Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτασα και στην πρώτη αρκετά ενδιαφέρουσα αποστολή στο στυλ του Alien Isolation.

Γενικά αν σκέφτεσαι και πας προσεκτικά, το ammo και τα aids φτάνουν και με το παραπάνω, ακόμα και στο τελευταίο επίπεδο δυσκολίας. Σε σημείο που αναρωτιέσαι αν αξίζει να επενδύσεις στα σχετικά perks. Ίσως μόνο το ξεκλείδωμα των weapon mods να μετράει για τα deathclaws terrormorphs. Αντίθετα τα space fights είναι dark souls χωρίς perks και αναβαθμισμένο σκάφος.

υ.γ.: Το outer worlds είναι δείγμα δωρεάν rpg με κάπως αδιάφορο artwork και level design. Καλά rpg mechanics πάντως.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχωράς την βασική αποστολή στο χαλαρό μαζεύοντας τα artifacts χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία... έχοντας άπειρα πυρομαχικά.

Ξαφνικά σκάει μια random αποστολή USydef vs Crimson Fleet... που κρατάει 10 ώρες χαχα. Ξεκινάει με νορμάλ δυσκολία και στο τέλος από level 20 πάει στο level 50 στην τελική μάχη!

Τα ίδια και αργότερα. Ενα random distress call ... που καταλήγει σε μια 10ωρη αποστολή απόλυτο μπάχαλο (Entangled) όπου πηδάς από το ένα multiverse στο άλλο.

Αλλες φορές απαντάς ένα distress call και είναι απλά δουλειά 2 λεπτών ή κάτι τελείως άκυρο.

Είναι θετικά αυτά τα στοιχεία... αλλά ταυτόχρονα όχι τελείως σωστά σχεδιασμένα.

Σε πολλές πίστες ξαφνικά καταλήγεις να είσαι μόνος σε κλειστό περιβάλλον και φουλάρει το inventory και δεν μπορείς να το αδειάσεις εκείνη τη στιγμή.

Γενικά το inventory είναι πολύ εκνευριστικό γιατί μου καταναλώνει πολύ χρόνο από το παιχνίδι.

Πάνω που έκανα ένα σωρό updates και βάρη (weight lifting) ,  πήρα class A διαστημόπλοιο.. ξαφνικά μου εμφανίστηκαν νέα όπλα/armour 10 φορές πιο βαριά από τα αρχικά.

Ακόμη δεν έχω καταλάβει πως να κρίνω ποιο όπλο είναι καλύτερο. Οπλα που έχουν καλά stats στην πράξη μου φαίνονται πολύ άκυρα.

Αντιθέτως ακόμη και το cutter... με 5 rating βλέπω ότι είναι δυνατό όπλο.

Περισσότερο την κλασική καραμπίνα χρησιμοποιώ γιατί έχει υπερβολικά πολλές κοντινές μάχες σε κλειστό χώρο.

ΥΓ: Εχω πάρει το perk με το Dream Home. Αξίζει να το κρατήσω ή να το δώσω στην τράπεζα; Μου προσφέρει τίποτα;

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Zulualert είπε

Τα γραφικά από το παιχνίδι όπου έχει ανεβάσει ο τύπος προφανώς είναι όλα στο low?

Δεν έχω ιδέα. Καλά φαντάζομαι σε πολλά σύγχρονα παιχνίδια παρόμοια συμπεριφορά θα είχαμε απλά επειδή εδώ έχει πολύ loading είπε να το δοκιμάσει.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1
Δημοσ.
Spoiler

Πραγματικά μετάνιωσα που άφησα να πεθάνει η Andreja και όχι ο Sam Coe.

Ο τύπος είναι τόσο κουραστικός και κλαψιάρης. Στην πραγματικότητα είναι πλουσιόπαιδο , κωλόπαιδό, πρώην λαθρέμπορος.  Που φέρνει μαζί και την κόρη του σε ένα επικίνδυνο διαστημικό πόλεμο..

Ταυτόχρονα σε κατηγορεί για οτιδήποτε του φαίνεται ανήθικο.

Οχι μόνο αυτό, αλλά και το παιχνίδι σε προτρέπει συνέχεια να του κάνεις flirt...

Με κούρασε ο τύπος, θα τον αφήσω πλέον στο Keppler R.

Δημοσ.

Ερώτηση nooba στο παιχνίδι, με το gamepad του X-box αν κρατάς χαλαρά τον μοχλό και κάνεις ελαφρύ τζόκινγκ

δεν σου τελειώνει η ενέργεια (O2 CO2) με το πληκτρολόγιο πώς γίνεται αυτό; 

Δημοσ.
33 minutes ago, Armoral said:

Μάλλον κάτι έχει αυτό το "25", γιατί κι εγώ μόλις έφτασα level 25 το παράτησα από τη βαρεμάρα και το γύρισα σε BG3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, nzeppos είπε

Μάλλον κάτι έχει αυτό το "25", γιατί κι εγώ μόλις έφτασα level 25 το παράτησα από τη βαρεμάρα και το γύρισα σε BG3.

Και ο Ντικαπριος μέχρι τα 25 πάει, μετά τις θεωρεί πολύ μεγάλες!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Δεν έχει άδικο ο reviewer πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...