Mhlogiatros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Νταξ τοσα 10/10 ..... Η M$ και μαστιγωνει αλλα και ταίζει καλα τα αλογακια εμμ τα media Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από Mhlogiatros 1
dalan2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 εμαθε το τροπο απο την CD Projekt RED μαλλον .....
Armoral Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 22 λεπτά πριν, dalan2007 είπε εμαθε το τροπο απο την CD Projekt RED μαλλον ..... Αν παίξεις και τα δύο παιχνίδια θα καταλάβεις ότι το Starfield είναι 10 χρόνια πίσω. Η CD Projekt βέβαια έφαγε εξάμηνο αποκλεισμό από το Playstation Store για την κατάντια του launch. 2
dalan2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 εγω μιλαω για τα δωρακια στους δημοσιογραφους...
noFEARgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 59 minutes ago, Armoral said: Αν παίξεις και τα δύο παιχνίδια θα καταλάβεις ότι το Starfield είναι 10 χρόνια πίσω. Η CD Projekt βέβαια έφαγε εξάμηνο αποκλεισμό από το Playstation Store για την κατάντια του launch. μπα καμια σχεση , αποκλεισμο εφαγε γιατι εδωσε refund χωρις να ρωτησει την ΣΟΝΥ
Aris_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 19 hours ago, zvarthangalos said: Ερώτηση nooba στο παιχνίδι, με το gamepad του X-box αν κρατάς χαλαρά τον μοχλό και κάνεις ελαφρύ τζόκινγκ δεν σου τελειώνει η ενέργεια (O2 CO2) με το πληκτρολόγιο πώς γίνεται αυτό; To run σε εσένα είναι σε analog axis στο k/b είναι κουμπί on/off υπάρχει βέβαια τρόπος να το προσεγγίσεις με προγραμματισμό των keys 1
dazed&confused Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Με το starfield έπαθα περίπου ό,τι και με το Cyberpunk. Ασχολήθηκα και με τα δύο χωρίς να έχω ακολουθήσει στο ελάχιστο το hype. To Cp77 το κέρδισα στο steamgifts κανά εξάμηνο πριν το launch και τελικά το λάτρεψα. Αν είχα δώσει τα 60 ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά σε κάθε περίπτωση απο day one είχα ελάχιστα προβλήματα με το παιχνίδι. Για το starfield πάλι, το πήρα μαζί με την 6600. Πάλι ελάχιστα προβλήματα, αλλά σαφώς χειρότερη κατάσταση απο το cyberpunk. Τελικά μου αρέσει, αλλά παίζει ρόλο και το γεγονός πως δεν πλήρωσα ευθέως τα 70 (που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω πάνω απο 20-25 για παιχνίδι). 1
Aris-leme Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Πρώτες εντυπώσεις(μόλις 2 ώρες) είναι απίστευτα θετικές διότι αγαπάμε μπεθεσμπαγκ, απλά προσπαθούν πάντα να κάνουν τα πράγματα ποιο πολύπλοκα απ ότι πρέπει. Ίσως, ακόμη δε βρήκα τρόπο αλλά να μην έχω έναν απλό χάρτη να ξέρω που πάω με τρελαίνει. Δεν έχω δει τίποτα για το γκειμ είπα να τα βρω μόνος αλλά χάνεσαι και ας έχεις κάτι χιλιάδες ώρες στα γκειμ τους. Χωρίς μοντς κλασικά δεν πας πουθενά.
psof Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, dalan2007 είπε εγω μιλαω για τα δωρακια στους δημοσιογραφους... Σ'αυτά είναι πάντα πρώτη η Sony εδώ και πολλά χρόνια. Το Spiderman 2 έχει ήδη καπαρώσει τα 10ρια απο τα trailers και όλοι ξέρουν θα είναι απλά το Spiderman 1 με διαφορετική 7ωρη ιστορία και 15 ώρες mindless collectathon. Η Νιντεντο απο την άλλη παίρνει τα 10ρια λόγω φόβου ότι αν δεν την βάλεις 10 θα σε βάλουν σε κόκκινη λίστα και δεν θα ξαναπάρεις pre-copy.
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, Armoral είπε Νομίζω ότι η αντίδρασή του ήταν αληθινή, το 10/10 σε αυτό το παιχνίδι, σε αυτή την κατάσταση, είναι απλά ο ορισμός της παραπλάνησης. Δε μπορείς να ζητάς 80 ή 100 ευρώ και να μην έχεις διορθώσει πράγματα βασικά, όπως η λειτουργία των companions ή οι Npc που βγαίνουν μέσα από τοίχους. Συγνώμη αλλά προσωπικά δεν με απασχολεί τι λέει ο κάθε μεμονωμένος streamer/reaction person εκεί έξω, πόσο μάλλον σε παιχνίδι του gamepass που μπορούν να παίξουν οι περισσότεροι με χαμηλός κόστος να δουν τι ρόλο βαράει. Εχουμε ξεπεράσει τις 100σελίδες και το παιχνίδι έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα μήνα και έχουμε γράψει πόσα άτομα στο εδώ θέμα. Δεν είμαστε ακόμα στην φάση day one κυκλοφορίας, έχουμε μια ιδέα για το ίδιο το παιχνίδι τι ρόλο βαράει. Οσο για τις υψηλές βαθμολογίες, και το Diablo 4 πήρε 9ρια και 10ρια και είδαμε και αυτό τελικά τι ρόλο βαράει. Δεν πέσαμε ξαφνικά από τα σύννεφα με την MS/Bethesda και το Starfield. 1
just_a_dude Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Εγώ πάντως απορώ πως βάζουν 10αρι έτσι εύκολα. 10αρι σημαίνει τέλειο σε όλα (story, gameplay, γραφικά, performance). Δεν νομίζω να έχω παίξει game που να είναι 10αρι σε όλη μου τη ζωή. Ακόμη και το TW3 για 8.5-9 το έβαζα. 1
Charismo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 22 minutes ago, just_a_dude said: Εγώ πάντως απορώ πως βάζουν 10αρι έτσι εύκολα. 10αρι σημαίνει τέλειο σε όλα (story, gameplay, γραφικά, performance). Δεν νομίζω να έχω παίξει game που να είναι 10αρι σε όλη μου τη ζωή. Ακόμη και το TW3 για 8.5-9 το έβαζα. Αν και συμφωνώ σε αυτό με τα 10άρια ότι δεν θα έπρεπε να μοιράζονται απλόχερα, είναι κάτι που γίνεται στο industry χρόνια τώρα. Κάθε ΑΑΑ που βγαίνει, είτε το αξίζει είτε όχι, παίρνει 10άρια με το όνομα του studio και μόνο. 1
just_a_dude Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Charismo είπε Αν και συμφωνώ σε αυτό με τα 10άρια ότι δεν θα έπρεπε να μοιράζονται απλόχερα, είναι κάτι που γίνεται στο industry χρόνια τώρα. Κάθε ΑΑΑ που βγαίνει, είτε το αξίζει είτε όχι, παίρνει 10άρια με το όνομα του studio και μόνο. ναι ναι, δεν λέω μόνο για το Loadingfield. Και το αστείο είναι ότι γενικά τα reviews που δίνουν 10αρι αναφέρουν και κάποια αρνητικά αλλά δεν αφαιρούν απ' την βαθμολογία. Πως γκένεν αυτό; 1
Charismo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Just now, just_a_dude said: ναι ναι, δεν λέω μόνο για το Loadingfield. Και το αστείο είναι ότι γενικά τα reviews που δίνουν 10αρι αναφέρουν και κάποια αρνητικά αλλά δεν αφαιρούν απ' την βαθμολογία. Πως γκένεν αυτό; Είναι η κλασική επιρροή των μεγάλων studios. Και από τους ίδιους βλέπεις indie reviews που το εκθειάζουν, δεν αναφέρουν κανένα αρνητικό. Βαθμολογία 8/10. 🥶 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα