mod άντε ψάξε βρες τα αρχεία. Παλιότερα έπαιζα πολύ Euro Truck Simulator και έχουν ένα φάκελο mods που εκεί μέσα πετάς τα mods ένα ένα zipαρισμενα, και μάλιστα έχει και mod manager μέσα στο game για να τα ενεργοποιείς/απενεργοποιείς. Εκτός αν έχει κάτι αντίστοιχο και το Starfield ή υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος για τα mods και δεν το έχω δει. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από just_a_dude
Herald Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 On 15/10/2023 at 15:45, just_a_dude said: Μην με βρίσετε αλλά νομίζω το Outer Worlds είναι καλύτερο συνολικά από το Starfield. Όχι καλύτερο σε όλα φυσικά, αλλά συνολικά σαν εμπειρία. Και αυτά τα 2 είναι συγκρίσιμα. Μοιάζουν πάρα πολύ. Φυσικά, ειδικά οι διάλογοι με τα NPCS OW >>> Starfield 1
Aris-leme Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, just_a_dude είπε Πάντως για game που υποτίθεται ευνοεί τα mods, ο τρόπος που τα κάνεις εγκατάσταση είναι αρκετά τσαπατσουλικος. Απλά τα ρίχνεις χύμα μέσα στο φάκελο του game, ή στα Documents. Οπότε αν κάνει κάνα update το game μπορεί να σου πειράξει τα αρχεία του mod ή όταν θες να σβήσεις ένα mod άντε ψάξε βρες τα αρχεία. Παλιότερα έπαιζα πολύ Euro Truck Simulator και έχουν ένα φάκελο mods που εκεί μέσα πετάς τα mods ένα ένα zipαρισμενα, και μάλιστα έχει και mod manager μέσα στο game για να τα ενεργοποιείς/απενεργοποιείς. Εκτός αν έχει κάτι αντίστοιχο και το Starfield ή υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος για τα mods και δεν το έχω δει. 76 mods έχω περασμένα στο Mod organizer 2 στην μπέτα έκδοση υποστηρίζει το σταρφιελτ. Δεν υπάρχει μπεθεστα γκειμ χωρίς μοντ οργκαναιζερ η το vortex(τώρα το δοκιμάζω). 1
Tambas91 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Aris-leme είπε 76 mods έχω περασμένα στο Mod organizer 2 στην μπέτα έκδοση υποστηρίζει το σταρφιελτ. Δεν υπάρχει μπεθεστα γκειμ χωρίς μοντ οργκαναιζερ η το vortex(τώρα το δοκιμάζω). Στο fallout 4 τα έχω βάλει κατευθείαν μέσα από το menu του game … ωραία μαγκιά αυτή
Aris-leme Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Στο fallout 4 τα έχω βάλει κατευθείαν μέσα από το menu του game … ωραία μαγκιά αυτή Μέσα απο το γκειμ έχει μόνο κάτι λίγα μοντάκια δε βγάζεις άκρη(στο φολαουτ έχω 300 μοντς). Απο νέξους κατεβάζεις τα πάντα και τα περνάει αυτόματα και μετά τα ενεργοποιείς τα μοντάκια. Άσε που έχει ινστανσες δηλ κάθε γκειμ έχει το προφιλ του με τα μοντ που έχεις περάσει το φορτώνεις και παίζεις. οκ δεν είναι για το σταρφιλτ αλλά στο περίπου για το Vortex πως περνάμε μοντ κτλ. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Aris-leme 2
Tambas91 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Μέσα απο το γκειμ έχει μόνο κάτι λίγα μοντάκια δε βγάζεις άκρη(στο φολαουτ έχω 300 μοντς). Απο νέξους κατεβάζεις τα πάντα και τα περνάει αυτόματα και μετά τα ενεργοποιείς τα μοντάκια. Άσε που έχει ινστανσες δηλ κάθε γκειμ έχει το προφιλ του με τα μοντ που έχεις περάσει το φορτώνεις και παίζεις. οκ δεν είναι για το σταρφιλτ αλλά στο περίπου για το Vortex πως περνάμε μοντ κτλ. αα ναι??? εγώ νόμιζα είχε τα ίδια με το nexus και δε το είχα ψάξει τα έχει και ωραία κατανεμημένα και την είχα κατά βρει
Aris-leme Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Οχι καμία σχέση 48χιλιάδες μοντς για το Φ4 και το σταριλτ ανεβαίνει αρκετά. Βέβαια, πρέπει να βγει το κριατιον κιτ για να βγάλουν ποιο καλά μοντς και να μην υπαρχουν προβλήματα .
just_a_dude Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Ε απλά εννοώ ότι θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει μια native in game λύση για τα mods.
MariaLog Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 17 hours ago, Aris-leme said: 76 mods έχω περασμένα στο Mod organizer 2 στην μπέτα έκδοση υποστηρίζει το σταρφιελτ. Δεν υπάρχει μπεθεστα γκειμ χωρίς μοντ οργκαναιζερ η το vortex(τώρα το δοκιμάζω). αυτο ειναι εργαλειο για να εχει συμαζεμενα ολα τα μοντς? απο που κατεβαζεις μοντς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα