Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Starfield has become Bethesda’s lowest rated game on Steam

.....

γιαυτο το steam μιλαμε??που ο καθε ακυρος με 2-3-6 account γραφει και βαθμολογει σαν μην εκφραστω???

Screenshot 2023-09-25 212800.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

γιαυτο το steam μιλαμε??που ο καθε ακυρος με 2-3-6 account γραφει και βαθμολογει σαν μην εκφραστω???

Μπορείς να κάνεις κριτική αν δεν έχεις αγοράσει το παιχνίδι στο steam; Πως είχα την αίσθηση ότι δεν το επιτρέπει;

• Like 2
Δημοσ.
6 minutes ago, dalan2007 said:

Μόνο που το παιχνίδι κάνει αρκετά παραπάνω λεφτά σε σχέση με το f2p και τραγικά κακό overwatch2 για να πούμε ότι κάποιος έκανε μερικα accounts για να κάνει negative bombing.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Armoral είπε

Μπορείς να κάνεις κριτική αν δεν έχεις αγοράσει το παιχνίδι στο steam; Πως είχα την αίσθηση ότι δεν το επιτρέπει;

Οχι δεν μπορείς να κάνεις κριτική αν δεν το έχεις αγοράσει. Αυτό γίνεται στο user's metacritic που είναι 100 φορές πιο γελοίο. Αυτό που μπορείς να κάνεις στο steam για να τρολάρεις είναι να το αγοράσεις να γράψεις το review και μετά να κάνεις refund. Στο review φαινεται αν το έχεις κάνει refund αλλά πολύ λίγοι διαβάζουν απο άκυρους και απλά βλέπουν το συνολικό ποσοστο. Το Overwatch 2 δεν πιάνεται γιατί είναι F2P οπότε ο καθένας μπορεί απλα να το βάλει στο library και να γράψει τη παπαριά του κατά της Blizzard.

• Like 4
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

άρα και στο CP77 οι κακές κριτικές είναι από τον καθε ακυρο με 2-3-6 account, σωστά;

• Like 2
Δημοσ.

μπορει να ειναι λαθος το παραδειγμα του ow αλλα καταλαβατε το νοημα οτι δεν ειναι να το υπολογιζεις και πολυ αυτες τις βαθμολογιες

προσωπικα εχω παιξει παιχνιδι σαπιο με βαση αυτες τις βαθμολογιες και το ευχαριστηθηκα και το αναποδο.

εχει προβληματα το starfield προφανως αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και για τοσο πυρ εναντιον του

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

μπορει να ειναι λαθος το παραδειγμα του ow αλλα καταλαβατε το νοημα οτι δεν ειναι να το υπολογιζεις και πολυ αυτες τις βαθμολογιες

προσωπικα εχω παιξει παιχνιδι σαπιο με βαση αυτες τις βαθμολογιες και το ευχαριστηθηκα και το αναποδο.

εχει προβληματα το starfield προφανως αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και για τοσο πυρ εναντιον του

Βασικά το λάθος είναι να κοιτάς το σύνολο. Εγώ αυτό που κάνω είναι να κοιτάω τις αρνητικές από κόσμο που έχει πολύ χρόνο στο game και να είναι ένα σωστό κείμενο (όχι "the game s@cks"), που σημαίνει ότι ο άνθρωπος ασχολήθηκε και έγραψε ένα σοβαρό review.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Βασικά το λάθος είναι να κοιτάς το σύνολο. Εγώ αυτό που κάνω είναι να κοιτάω τις αρνητικές από κόσμο που έχει πολύ χρόνο στο game και να είναι ένα σωστό κείμενο (όχι "the game s@cks"), που σημαίνει ότι ο άνθρωπος ασχολήθηκε και έγραψε ένα σοβαρό review.

Καλά και με αυτό το τρόπο έχει πάλι πετυχαίνεις κάτι άκυρους ειδικά στα παιχνίδια της paradox με κριτικές όπως πχ:

"Δεν αξιζει το παιχνίδι. Μακράν το χειρότερο της εταιρίας. Δεν έχει το ίδιο βάθος με το προηγούμενο της σειράς και τα DLC δεν προσθέτουν αρκετό περιεχόμενο για τα χρήματα που κοστίζουν." (downvote)

Και βλέπει απο πάνω ο τύπος να έχει 1200 hrs on record. 😁

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, psof είπε

Καλά και με αυτό το τρόπο έχει πάλι πετυχαίνεις κάτι άκυρους ειδικά στα παιχνίδια της paradox με κριτικές όπως πχ:

"Δεν αξιζει το παιχνίδι. Μακράν το χειρότερο της εταιρίας. Δεν έχει το ίδιο βάθος με το προηγούμενο της σειράς και τα DLC δεν προσθέτουν αρκετό περιεχόμενο για τα χρήματα που κοστίζουν." (downvote)

Και βλέπει απο πάνω ο τύπος να έχει 1200 hrs on record. 😁

Αυτό δεν είναι καλό review. Δεν έχει αιτιολόγηση, τίποτα, και είναι 2 σειρές μόνο. Δεν λέω γι' αυτά αλλά ένα πιο σοβαρό κείμενο

Δημοσ.
9 hours ago, just_a_dude said:

Αυτό δεν είναι καλό review. Δεν έχει αιτιολόγηση, τίποτα, και είναι 2 σειρές μόνο. Δεν λέω γι' αυτά αλλά ένα πιο σοβαρό κείμενο

Εγώ βλέποντας μερικές φωτογραφίες καταλαβαίνω πόσο σωστό είναι ένα review ακόμα και λέει σκέτο "it sux!", δεν πέφτουν έξω πολύ συχνά αυτές οι Λακωνικές απαντήσεις, ειδικά σε αυτά τα f2p καρτουνοπαστελοαρπαχτοπαίχνιδα.
Τώρα για το starfield δεν νομίζω να έχει φάει στο steam τουλάχιστον review bombing καθώς θέλει αγορά και δεν είναι χαμηλή η τιμή του. Και παρόλα τα θεματάκια που έχει, δεν είναι κακό παιχνίδι :)
Το μόνο κακό που βλέπω εγώ και μου χτυπάει πολύ άσχημα είναι ότι θα έπρεπε να βγάζει κάθε μέρα patches αλλά αυτοί το έχουν πάρει στο χαλαρό, πλησιάζει μήνα που έχει βγει και έχουν βγάλει 2 μικρά patches όπου κανένα από αυτά δεν είναι για τα τρανταχτά προβλήματα που έχει σαν παιχνίδι

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...