Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Spoiler

Χρόνια το έχω και σταμάτησα, λίγα στοιχεία να έβαζαν από το σπεις εντζινιρς θα ήταν άλλο γκειμ. 

Γυρνάς παντού χωρίς κατ σιν η λοαντινγκ σκριν, ακόμη και στους πλανήτες......

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έπρεπε να έχουν βάλει joystick support δεν μπορείς με turrents  να αλλάζεις power για να βάλεις em weapons ώστε να κάνεις board μολις αφήσεις το δάκτυλο πέφτει η ταχύτητα και αντε να πατάς τα arrow keys 

Με αυτά δεν ασχολούνται οι modders 

Δημοσ.
Spoiler

ακόμα και το flirting είναι περίεργο. 

Μετά από 2-3 διαλόγους με τη Σάρα αρχίζεις το I love you με τη μία!! 

αυτή συνέχεια λέει "δεν είμαι έτοιμη" και τίποτα αλλο.

μετα απο  4-5 μονόπλευρα I love you.. αρχίζει να σε θεωρεί ως απλό φίλο... WTF ;; 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, The_Judas είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

μετα απο  4-5 μονόπλευρα I love you.. αρχίζει να σε θεωρεί ως απλό φίλο... WTF ;; 

Μάλλον είναι από την Λέσβο.

Και ο άλλος που έχεις μαζί αργότερα (πως τον είπαμε Άλεξ?)είναι μετά από ένα Σεπτέμβρη (pride φάση)στην Μύκονο 😆

Είναι πιο εύκολος στο φλερτ.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, The_Judas είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Spoiler

Εδώ στην πέφτει ο μούσιας ο μαύρος που σου χαρίζει το διαστημόπλοιο στην αρχή γιατί λέει έχασε τον husband του 20 χρόνια πριν. Για κάποιο λόγο είχε μείνει σαν companion μου από μία αποστολή και μετά και με έπρηξε και δεν τον είχα αλλάξει. Ε όταν ήρθε η στιγμή επέλεξα τη Σάρα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Armoral είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Εδώ στην πέφτει ο μούσιας ο μαύρος που σου χαρίζει το διαστημόπλοιο στην αρχή γιατί λέει έχασε τον husband του 20 χρόνια πριν. Για κάποιο λόγο είχε μείνει σαν companion μου από μία αποστολή και μετά και με έπρηξε και δεν τον είχα αλλάξει. Ε όταν ήρθε η στιγμή επέλεξα τη Σάρα.

Εσύ έχασες Νικ μείνε με την ξινή τώρα 😆

Δημοσ.
Spoiler

Ε αν της πεις "I love you" μετά από 2-3 κουβέντες, πάλι καλά που δεν έκανε και κάνα quick travel δε λες, να εξαφανιστεί εντελώς :P Στο CP77 η Panam μου είχε βγάλει την πίστη αλλά τελικά έγινε η δουλειά μέσα στο Navara 😅

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/10/2023 στις 5:52 ΜΜ, Aris_ είπε

Βασικά  outpost χρειάζεσαι για να έχεις μια βάση να μπορείς να παράγεις κάποια πράγματα και να αποθηκεύεις κάποια mats που είναι πολυ σπάνια και βαρια παιζει και η μαζωξη των followers, εγω έχω μικρό ship και δεν μπορώ να κουβαλάω την πραμάτεια μαζί 

Τα perks τα θες γιατί μετά για να μεταφέρεις mats συγκεντροτικα θες πολλά landings ,

Tips: βρες μερος όσο γίνεται flat χωρίς κτίσματα γιατί περιορίζουν και στο όριο των biomes για να πάρεις 4-5 mats Υπόψιν οι πολυ καλοί πλανήτες το βρήκες είναι με extreme ατμοσφαιρικά που θες το perk για outpost αλλά βολεύεσαι και με τους άλλους 

Τελικά έστησα επιτυχώς ένα outpost στον Jemison για πειραματισμό. Είδα ότι θες perk και για τους αφιλόξενους πλανήτες και για interstellar διασύνδεση(το σπουδαιότερο). Πράγμα που μεταφράζεται σε γερή επένδυση στο science tree. Με απογοήτευση όμως διαβάζω, σχεδόν παντού, ότι είναι χάσιμο χρόνου, από τη στιγμή που δεν υπάρχει survival mode και περιορισμός καυσίμων(HE3). Είδες να σου χρησιμεύει πουθενά ή να προσφέρει κάτι που δεν μπορείς να το πάρεις εύκολα μαξάροντας άλλα trees;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι δεν είναι κακό αλλά αμαυρώνεται από πάρα πολλά ελαττώματα.

Επεξ/σία από lizamong
  • Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, pirmen56 said:

.. Είδες να σου χρησιμεύει πουθενά ή να προσφέρει κάτι που δεν μπορείς να το πάρεις εύκολα μαξάροντας άλλα trees;

Κοιτα εγω θελω ενα χωρο να βαλω τα benches αντε βρες τα  modules για τα σκαφοι μετα εισαι δεμενος με ενα πλοιο με 3000 cargo + , εχω crates στην βαση με mats εχω βασεις για διαφορα οπλα στολες ολα αυτα αν τα εχεις στο ship ειναι βαρος που ασε που καθε φορα θα ειναι στην στηλη πουληματος αντε να βγαλεις ακρη ενω στην βασουλα του στο μανεκεν ειναι πολυ ευκολια

βρισκεις τα βασικα iron alum pb για να κατασκευαζεις τα factory mats  και κανεις μερικες βασεις τις συνδεεις και πουλας αν θες οτι περισευει , βαζεις ενα μεγαλο landing και εχεις μια μεγαλη επιλογη απο ship parts αντι να πηγαινεις απο shipyard σε πλανητες 
δεν εχω βαλει κατι στο tree απλα υπαρχει να με εξυπηρετει ενα μικρο διχτυο απο 3 πλανητες ειναι λιγο μανικη η ενωσεις και η παραγωγη he3 που μπορει να θελει ενυσχηση αν βαλεις γενητρια 

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους βρήκα το σημείο στον Bessel 3-b και έκανα το αουτποστ που είναι σαν να τσιταρεις στο γκειμ. 5 βασικά ρεσουρσες τσάμπα έκανα αποδώ και από εκεί αουτποστ. Τώρα πήρα χαμπΑΡΗ πως δουλεύουν και τα πλεονεκτήματα που σου δίνει η βάση.

Youtube-money GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Δημοσ.
Στις 5/10/2023 στις 7:43 ΜΜ, azazil1190 είπε

Εσύ έχασες Νικ μείνε με την ξινή τώρα 😆

Spoiler

κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης μάχης ακούω από την Σαρα ένα "I need to talk" εν μέσω πυροβολισμων.

ένα από τα κλασικά bugs του παιχνιδιού που το κανουν συχνά οι companions...

μετά μου ζήτησε να παντρευτουμε... με κουμπαρα τη μαυρη πρώην γκόμενά της 😵

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Aris_ είπε

Κοιτα εγω θελω ενα χωρο να βαλω τα benches αντε βρες τα  modules για τα σκαφοι μετα εισαι δεμενος με ενα πλοιο με 3000 cargo + , εχω crates στην βαση με mats εχω βασεις για διαφορα οπλα στολες ολα αυτα αν τα εχεις στο ship ειναι βαρος που ασε που καθε φορα θα ειναι στην στηλη πουληματος αντε να βγαλεις ακρη ενω στην βασουλα του στο μανεκεν ειναι πολυ ευκολια

βρισκεις τα βασικα iron alum pb για να κατασκευαζεις τα factory mats  και κανεις μερικες βασεις τις συνδεεις και πουλας αν θες οτι περισευει , βαζεις ενα μεγαλο landing και εχεις μια μεγαλη επιλογη απο ship parts αντι να πηγαινεις απο shipyard σε πλανητες 
δεν εχω βαλει κατι στο tree απλα υπαρχει να με εξυπηρετει ενα μικρο διχτυο απο 3 πλανητες ειναι λιγο μανικη η ενωσεις και η παραγωγη he3 που μπορει να θελει ενυσχηση αν βαλεις γενητρια 

Άρα ισχύει αυτό που γράφουν οι περισσότεροι, ότι το κάνεις κυρίως για xp farming με τα metal frames και για το χρήμα. Ενθαρρυντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις perks για να το κάνεις. Όσοι αναφέρουν για perks μάλλον το λένε για μεγαλύτερη ταχύτητα στο leveling. Απλά πρέπει να βρεις τους πλανήτες που να έχουν αυτά τα δύο υλικά(Aluminum και Iron).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, The_Judas είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης μάχης ακούω από την Σαρα ένα "I need to talk" εν μέσω πυροβολισμων.

ένα από τα κλασικά bugs του παιχνιδιού που το κανουν συχνά οι companions...

μετά μου ζήτησε να παντρευτουμε... με κουμπαρα τη μαυρη πρώην γκόμενά της 😵

Spoiler

Της έκανες ζημιά μεγάλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...