just_a_dude Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Και δεν μιλάει για planet exploration αλλά για environmental damage και την επίδραση των στοιχείων στον παίκτη. Και τι σημαίνει θα ήταν πολύ δύσκολο για τον παίκτη; Γι' αυτό υπάρχουν τα story, easy, standard, hard, survival. Δεν καταλαβαίνω το point του αλήθεια.
Armoral Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Και δεν μιλάει για planet exploration αλλά για environmental damage και την επίδραση των στοιχείων στον παίκτη. Και τι σημαίνει θα ήταν πολύ δύσκολο για τον παίκτη; Γι' αυτό υπάρχουν τα story, easy, standard, hard, survival. Δεν καταλαβαίνω το point του αλήθεια. Το παιχνίδι βασικά δεν έχει να κάνει με planet exploration, αφού βρίσκεις τα ίδια πράγματα πάνω κάτω σε όλους και για εμένα είναι τόσο βαρετό όσο το να είσαι καταδικασμένος να σπας πέτρες ψηφιακά. Δεν ξέρω, ίσως φταίω εγώ που δεν το έψαξα περισσότερο αλλά δε με τράβηξε προς τα εκεί. Περισσότερο ως μία περιπέτεια με στοιχεία RPG είναι με βάση τα προηγούμενα RPG της Bethesda, αυτή τη φορά διαδραματίζεται στο διάστημα και δεν είναι τόσο καλό όσο τα προηγούμενα. 6
Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 11 minutes ago, Armoral said: Το παιχνίδι βασικά δεν έχει να κάνει με planet exploration, αφού βρίσκεις τα ίδια πράγματα πάνω κάτω σε όλους και για εμένα είναι τόσο βαρετό όσο το να είσαι καταδικασμένος να σπας πέτρες ψηφιακά. Δεν ξέρω, ίσως φταίω εγώ που δεν το έψαξα περισσότερο αλλά δε με τράβηξε προς τα εκεί. Περισσότερο ως μία περιπέτεια με στοιχεία RPG είναι με βάση τα προηγούμενα RPG της Bethesda, αυτή τη φορά διαδραματίζεται στο διάστημα και δεν είναι τόσο καλό όσο τα προηγούμενα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο καλό όσο τα morrowind / oblivion / skyrim. Ούτε καν fallout 3. Το παιχνίδι εμένα μου κάνει σαν άδειος καμβάς που στον πετάξανε και λένε στο modding community, ωραία - τώρα ζωγραφίστε. Φαίνεται να έχει μπόλικο content αλλά είναι εντελώς generic, και το συνεχές teleportation καταντάει αηδία. Loading screen simulator είναι η φάση. Το shooting είναι okayish, δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι δα και καλό. Δεν έχει ιδιαίτερη διαδραστικότητα στις μάχες, you point and shoot. Καλά το AI είναι - παίζει και το χειρότερο που έχω δεί σε παιχνίδι. Πολύ μέτριο παιχνίδι, ειδικά αν είναι να κριθεί σαν ΑΑΑ - κάτω απτή βάση 6
just_a_dude Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Armoral είπε Το παιχνίδι βασικά δεν έχει να κάνει με planet exploration, αφού βρίσκεις τα ίδια πράγματα πάνω κάτω σε όλους και για εμένα είναι τόσο βαρετό όσο το να είσαι καταδικασμένος να σπας πέτρες ψηφιακά. Δεν ξέρω, ίσως φταίω εγώ που δεν το έψαξα περισσότερο αλλά δε με τράβηξε προς τα εκεί. Περισσότερο ως μία περιπέτεια με στοιχεία RPG είναι με βάση τα προηγούμενα RPG της Bethesda, αυτή τη φορά διαδραματίζεται στο διάστημα και δεν είναι τόσο καλό όσο τα προηγούμενα. Ακριβώς. Εγώ λίγο που το έπαιξα μου φάνηκε σαν μεγαλύτερη και πιθανώς καλύτερη από άποψης quests και story, έκδοση του Outer Worlds. To θέμα είναι ότι το παρουσίαζαν σαν massive 1000 planets exploration, κτλ. Ευτυχώς δεν έπεσα στην παγίδα γιατί ήμουν στο τσακ για preorder όταν το είχε βάλει λίγο πάνω από 40 ένα μαγαζάκι. Δεν λέω ότι το game είναι κακό όπως είναι (προφανώς δεν ζητάνε όλοι space exploration) αλλά δεν είναι για μένα. Ωστόσο θα μπορούσα να το παραβλέψω αυτό αν δεν είχε loading και quick travel κάθε 3 λεπτά. Και στο Outer Worlds είχε loading όταν έμπαινες σε μεγάλα κτήρια ή στο διαστημόπλοιο αλλά όσο ήσουν σε έναν πλανήτη μπορούσες να πας από quest σε quest ποδαράτος (τουλάχιστον σε όσα quests ήταν στον ίδιο πλανήτη). Εδώ δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, και χάνεται όλο το appeal του open world. 1
