Armoral Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Κάντε υπομονή 1 χρόνο, θα γίνει άλλο γκέιμ με τα mods. Ίσως όσον αφορά τα γραφικά ναι. Στα υπόλοιπα που είναι δομικά προβλήματα όχι. 1
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μ' άρεσε το σημείο που τα έχωσε ελαφρώς στα site που έβαλαν 9/10 και 10/10. Μάλλον άλλο παιχνίδι έπαιζαν αυτοί. Γι' αυτό ποτέ δεν λαμβάνουμε υπ' όψιν "επαγγελματικές" κριτικές. Μόνο ό,τι λέει ο μέσος όρος του community. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από nzeppos 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 36 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Πως έκανε refund στις 25 ώρες; Εγώ τον ρώτησα πάντως στο βίντεο μέσα να μας πει!
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αγόρασε την Ultimate edition για να παίξει/κάνει stream νωρίτερα, και μετά επειδή δεν του άρεσε το έκανε refund, και ας το έπαιξε/ολοκλήρωσε κανονικά. Και δεν μιλάμε για κανένα μικρό streamer να πεις ότι έχει ανάγκη τα χρήματα. Αν οι game journalists είναι 1φορά για σφαλιάρες, τέτοιο ''influencers/streamers'' σαν και αυτόν είναι 10φορές χειρότεροι. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από Fulgore 5
The_Judas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Σίγουρα τα 10/10 είναι υπερβολικά αλλά έχουν γίνει πολύ κουραστικοί ολοι αυτοι οι influencers που μιλανε υπερβολικά γρήγορα , κράζουν τα πάντα και έχουν συνέχεια μιζερα ρεπορταζ για το ποσο χάλια είναι όλα νεα παιχνίδια και όλες οι νέες ταινίες κλπ. 3
just_a_dude Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Το Quicktravelfield ειδικά ούτε καν reviewers δεν χρειάζεσαι. Με 10 ευρώ μπορείς να παίξεις ένα μήνα και να δεις αν σου αρέσει.
eko13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Έπαιξα λίγο με game pass, ενω πήγαινε κανονικά, μετά το αρχικό κεφάλαιο άρχισε να κολλάει. Τόσο που το σταμάτησα. I7 3γενιας και γραφικά 1060 6GB έχω, εγκατάσταση σε απλό HDD (το λέω γιατί είχα διαβάσει ότι θα ήθελε εγκατάσταση σε SSD), τα γραφικά είχαν μπει μόνα τους στο low από ότι καταλαβαίνω διότι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Να του δώσω δεύτερη ευκαιρία ή είναι τόσο απαιτητικό?
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Είσαι κάτω απ' τις ελάχιστες απαιτήσεις και σε κάρτα γραφικών και σε επεξεργαστή..Και ο HDD δεν βοηθάει σίγουρα.
Armoral Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, Fulgore είπε Αγόρασε την Ultimate edition για να παίξει/κάνει stream νωρίτερα, και μετά επειδή δεν του άρεσε το έκανε refund, και ας το έπαιξε/ολοκλήρωσε κανονικά. Και δεν μιλάμε για κανένα μικρό streamer να πεις ότι έχει ανάγκη τα χρήματα. Αν οι game journalists είναι 1φορά για σφαλιάρες, τέτοιο ''influencers/streamers'' σαν και αυτόν είναι 10φορές χειρότεροι. Έχει όμως δίκιο σε όσα σημεία έθιξε, άσχετα με το αν έκανε refund η όχι. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Game-changer ? Starfield Mod allows you to travel from planet to planet in real-time
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Armoral είπε Έχει όμως δίκιο σε όσα σημεία έθιξε, άσχετα με το αν έκανε refund η όχι. Και στο εδώ θέμα δεν έχουν όλοι πει ότι το Starfield είναι παιχνίδι για 10/10. Καλά έκανε και βγήκε να πει την άποψη του, αλλά το έκανε με λάθος τρόπο. Και γενικά πολλοί μεγάλοι streamers έχουν καταντήσει Reaction drama για τα clicks.
just_a_dude Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Αν το ίδιο ακριβώς game το είχε βγάλει η nubisoft όλοι θα έλεγαν 4/10. Τώρα λόγω της Bethesda πέφτουν στα γόνατα αμέσως. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Το εγκατεστησα σε 2 εκδοσεις το κανονικο full updated μεσω gamepass και πειρατικο - μαντεψτε τι παιζω
Armoral Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 41 λεπτά πριν, Fulgore είπε Και στο εδώ θέμα δεν έχουν όλοι πει ότι το Starfield είναι παιχνίδι για 10/10. Καλά έκανε και βγήκε να πει την άποψη του, αλλά το έκανε με λάθος τρόπο. Και γενικά πολλοί μεγάλοι streamers έχουν καταντήσει Reaction drama για τα clicks. Νομίζω ότι η αντίδρασή του ήταν αληθινή, το 10/10 σε αυτό το παιχνίδι, σε αυτή την κατάσταση, είναι απλά ο ορισμός της παραπλάνησης. Δε μπορείς να ζητάς 80 ή 100 ευρώ και να μην έχεις διορθώσει πράγματα βασικά, όπως η λειτουργία των companions ή οι Npc που βγαίνουν μέσα από τοίχους. Αυτό από τη Bethesda τόσοι beta testers δεν το είχαν δει; Το ήξεραν, αλλά παρόλα αυτά το κυκλοφόρησαν. Και να τα 9/10 και τα 10/10 στα site που υποτίθεται κρίνουν το προϊόν για να ενημερώσουν και να προστατέψουν αν χρειασθεί το μελλοντικό καταναλωτή και όχι με βάση τη δύναμη κάθε εταιρίας. Ορίστε η διαφήμιση της Bethesda χωρίς λόγια. Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η πίεση που αντικειμενικά υπάρχει πλέον, το παιχνίδι θα είχε πολύ χαμηλότερο βαθμό. 1
Aris-leme Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δεν έχω άποψη ακόμη για το σταρφιλτ αφού σήμερα το πήρα αλλά ξέρω ότι με τα 200-300 μοντ που θα βάλω πάνω θα το κάνω όπως θέλω εγώ κάτι που σχεδόν κανένας άλλος γκειμ ντεβελοπερ δε σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Οκ και το 7DTD Αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα