pirmen56 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Αν και έχω κλείσει καμιά 25ρια αρκετά ευχάριστες ώρες δεν έχω φτάσει ακόμη στο σημείο χτισίματος βάσεων για mining και outposts. Ήθελα να ρωτήσω α) αν είναι αναγκαία σχετικά perks για αυτά τα δύο και β) αν μπορείς να τα ξεκινήσεις οποτεδήποτε ή αν πρέπει πρώτα να περάσεις από missions-tutorials. Αν σε καθοδηγεί με άλλα λόγια το ίδιο το game.
Aris-leme Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Εγώ ακόμη δεν έχω συμπληρώσει 10ωρο και έκανα αουτποστ. Απλά δε θυμάμαι τι θέλει. Με το σκάνερ σκαναρα και κάτω με έβγαλε να κάνω αουτποστ. Δεν έχω ιδέα πως δουλεύει. Πάντως, από τα λίγα που είδα για το κράξιμο ένα μεγάλο ποσοστό με τα μοντς είναι οκ. Έχω φορτώσει 66 και 70+ GB σε τεξτουρες. 2
pirmen56 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Εγώ ακόμη δεν έχω συμπληρώσει 10ωρο και έκανα αουτποστ. Απλά δε θυμάμαι τι θέλει. Με το σκάνερ σκαναρα και κάτω με έβγαλε να κάνω αουτποστ. Δεν έχω ιδέα πως δουλεύει. Πάντως, από τα λίγα που είδα για το κράξιμο ένα μεγάλο ποσοστό με τα μοντς είναι οκ. Έχω φορτώσει 66 και 70+ GB σε τεξτουρες. Σε οποιονδήποτε πλανήτη; Μήπως επειδή κουβάλαγες πάνω σου τα απαραίτητα resources; Το FO ήταν πιο άμεσο σε κάτι τέτοια ρε γαμώτο.
Aris-leme Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Τώρα πάλι στον ακιλα μου εβγαλε το αουτποστ. Here's how to build an outpost in Starfield: Find the exact location on the planet you want to build your outpost. Equip your scanner and search for areas that contain the resource you're looking for. Place a beacon in your chosen location. Build an extractor on a nearby mineral, and build a power source nearby. Δεν ξέρω αν δουλευουν τα τεξτουρε ας τσεκάρει κάποιος αν έχει τα ίδια.
Aris_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 19 hours ago, pirmen56 said: Σε οποιονδήποτε πλανήτη; Μήπως επειδή κουβάλαγες πάνω σου τα απαραίτητα resources; Το FO ήταν πιο άμεσο σε κάτι τέτοια ρε γαμώτο. Βασικά outpost χρειάζεσαι για να έχεις μια βάση να μπορείς να παράγεις κάποια πράγματα και να αποθηκεύεις κάποια mats που είναι πολυ σπάνια και βαρια παιζει και η μαζωξη των followers, εγω έχω μικρό ship και δεν μπορώ να κουβαλάω την πραμάτεια μαζί Τα perks τα θες γιατί μετά για να μεταφέρεις mats συγκεντροτικα θες πολλά landings , Tips: βρες μερος όσο γίνεται flat χωρίς κτίσματα γιατί περιορίζουν και στο όριο των biomes για να πάρεις 4-5 mats Υπόψιν οι πολυ καλοί πλανήτες το βρήκες είναι με extreme ατμοσφαιρικά που θες το perk για outpost αλλά βολεύεσαι και με τους άλλους 1
Zus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Ευχαριστώ τη Bethesda που με ώθησε να δώσω άλλη μία ευκαιρία στο Cyberpunk και να το δω με άλλο μάτι. Τί τραγική περίοδο για το gaming διανύουμε...; 1
just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά μπαίνω εδώ και διαβάζω για πως να χτίσεις outposts, να κάνεις fast travel πέρα δώθε για να αδειάσεις το inventory, κτλ. Παιχνίδι είναι τελικά ή δουλειά; Μπαίνεις στο CP77 και βλέπεις τουλάχιστον για πιστολίδια και skills και το νεο dlc που ειναι πιο action κτλ.. 6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Spoiler εγώ πάντως εμ1 με τα χίλια στην κοντή και όχι λόγω του CP77 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από just_a_dude 1
azazil1190 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ρε παιδιά μπαίνω εδώ και διαβάζω για πως να χτίσεις outposts, να κάνεις fast travel πέρα δώθε για να αδειάσεις το inventory, κτλ. Παιχνίδι είναι τελικά ή δουλειά; Μπαίνεις στο CP77 και βλέπεις τουλάχιστον για πιστολίδια και skills και το νεο dlc που ειναι πιο action κτλ.. Απόκρυψη περιεχομένων εγώ πάντως εμ1 με τα χίλια στην κοντή και όχι λόγω του CP77 Κοντοπ@υτανο!
Tambas91 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 @just_a_dude καλά και εγώ κοντή εμπ1 αλλά άλλο θέλει πει η φώτο 😜
just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Γενικά τα quests βελτιώνονται όσο προχωράει το game ή είναι τύπου fetch + quicktravel; Για παράδειγμα Spoiler Ξεκίνησα το CP77 πάλι λόγω του 2.0. Παίζω το πρώτο quest με την Panam που πας και ρίχνεις το AV, έχει πιστολίδι με ρομπότ, μετά καβαλάς τις μηχανές και πας και ρίχνεις πιστολίδι με ανθρώπους μετά έχει λίγο stealth αν θελεις, μετά με το αγροτικό της Panam την πέφτεις στους τυπάδες στα ορυχεία, κτλ και γίνεται ένας χαμούλης και σου παίρνει κοντά στη μία ώρα όλο αυτό το πράγμα χωρις φυσικά quick travel, κανονικά πηγαίνεις με οχήματα απ' το ένα μέρος στο άλλο. Στο Starfield υπάρχει κάτι ανάλογο;
Armoral Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Θα το ήθελες πολύ. 24 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Γενικά τα quests βελτιώνονται όσο προχωράει το game ή είναι τύπου fetch + quicktravel; Για παράδειγμα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ξεκίνησα το CP77 πάλι λόγω του 2.0. Παίζω το πρώτο quest με την Panam που πας και ρίχνεις το AV, έχει πιστολίδι με ρομπότ, μετά καβαλάς τις μηχανές και πας και ρίχνεις πιστολίδι με ανθρώπους μετά έχει λίγο stealth αν θελεις, μετά με το αγροτικό της Panam την πέφτεις στους τυπάδες στα ορυχεία, κτλ και γίνεται ένας χαμούλης και σου παίρνει κοντά στη μία ώρα όλο αυτό το πράγμα χωρις φυσικά quick travel, κανονικά πηγαίνεις με οχήματα απ' το ένα μέρος στο άλλο. Στο Starfield υπάρχει κάτι ανάλογο; Έλα τώρα το Starfield είναι το φάρμακο απέναντι στην αυπνία, ως επί το πλείστον, αν εξαιρέσεις ένα side quest που ξεχωρίζει και έχει κάποια δράση. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Armoral 2
azazil1190 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Armoral είπε Θα το ήθελες πολύ. Έλα τώρα το Starfield είναι το φάρμακο απέναντι στην αυπνία, ως επί το πλείστον και αν εξαιρέσεις ένα side quest καλό. Το starfield εάν είχε γίνει σπονσορ από nvidia χωρίς πλάτες ms η από κανένα στούντιο χωρίς σπόνσορα θα είχε φάει το κράξιμο της αρκούδας η θα ήταν αδιάφορο για τους περισσότερους Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από azazil1190 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα