comfuzio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.pcgamer.com/starfield-glitch-sees-players-followed-by-rocks-forests-and-the-entire-city-of-new-atlantis
mike299 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα review του steam είναι τα πιο αντικειμενικά που υπάρχουν γιατί για να ψηφίζεις, έχεις σκάσει τα λεφτά σου. Και καμία σημασία δεν έχει εάν γράψεις 2 λέξεις ή χίλιες λέξεις έκθεση, γιατί τα ίδια λεφτά πλήρωσαν και οι δύο. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι θα έπρεπε να έχει φίλτρο για τα refunds και όχι μόνο up και down vote. Το starfield πχ είναι χαρακτηριστική περίπτωση που ούτε το ένα ούτε το άλλο δεν αξίζει σαν "βαθμός". Ας υπήρχε και μια τρίτη mediocre κριτική ακριβώς για περιπτώσεις σαν αυτήν (όχι όμως παραπάνω από τρείς) Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από mike299 4
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Πού το βρήκατε αυτό το νούμερο ρε σεις? Starfield Paid DLSS Mod Creator Hits Back at Pirates, Threatens to Add 'Hidden Mines' in Future Mods
just_a_dude Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αφού θα βγει και επίσημα ποιος τον μαμάει αυτόν. Βέβαια με το ρυθμό που βγάζει τα patches η Bugthesda παίζει να έχει βγει το DLSS 5 μέχρι τότε.. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude
psof Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, mike299 είπε Τα review του steam είναι τα πιο αντικειμενικά που υπάρχουν γιατί για να ψηφίζεις, έχεις σκάσει τα λεφτά σου. Και καμία σημασία δεν έχει εάν γράψεις 2 λέξεις ή χίλιες λέξεις έκθεση, γιατί τα ίδια λεφτά πλήρωσαν και οι δύο. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι θα έπρεπε να έχει φίλτρο για τα refunds και όχι μόνο up και down vote. Το starfield πχ είναι χαρακτηριστική περίπτωση που ούτε το ένα ούτε το άλλο δεν αξίζει σαν "βαθμός". Ας υπήρχε και μια τρίτη mediocre κριτική ακριβώς για περιπτώσεις σαν αυτήν (όχι όμως παραπάνω από τρείς) Καλά τα reviews με refunds μπορείς να τα ξεφορτωθείς αν βάλεις minimum played time 10 ώρες και πάνω στα settings κάτω απο τo graph. Επίσης επιλέγεις και το steam only purchases και έτσι ξεφορτώνεσαι και τα reviews απο dev gifted copies. Βαζεις και μια ημερομηνία απο την στιγμή που το game πήρε το τελευταίο σημαντικό patch και έχεις όσο το δυνατόν τη πιο ρεαλιστική εικόνα το παιχνιδιού στη τωρινή του κατάσταση. 7
pirmen56 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, just_a_dude είπε Αφού θα βγει και επίσημα ποιος τον μαμάει αυτόν. Βέβαια με το ρυθμό που βγάζει τα patches η Bugthesda παίζει να έχει βγει το DLSS 5 μέχρι τότε.. Μπορεί να το ανακοίνωσαν για να θολώσουν τα νερά, τάχα μου ότι δεν είναι πουλημένοι, και να το καθυστερούν επίτηδες. Επίσης δεν ξέρουμε αν θα περιλαμβάνει FG το οποίο παραμένει paywalled στις τελευταίες mod εκδόσεις, κάτι που συμφέρει την AMD. Σχετικά με το game τώρα, οι κριτικές στο Steam δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα γιατί η βαθμολογία των χρηστών σε τέτοιες πλατφόρμες συνήθως ακολουθεί binary λογική. Ή 10 ή 0. Είτε πληρώνουν, είτε όχι παραμένουν ηλίθιοι ορισμένοι. Οπότε αν υπερισχύει μια σχετική δυσαρέσκεια σε συνδυασμό με την προτίμηση για RPG τάβλι αντί για pc video games βλέπεις συνήθως 5 μέχρι 7/10. Το παιχνίδι μοιάζει έντονα στο Mass Effect με τα πολλά ασύνδετα μεταξύ τους locales, τον διαδραστικό χάρτη και τα loading screens, αλλά έχει ποιοτικό gameplay(στα standards των καλών FPS), καλοσχεδιασμένες τοποθεσίες με μπόλικο loot και ρεαλιστικούς διαλόγους/αποστολές. Από όσο έχω παίξει μέχρι στιγμής ένα 8/10 το έχει σίγουρο. Δεν δικαιολογείται τόσο θάψιμο επειδή δεν είναι Star Citizen στην εξερεύνηση. Κρατάω βέβαια και μια πισινή επειδή μέχρι στιγμής δεν έχω δει όλα τα συστήματά του. 1
Armoral Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από Armoral
hayatogr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Καλωσήρθε και το πρώτο major bug στο Groundpounder quest .... Spacer invasion... τους έχω καθαρίσει όλους... Για κάποιο λόγω δεν γίνεται η ολοκλήρωση του quest. Έχω παίξει 50 ώρες και πέραν τούτου το παιχνίδι το έχω κατά ευχαριστηθεί! Τα τελευταία χρόνια είχα μια nostalgia για ένα νέο wing commander privateer... Τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι κάναν καλή δουλειά!
dazed&confused Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Είχα πολύ καιρό να παίξω ένα, για μένα, κορυφαίο quest, σαν το entangled. Πραγματικά να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, το αποτέλεσμα αξίζει. Μου άρεσε τόσο που πιστεύω άνετα θα μπορούσε να ήταν η αρχική αποστολή και το παιχνίδι να βασιστεί πάνω σε αυτή την ιδέα... Φυσικά, μετά απο 160 περίπου ώρες, έχω και bugs. Σπόιλερ αλέρτ: Spoiler Δεν μπορώ να βρώ το ecs constant, μετά το first contact. Μόλις είχα τελειώσει την αποστολή το είδα να βρίσκεται κάπου μακριά, αλλά είπα να το αφήσω για μετά. Τώρα το κουέστ μου βγάζει σαν τοποθεσία το Paradiso, αλλά, φυσικά, το constant είναι άφαντο. Μεγαλύτερο σπόιλερ: Spoiler Σε μένα πέθανε η Sarah, αλλά μετά την τελετή στη μνήμη της μου έβγαλε μήνυμα πως είναι διαθέσιμη για το πλήρωμα και τώρα μου λέει πως θέλει να μιλήσουμε. Έχασα 10 ώρες γιατί πήγα σε παλιότερο save, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Τουλάχιστον τη δεύτερη φορά την είχα αποδεσμεύσει από το σκάφος μου και δεν μου τρώει μια θέση. Επίσης είχε γίνει follower και δεν μπορούσα να πάρω άλλον. Αυτό διορθώθηκε πηγαίνοντας σε άλλο πλανήτη και ζητώντας από το Vasco να ακολουθήσει (μόνο με αυτόν ήταν εφικτό για κάποιο λόγο που μόνο η bugthesda ξέρει...) Και δεν έχω καταφέρει να βγάλω φωτογραφίες. Πατάω space, αλλά η gallery είναι άδεια και ό,τι φιξ έχω δοκιμάσει από άλλους με παρόμοιο πρόβλημα δεν έχει δουλέψει. Α, επίσης το personal quest της Andreja πολύ "λίγο"... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Starfield’s lead dev says they “just nerfed the hell” out of game’s space exploration
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα