Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, comfuzio said:

Ερώτηση, έκανα έναν μικρό πανικό στο NEON μερικές μέρες πριν αλλά ακόμα και τώρα που πάω είναι γεμάτο από τα θύματα μου.
Έχω ένα quest που πρέπει να μιλήσω σε ένα npc που ή την έφαγα κατά την μάχη ή την φάγανε τα άλλα npc

image.png.3cc714fe2e9f7d250575ec3831ca2775.png

Τι παίζει τώρα με αυτό το quest;

Στα εννιάμερα δες μήπως έχει μνημόσυνο και σε αφήσει να συνεχίσεις.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Starfield mod allows players to travel between planets without loading screens

Η επιθυμία σας έγινε! 

1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Ερώτηση, έκανα έναν μικρό πανικό στο NEON μερικές μέρες πριν αλλά ακόμα και τώρα που πάω είναι γεμάτο από τα θύματα μου.
Έχω ένα quest που πρέπει να μιλήσω σε ένα npc που ή την έφαγα κατά την μάχη ή την φάγανε τα άλλα npc

image.png.3cc714fe2e9f7d250575ec3831ca2775.png

Τι παίζει τώρα με αυτό το quest;

Παιδί μου! Έχεις θεϊκές δυνάμεις! Είσαι PC user! Θα το αναστήσεις!

Βαλε το παρακάτω command:

resurrect

"The reverse of the kill command, select an entity and use this command in the console window to bring them back to life."

Δεν ξέρω αν σπάει τα achievements.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

μερικα tips 

το dlss mod θελει ρυθμιση στο sharpen μεσα απο το nvidia driver αυτο του menu δεν λειτουργει ουτε παιρνει τιμη απο το game settings 
αν ξερει κανεις τα preset στο μενου του dlss τι κανουν ας τα γραψει

τα cargo stores απο τους extractors πρεπει να ενωθουν τελευταια γιατι παιζει το output και εκει που συγκεντρονονται  γεμιζουν ολο το χωρο και δεν εχεις ποικιλια πχ στο ship transfer  

στις γεννητριες H3 θελει 2 extractors για να φτασει το καυσιμο 

βασικα καποιος πρεπει να φτιαξει ενα ξυλοφυλο με τα output vs consumption γιατι δεν βλεπω φως θα φαμε τα νιατα μας 🤣  

εκανα quest  σε ενα συστημα για καποιους settlers vs spacers και τους ενωσα και τωρα οποτε παω εχει παντα μια μαχη μεταξυ τους που μπορω να βοηθησω η οχι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Δεν ξέρω αν σπάει τα achievements.

21 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Αν δεν κάνω λάθος, τα console commands χαλάνε τα achievements.

Ισχύει. Με απλό mod από το nexus mods όμως αναιρείται αυτό και δουλεύουν κανονικά.

Δημοσ.

Προσοχή, ναι μεν προστατεύει τα achievements αλλά όχι 100% απότι διάβασα.

Ένας τρόπος για να κάνει reset ένα ή πιο πολλά cells είναι να φύγεις μακρυά από το σημείο και να περιμένεις/κοιμηθείς κάποιες μέρες.

Αν θυμάμαι καλά στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν 5 μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι'αυτό έγραψα ότι δε ξέρω αν αυτό το command σπάει τα achievements, γιατί δε το κάνουν όλα, από κει και πέρα οι ενδιαφερόμενοι ας προσέξουν πριν δοκιμάσουν κάτι.

-------

Μπορεί να έγινε το πιο low rated bugthesda game στο steam, ΑΛΛΛΛΑΑ χαμός από mods:

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

boarding πλοιο αξια 210000 -σε αψογη κατασταση πολυ σπανιο να το πετυχεις-
registration 23000 και κατι ψυλα πωληση 28000 κερδος 5000 

δεν βγαινουν τα ταληρα, μονο για το loot και σαν βαση να αλλαξεις πλοιο image.gif.c25d19832055b6195043a22f4fbeded4.gif

Δημοσ.

Starfield has become Bethesda’s lowest rated game on Steam

https://metro.co.uk/2023/09/22/starfield-has-become-bethesdas-lowest-rated-game-on-steam-19544683/

'''At time of writing, 71.67% of Starfield user reviews are positive. That compares to 93.88% for Skyrim, which is Bethesda Game Studios’ highest rated game on Steam.

Oblivion is second at 93.76%, then Morrowind on 93.14%, Fallout 4 on 81.88%, Fallout 3 on 79.05% (78.52% for the non-Game Of The Year Edition), and Fallout 76 – which was pilloried on launch for being a broken mess of a game – on 71.75%.''''

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...