Armoral Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ακριβώς. Εγώ λίγο που το έπαιξα μου φάνηκε σαν μεγαλύτερη και πιθανώς καλύτερη από άποψης quests και story, έκδοση του Outer Worlds. To θέμα είναι ότι το παρουσίαζαν σαν massive 1000 planets exploration, κτλ. Ευτυχώς δεν έπεσα στην παγίδα γιατί ήμουν στο τσακ για preorder όταν το είχε βάλει λίγο πάνω από 40 ένα μαγαζάκι. Δεν λέω ότι το game είναι κακό όπως είναι (προφανώς δεν ζητάνε όλοι space exploration) αλλά δεν είναι για μένα. Ωστόσο θα μπορούσα να το παραβλέψω αυτό αν δεν είχε loading και quick travel κάθε 3 λεπτά. Και στο Outer Worlds είχε loading όταν έμπαινες σε μεγάλα κτήρια ή στο διαστημόπλοιο αλλά όσο ήσουν σε έναν πλανήτη μπορούσες να πας από quest σε quest ποδαράτος (τουλάχιστον σε όσα quests ήταν στον ίδιο πλανήτη). Εδώ δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, και χάνεται όλο το appeal του open world. To Outer Worlds ήταν καλύτερο. Είχε πολύ καλύτερη ιστορία και ο κόσμος του ήταν πιο "δεμένος". Όσο για το κόστος, Xbox live 3 μήνες, 10 ευρώ. Μετατροπή σε Gamepass, άλλα 10 και τέλος. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από Armoral 1
just_a_dude Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Armoral είπε To Outer Worlds ήταν καλύτερο. Είχε πολύ καλύτερη ιστορία και ο κόσμος του ήταν πιο "δεμένος". Ναι και εμένα το Outer Worlds μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον σαν story στην αρχή, όσο έπαιξα και το Starfield δηλαδή. Βέβαια μετά το Starfield ίσως γίνεται πιο ενδιαφέρον, οπότε γι' αυτό δεν έχω γνωμη
Armoral Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ναι και εμένα το Outer Worlds μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον σαν story στην αρχή, όσο έπαιξα και το Starfield δηλαδή. Βέβαια μετά το Starfield ίσως γίνεται πιο ενδιαφέρον, οπότε γι' αυτό δεν έχω γνωμη Γίνεται. Ειδικά κάποια side quest είναι καλύτερα ακόμη και από τη βασική ιστορία. 1
stratos_k Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Έχει καμια σχέση με το Elite Dangerous;
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ελάχιστη θα έλεγα. Πόσες φορές έπιασα τον εαυτό μου να εύχεται "τι καλά το συγκεκριμένο πράγμα να το είχαν κάνει όπως στο ED". Πχ να μπορούμε να προσεδαφίσουμε μόνοι μας το σκάφος σε πλανήτη ή διαστημικό σταθμό αντί να βλέπουμε cut scenes. Στην τελική όμως δεν είναι καν ίδιο είδος παιχνιδιού. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από nzeppos 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 New Starfield Mod improves the quality of all major NPCs 1
xartemporas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 12 minutes ago, Psycho_Warhead said: New Starfield Mod improves the quality of all major NPCs Καλά στο τέλος οι modders θα φτιάξουν όλο το παιχνίδι από την αρχή.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, xartemporas είπε Καλά στο τέλος οι modders θα φτιάξουν όλο το παιχνίδι από την αρχή. Πόσο φρικαρισμένο είναι αυτό το NPC? Τι έχει δει στη ζωή του?
The_Judas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 μπορώ να τελειώσω την βασική αποστολή και μετά να κάνω τις υπόλοιπες ή δεν γίνεται; έχει αποστολές που γίνονται fail;
Armoral Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, The_Judas είπε μπορώ να τελειώσω την βασική αποστολή και μετά να κάνω τις υπόλοιπες ή δεν γίνεται; έχει αποστολές που γίνονται fail; Εξαρτάται από το πως θα τελειώσεις το main quest. Άσε την τελευταία αποστολή του για το τέλος και κάνε όλα τα υπόλοιπα.λ πριν προχωρήσεις σε αυτήν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα