just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Το starfield εάν είχε γίνει σπονσορ από nvidia χωρίς πλάτες ms η από κανένα στούντιο χωρίς σπόνσορα θα είχε φάει το κράξιμο της αρκούδας.
azazil1190 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Τα διάφορα περφορμανς θέματα δεν τα πιάνω. Σαν υπόθεση το παιχνίδι με είχε ενθουσιάσει και το περίμενα πως και πως αλλά το αρνητικό για μένα (προσωπική άποψη) είναι υπερβολικά μεγάλο σε σημείο που τριγυρνάς σαν την άδικη κατάρα και χάνεις την ουσία σε σημείο που κάποια στιγμή τα κάνω χαλια και αρχίζω να βαριέμαι.Εκει ήταν που το παράτησα και παίζω μόνο εάν βαριέμαι η δεν έχω άλλο game να ασχοληθώ. Σε κάποιους άλλους όλα τα παραπάνω αρέσουν,δεκτό ,γούστα είναι αυτά. 1
Zus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε Ρε παιδιά μπαίνω εδώ και διαβάζω για πως να χτίσεις outposts, να κάνεις fast travel πέρα δώθε για να αδειάσεις το inventory, κτλ. Παιχνίδι είναι τελικά ή δουλειά; Μπαίνεις στο CP77 και βλέπεις τουλάχιστον για πιστολίδια και skills και το νεο dlc που ειναι πιο action κτλ.. Δεν με ενοχλούν αυτά για να είμαι ειλικρινής. Πάντα το strategy κομμάτι με ενθουσίαζε σε RPG games. Το πρόβλημα με το Starfield είναι ότι είναι εξουθενωτικό. Όπως ακριβώς το λες: «δουλειά» και μάλιστα να σου κολλάνε βαρέα. Είχα να κοιμηθώ καλά ένα μήνα, έπαιξα προχθές βράδυ για 2 ώρες και από τη μισή ώρα ένιωθα ερείπιο, ήθελα να πάω να κοιμηθώ. Τελικά λίγο πριν το δίωρο με πήρε ο ύπνος στην καρέκλα στην κυριολεξία και πήγα και έπεσα σαν τούβλο στο κρεβάτι. Για τέτοια αγγαρεία μιλάμε. Όταν είσαι στο spaceship δεν καταλαβαίνεις ότι κινείσαι παρά μόνο αν κοιτάξεις την ταχύτητα. Προχωράς υποτίθεται και ο πλανήτης παραμένει σταθερός, δεν τον φτάνεις ποτέ. ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ; Για να βρεις που είναι το quest που ακολουθείς πρέπει να πας ψηλαφιστά. Ο χάρτης σε πηγαίνει σε άλλα quests, σε βάζει στο μετρό, σε πετάει στο διάστημα, πρέπει να πας σε άλλο πλανήτη πρώτα που να είναι κοντά, όταν φτάσεις στο σωστό πλανήτη πρέπει να περπατήσεις καμιά 10αριά έτη φωτός για να φτάσεις στο σημείο του quest, πολλές φορές είσαι και encumbered, σου τελειώνει γρήγορα το οξυγόνο ακόμα και μέσα σε κεντρικές περιοχές όπως η Atlantis (όπου όλοι είναι με τα καθημερινά τους ρούχα και αναπνέουν κανονικά, εκτός από εσένα τον μακάκα που συνεχίζεις να φοράς στολή και χρειάζεσαι οξυγόνο λες και είσαι εξωγηίνος). Και τα quests γεμάτα με 3-4 επιλογές από moral και ethics. Το gameplay τραγικό, ειδικά στις μάχες. Το μενού βασανιστικό, στα όρια του σαδισμού. Το inventory πιο τραγικά σχεδιασμένο και από το inventory του Diablo 4. Κάπου όπα λίγο. Το CP 2077 έκανε 4 χρόνια να γίνει παιχνίδι, τούτο εδώ θα χρειαστεί 4 έτη φωτός και βλέπουμε... 2 ώρες πριν, Tambas91 είπε @just_a_dude καλά και εγώ κοντή εμπ1 αλλά άλλο θέλει πει η φώτο 😜 Αν σας καθόταν η ψηλή να την απορρίπτατε! Δεν είμαστε ποτέ ρατσιστές σε τέτοια ζητήματα! 🐷 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Zus 1 1
just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Τους πλανήτες δεν τους φτάνεις, είναι σαν background, γι' αυτό φαίνονται σαν να είναι σταθεροί. Υπάρχει mod που αυξάνει την ταχύτητα του σκάφους σε δεκάδες φορές την ταχύτητα του φωτός για να ταξιδεύεις από πλανήτη σε πλανήτη αλλά και πάλι η προσγείωση είναι με quick travel. Αυτό δεν αλλάζει. Απλά πας πάνω απ' τον πλανήτη με το mod.
Zus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε είναι σαν background Ελπίζω σε επόμενο patch να μας επιτρέπουν να τους βάζουμε και με widget στο desktop μας...
azazil1190 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Τους πλανήτες δεν τους φτάνεις, είναι σαν background, γι' αυτό φαίνονται σαν να είναι σταθεροί. Υπάρχει mod που αυξάνει την ταχύτητα του σκάφους σε δεκάδες φορές την ταχύτητα του φωτός για να ταξιδεύεις από πλανήτη σε πλανήτη αλλά και πάλι η προσγείωση είναι με quick travel. Αυτό δεν αλλάζει. Απλά πας πάνω απ' τον πλανήτη με το mod. Μοντ για τα πάντα.Τα οποία μοντ θέλουν updates μαζί με το παιχνίδι αλλιώς τρως άκυρο. Τελικά τι έφτιαχναν τόσα χρόνια αυτοί ??και φυσικά το κόστος του παιχνιδιού ώστε ας πούμε να ολοκληρωθεί Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από azazil1190 1
just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Μοντ για τα πάντα. Τελικά τι έφτιαχναν τόσα χρόνια αυτοί ??και φυσικά το κόστος του παιχνιδιού Αυτό πραγματικά. Δεν λέω σε καμιά περίπτωση ότι το game είναι κακό, αλλά 7 χρόνια development δεν φαίνεται βρε παιδιά απ' την κατάσταση του game. Λέμε και για το story telling της Bethesda και ξεκινάς σε ένα ορυχείο, και μετά από 5 λεπτά ένας δίνει ολόκληρο το σκάφος του σε έναν άκυρο εργάτη ορυχείου λολ δηλαδή. Μπάζει κάπως.. Και αυτό το λέω γιατί εκθειάζεται πολύ το story. Θα μου πεις σιγά τα αυγά τώρα, απλά κάτι τέτοια έπρεπε να ήταν πιο προσεγμένα απ' τη στιγμή που δεν ασχολήθηκαν με visuals και άλλα features (RT, DLSS, Brightness Slider, HDR, κτλ). 4
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Έχει και story; 👹 Εγώ όσο έπαιξα ένα ατελείωτο πέρα-δώθε ήταν. Το μόνο που θυμάμαι στα πρώτα 25+ levels ήταν μια σέχτα που έψαχνε να βρει κάτι πέτρες (δεν το θεωρώ spoiler). Τη συνέχεια θα τη δω όταν επανέλθω, ελπίζω να βελτιώνεται.
Zus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, nzeppos είπε Έχει και story; 👹 Εγώ όσο έπαιξα ένα ατελείωτο πέρα-δώθε ήταν. Το μόνο που θυμάμαι στα πρώτα 25+ levels ήταν μια σέχτα που έψαχνε να βρει κάτι πέτρες (δεν το θεωρώ spoiler). Τη συνέχεια θα τη δω όταν επανέλθω, ελπίζω να βελτιώνεται. Αδερφέ εσύ που έφτασες 25+ levels σε αυτό το πράγμα, να πάς στον κοντινότερο ΕΦΚΑ να σου βγάλουν μία πρόωρη σύνταξη και να πάρεις και ΕΚΑΣ. Τα δικαιούσαι χωρίς δεύτερη κουβέντα.
The_Judas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Εγώ δεν ασχολήθηκα ούτε 1 λεπτό με outposts ή σπίτια. Μόνο με το διαστημόπλοιο ασχολήθηκα λίγο παραπάνω. Ευτυχώς βρήκα νωρίς το keppler -R σε μια αποστολή τυχαία. του έβαλα το κορυφαίο πυραυλικό σύστημα και είναι σούπερ. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να βρώ εναν καλό κινητήρα και είναι λίγο αργοκίνητο. Γενικά ορισμένες δευτερεύουσες αποστολές ανεβάζουν την ποιότητα. 1
Aris-leme Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Έχοντας περάσει το πρώτο 10ωρο μπορώ να καταλάβω όσους κράζουν το γκειμ. Οκ το φολαουτ4 είναι το καλύτερο γκειμ για εμένα γιατί είχα την δυνατότητα να γυρνάω όπου θέλω ακόμη και χωρίς να κάνω αποστολές έβλεπες κάτι ανακάλυπτες κάτι. Εδώ ρε συ μπεθεσμπα τι έκανες? με έβαλες σε πλανήτες κάποια στανταρ POI και μου τα δείχνεις χωρίς σχεδόν τίποτα παραπάνω. Το διαστημόπλοιο τελικά είναι διακοσμητικό απλά, δεν πετάς σχεδόν ποτέ και οκ κάπου ίσως το καταλαβαίνω αν σου έδινε τη δυνατότητα να το κάνεις σε πλανήτες πήγαινες εκεί που ήθελες και σκότωνες τους πάντες, θα μπορούσαν βέβαια να βάλουν άμυνες και απλά να αναγκάζεσαι να προσγειωθείς λίγο παρακάτω. Ακόμη και με τα μοντ που έχω βάλει για ΑΙ μαχες μενου που πάει σφαίρα σε κουράζει κάπου. Γιατί αντε βρες την αποστολή με 100 μενού στην άλλη άκρη και πιάσ' το αβγό και κούρευ' το Βάλε το μισό μέγεθος στο γκειμ και γέμισε λίγο πλανήτες να έχω ένα χάρτη φολαουτ σε κάθε πλανήτη. Ωρες ωρες τα σπάει να γυρνάς σε ένα πλανήτη να δεις τι γίνεται αλλα χωρίς ένα όχημα δεν παλεύετε. Θα μπορούσε πραγματικά να είναι στολίδι αλλά κάπου το χάνει. 1
The_Judas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Αυτό ακριβώς. Περιμέναμε ένα επικό space travel, exploration με μάχες, research και ένα σωρό ακόμη και γραφικά Next gen... Τα έχει αυτά μέσα αλλά λίγο απ' όλα χωρίς να είναι τέλειο σε κάτι. Υπάρχουν οι διαστημικές μάχες αλλά δεν είναι επιπέδου space simulator. Τα γραφικά καλοσχεδιασμένα αλλά δεν είναι και κορυφή.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Zus είπε Προχωράς υποτίθεται και ο πλανήτης παραμένει σταθερός, δεν τον φτάνεις ποτέ. Τον φτάνεις τον πλανήτη, αλλά μετά από 5-6-7-10 ώρες συνεχόμενης πτήσης. Αλλά είναι ένα δυσδιαστο γραφικό απλώς και θα περάσεις από μέσα 😌.
just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 To game έχει καλά στοιχεία αλλά είναι κάπως διεσπαρμένα, δεν σου δίνει το immersion της εμπειρίας του διαστήματος. Ας πούμε και το σκάφος απ' τη στιγμή που δεν μπορείς να ταξιδέψεις πραγματικά, είναι μόνο για να το χαλβαδιάζεις όταν είναι παρκαρισμένο. Έφτιαξαν ένα τόσο ωραίο σύστημα customization του σκάφους αλλά πάει στράφι κατά 90% λόγω του πως είναι σχεδιασμένο το game. Σκέψου ένα τέτοιο game να φτιαχνόταν σε μια μηχανή που πραγματικά υποστηρίζει open world, θα ήταν awesome..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα