Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Που να δεις συμφορουμίτη τι ''πλάκα'' που είχαν τα φαγητά που μάζευες, και κάθε 3 και λίγο να μπαίνεις στο menu να τα χρησιμοποιείς, επειδή δεν υπήρχε επιλογή να τα τρως επιτόπου, μετά το βάλανε.

Το ίδιο και τα διάφορα πράγματα. Ξέρεις τι ''πλάκα'' που έχει να γεμίζεις όλα αυτά τα πράγματα, να πηγαίνεις μετά στον vendor να τα πουλήσεις και να βλέπεις τον vendor να ξεμένει από χρήματα συνέχεια και να πρέπει να κοιμάσαι για να κάνει reset?

Και μιλώντας για vendors, να θυμάσαι που βρίσκονται σε κάθε πόλη, γιατί χάρτης δεν υπάρχει.

οσο να σου φαίνεται παράξενο αυτή η μικροδαιχείριση στα game ιδίως στα rpg είχε το ενδιαφέρον της

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 10/10/2023 στις 10:12 ΠΜ, Armoral είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Έπος! Θα το ξαναπιάσω μετά από κανένα χρόνο που θα το έχουν κάνει playable οι modders.

Χειρότερη αρπαχτή κι από το Fallout 4 αποδείχτηκε τελικά...

Δημοσ.
On 13/10/2023 at 10:17, Herald said:

...Γενικά δεν αξίζει να κάνεις loot τίποτα, μόνο αν θες να ασχοληθείς με crafting. Είναι πολύ περιορισμένο το weight που μπορείς να κουβαλήσεις, ακόμα και το σκάφος σου γεμίζει γρήγορα...

Αυτά που λες ισχύουν μόνο για την αρχή το looting είναι βασικό μερος του gameplay

Τα καλύτερα όπλα πανοπλίες θα τα βρεις σε high rated enemies που για να τους φας θες όπλα που έχεις κάνει craft και να παίζεις σε very hard difficulty άρα θες mats και μάλιστα πολλά γιατί έχει challenge αλλιως δεν προχωρας

Οι τιμές είναι καλύτερες με τα perks που βοηθάνε γιατί αργότερα οι τιμές για τα ship parts είναι τόσο υψηλές και δεν τα βγάζεις πέρα  σε very hard.

Το παιχνίδι είναι walk in the park μέχρι το hard περίπου easy fallout 3 , γενικά αλλάζει πολύ το παιχνίδι όταν δεν το παίζεις σε very hard, δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες αλλά πολλά από το gameplay δεν έχουν νόημα σε μικρότερα difficulty 

Δημοσ.

οντως στο very hard υπάρχουν στιγμές που και θα χρειαστεί να κρυφτείς από τα πυρά, να πάρεις dmg resistance aid και γενικά να παίξεις έξυπνα, έχει ενδιαφέρον, 

αλλά 2 πράγματα είναι ξενέρα στο πολύ δύσκολο, κάποιο οχτροί έχουν υπερβολικά πολύ ΗΡ και οι μάχες στο διάστημα είναι άνισες (μεγάλη ανισσορροπία ΗΡ ship damage done με τα αντίπαλα ships damage done and dmg resistance)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα, δυστυχώς ούτε μια-δυο μέρες πριν βγάλουν patch δεν επικοινωνούν οι αλήτες.

Η χειρότερη αρπαχτή πάντως ήταν το Skyrim SE. Πήραν τόσα πράγματα που είχαν κάνει οι modders και απλά έβγαλαν ένα "special" Skyrim, αυτό ήταν καθαρή απληστία.

Επεξ/σία από spanian
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, spanian είπε

Μπα, δυστυχώς ούτε μια-δυο μέρες πριν βγάλουν patch δεν επικοινωνούν οι αλήτες.

Η χειρότερη αρπαχτή πάντως ήταν το Skyrim SE. Πήραν τόσα πράγματα που είχαν κάνει οι modders και απλά έβγαλαν ένα "special" Skyrim, αυτό ήταν καθαρή απληστία.

Συν του ότι κατήργησαν το Steam Workshop. 

Δημοσ.
2 hours ago, spanian said:

αλλά 2 πράγματα είναι ξενέρα στο πολύ δύσκολο, κάποιο οχτροί έχουν υπερβολικά πολύ ΗΡ και οι μάχες στο διάστημα είναι άνισες (μεγάλη ανισσορροπία ΗΡ ship damage done με τα αντίπαλα ships damage done and dmg resistance)

πρεπει να παρεις perks βοηθανε το piloting lock modules οπωσδηποτε και να δωσεις πολλα λεφτα στα ship modules,  εγω οτι πλοιο εχω το πηρα με boarding γιατι ειναι αδυνατο να αγορασω αυτο που θελω θες 500k , εχω ξοδεψει 600k-700k για να εξωπλισω 3 πλοια και να μπορω να ανταπεξελθω σε 10lvl above εχθρους 

δυστηχως δεν εχει joystick και καποιες μανουβρες που σε διευκολινουν για να αποφευγεις πυρα με το pad ειναι δυσκολες και αν αφησεις το thumb για να κανεις Lock η να ριξεις πυραυλο σε κανουν σουρωτιρη   

σε πλοιο boarding με lvl 45 εχθρους ειχε negotiator το βομβιδοβολο 3 βολες ημουν( κρυμενος πισω απο την πορτα στο δωματιο ) νεκρος γιατι πιανει περιοχη που να πας στο πλοιο ηταν η μπουκαπορτα, στην αρχη ψαχνωμουνα μηπως δεν ειχα health μετα τον εφαγα πρωτον και ηρεμισα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Πάω να κάνω την αποστολή "talk to Vladimir". Πώς κάνει docking; Έφτασα τόσο κοντά που ακούμπησα και καταστράφηκε το σκάφος λολ..

Μόλις πλησιάσεις σε απόσταση μικρότερη από 500 μέτρα πατάς το πλήκτρο για το dock.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1
Δημοσ.

Απο επικά rpg ευτυχώς μας ικανοποίησε το Baldurs Gate 3 για φέτος και με το παραπάνω! Για το starfield θα συμφωνήσω πλήρως με τον φίλο chek2fire πρέπει πλέον η Bethesda και ο Τodd να εξελίξουν τη φόρμουλά τους και να την αλλάξουν. Ολα μου φαίνονται copy paste με αλλαγή στο setting (πάμε λίγο fantasy-medievil μετά λίγο post apocalyptic και μετά sci fi) και πλέον και εγώ δεν έκανα καν τον κόπο να το κάνω Install. Χίλιες φορές cyberpunk 2.0 όπως το κανανε πλέον παρά πάλι bethesda σούπα.

• Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, gust said:

Χίλιες φορές cyberpunk 2.0 όπως το κανανε πλέον παρά πάλι bethesda σούπα.

To Cyberpunk πλέον είναι παιχνιδάρα.Το είχα πάρει day one και το έκανα refund ,και τώρα το ξαναέπιασα και έχω κολλήσει.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως έχω πλέον αρχίσει να βρίσκω το appeal ή τουλάχιστον ένα appeal του game. Μπορείς να παίξεις πραγματικά όπως θες. Εγώ αυτό που κάνω εδώ και δύο ώρες είναι να είμαι σε ένα πλανήτη που μου αρέσει το biome, να κάνω generate ένα landing zone, να κάνω explore όλα τα points of interest και μετά quick travel στο ship, generate άλλο landing zone σε άλλο σημείο του ίδιου πλανήτη και ξανά explore. Ήμουν κάνα 20λεπτο σε ένα mine το οποίο ξεκινούσε από το υπόγειου ενός φαινομενικά μικρού κτηρίου και μιλάμε το mine είναι τεράστιο. Κατεβαίνω και κατεβαίνω στα υπόγεια και δεν έχει τελειωμό. Και έχει και εχθρούς να πέφτει και λίγο πιστολίδι.

Προχώρησα main quest; nope. Side quest; nope. Βρήκα κάτι φοβερό αυτές τις 2 ώρες; 2-3 ωραία όπλα. Πέρασα 2 ώρες fun σε ένα διαστημο-περιβάλλον που γουστάρω άπειρα όντας space geek; damn yeah!

@Tambas91;)

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Εγώ πάντως έχω πλέον αρχίσει να βρίσκω το appeal ή τουλάχιστον ένα appeal του game. Μπορείς να παίξεις πραγματικά όπως θες. Εγώ αυτό που κάνω εδώ και δύο ώρες είναι να είμαι σε ένα πλανήτη που μου αρέσει το biome, να κάνω generate ένα landing zone, να κάνω explore όλα τα points of interest και μετά quick travel στο ship, generate άλλο landing zone σε άλλο σημείο του ίδιου πλανήτη και ξανά explore. Ήμουν κάνα 20λεπτο σε ένα mine το οποίο ξεκινούσε από το υπόγειου ενός φαινομενικά μικρού κτηρίου και μιλάμε το mine είναι τεράστιο. Κατεβαίνω και κατεβαίνω στα υπόγεια και δεν έχει τελειωμό. Και έχει και εχθρούς να πέφτει και λίγο πιστολίδι.

Προχώρησα main quest; nope. Side quest; nope. Βρήκα κάτι φοβερό αυτές τις 2 ώρες; 2-3 ωραία όπλα. Πέρασα 2 ώρες fun σε ένα διαστημο-περιβάλλον που γουστάρω άπειρα όντας space geek; damn yeah!

@Tambas91;)

αυτό που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου (ή καλύτερα τα δάχτυλα μου :P) να εξηγώ σε κάποιους και αντί να κάνουμε συζήτηση να ειρωνεύονται.. γι αυτό γουστάρω τα bethesda like games (άρα και το starfield) γιατί δου δίνουν μια ελευθερια να κινηθείς στον κόσμο τους όπως θες εσύ και να σε βάλουν σε ένα τριπάκι να θες να τα εξερευνήσεις! εγώ γουστάρω αυτό ο άλλος γουστάρει το story του cyber δεκτόν, το να προσπαθεί να με πείσει όμως ότι είναι καλύτερο ντε και καλά εε ρε φιλε με triggάρει πρέπει να είσαι πολύ pepegas να το κανεις αυτό... τελοσπάντων και να μη σου άρεσε καθόλου πάλι ok θα ήταν αλλα χαίρομαι που κατάλαβες αυτό που έλεγα εγώ μπορώ να παίζω ώρες έτσι ακόμα και τώρα παίζω fallout4 :) 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...